WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My też do spania dziecko zjadlo 140 mbutla oczywiście mieszane z moim potem cyc i padł a do butli babcia śpiewała chusteczkę haftowana cyrk normalnie ale zjadł i śpi
Żabka trzymamy kciuki za wizytę
Ja chyba muszę do położnej zadzwonić bo mi się siusisk nie podoba Szymka m mu przemywal a teraz tylko raz na jakiś czas i dziwny się zrobił wstawilabym zdjęcie ale wiecie jeszcze mnie ktoś posadzić może więc nie ma się jak poradzićżabka04 lubi tę wiadomość
-
Mu po pierwszym karmieniu dopiero aż dziwne że tyle spał bo wcale dużo nie zjadł no ale jak śpi to ok.
Ania wrzucę rano. Może z nim nic nie jest nie pamiętam wcześniej ale u góry jakby Sur zwezyl a na dole jest jakby bolwa nie wiem czy wiesz jak wygląda tykwa ? Oczywiście nie dosłownie tak wygląda chodzi mi o przejście z bardzo szerokiego w wąski może za rzadko m tam zagląda jutro chyba zadzwonię do położnej to będę spokojniejsza
Ale tu cisza ciekawe czy dzieci śpią oby tak było
-
nick nieaktualnyMy wstali na karmienie nr 2.
Szkoda że o 3 się obudził na karmienie nr 1 bo długo niepospalam ale ok.
Szykuje dzieciaki do wyjścia idziemy do przedszkola córka ma dziś wycieczkę a ja zajmę do sklepu po kawę, jakaś bułkę na śniadanko i podpaski bo na dzień dobry okres dostałam!!!
Cykl mi się skrócil do 24d!!!!
Tak mi się fajnie spało że nie chciało mi się wstawać myślę sobie a nie zaprowadzi dziś do przedszkola pospimy ale przypomniało mi że dziś wycieczka.
Dobrze ze wstałam bo by mnie zalalo
Do potem mam nadzieję że mały da popisać z wami:-)
-
nick nieaktualny
-
I my witamy się po pierwszym karmieniu
Zostawiłam Zośkę u nas w łóżku żeby tu jeszcze pospała ale coś się kręci i myślę że nie zaśnie u nas w łóżku. ..chyba muszę ją odłożyć na jej miejsce
Miłego dnia
Dziś na 12 neurolog.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDzień dobry moje modlitwy zostaly wysłuchane. Nocka od 19.30 do 6.40 cała przespana. Mam nadzieję ze to znak ze zdrowieje.
My dziś full gości jak ja to kocham. Imieniny teściowej. Zyczcie mi powodzenia abym z nikim sie nie sciela po ostatnich perypetiach.agatia, Anulka01, żabka04, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dzień dobry moje modlitwy zostaly wysłuchane. Nocka od 19.30 do 6.40 cała przespana. Mam nadzieję ze to znak ze zdrowieje.
My dziś full gości jak ja to kocham. Imieniny teściowej. Zyczcie mi powodzenia abym z nikim sie nie sciela po ostatnich perypetiach.
cierpliwosci i powodzenia !
Swoją drogą jesteś wspaniala synowa...ciasto na imieniny tesciowej! Brawo !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Mu po pierwszym karmieniu dopiero aż dziwne że tyle spał bo wcale dużo nie zjadł no ale jak śpi to ok.
Ania wrzucę rano. Może z nim nic nie jest nie pamiętam wcześniej ale u góry jakby Sur zwezyl a na dole jest jakby bolwa nie wiem czy wiesz jak wygląda tykwa ? Oczywiście nie dosłownie tak wygląda chodzi mi o przejście z bardzo szerokiego w wąski może za rzadko m tam zagląda jutro chyba zadzwonię do położnej to będę spokojniejsza
Ale tu cisza ciekawe czy dzieci śpią oby tak byłoMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia a może skok albo faktycznie zęby. Powiedz Igusiowi, że on miał dawać przykład, a nie brać z Liwki. Bo w spaniu Liw nie jest najlepszym przykladem do nasladowania
Kurde jego chyba kupa meczyla ! Bo zeobil giga kupe i przestal sie drzec i prezyc, zjadl cyca utulil kpcyk i wlasnie usnal. Moze brzuch go meczyl przez te leki co ja bralam ?? Hmmm sama juz teraz nie wiem ale najwazniejsze ze jest ulga
Angela
zatem powodzonka, bedzie donrzeno fakt a ciastem to checi narobilas nam wszystkim!!
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny