WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, ja jeszcze nie dostałam paczki z Bobovity a też jestem zapisana do klubu
Ja kupiłam Baby Design Pepe, używane, ale w dobrym stanie. Dosłownie za grosze. Pierwsze karmienie w krzesełku za nami -
nick nieaktualnyNatka to w sumie dobre wieści u lekarza, przegonicie katar i będzie ok
Anulka na okres chyba nie ma dobrego momentu haha
My tez byliśmy na spacerku ale tylko pół godzinki poza tym nasza trasa zaśnieżona i koleiny takie, że wózkiem ciężko przejechać. -
nick nieaktualnyChciałam wam pisać.
Co mu kuźwa jest ze on tak się drze?
Uwaga:
On był głodny!
Tyle że niechcial mm!
Dałam zupki jarzynowa no bo coś musiałam dać.
Zjadł pół sloiczka gerbrra zupki jarzynowa.
Jeszcze chce ale odczekać z 30min bo nie wiem czy tak można cały dać.
Najgorsze mam myśli że mm odrzuca tak jak córka
Trzymajcie kciuki żebym o 17 się dodzwonila do pediatry bo osiwieje.
P.s.
Dziecko uśmiechniętekamciaelcia, Skali89, bisacz lubią tę wiadomość
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Sarcia, ja jeszcze nie dostałam paczki z Bobovity a też jestem zapisana do klubu
Ja kupiłam Baby Design Pepe, używane, ale w dobrym stanie. Dosłownie za grosze. Pierwsze karmienie w krzesełku za nami -
Ja byłam zdecydowana na takie krzesełko co było jeszcze za moich czasów. ..drewniane i rozkłada sie na stolik i krzesełko...ale teraz się zastanawiam nad tym Stokke..mniej miejsca zajmuje. A u nas deficyt miejsca. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 16:32
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnymy mamy krzesełko z regulowanym oparciem, więc na początku Mały będzie dźwigany nieco do góry, ale nie do końca, ale też nie będzie leżał - bo można je też jak w bujaczu na płasko ustawiać
mój kuzyn podobno dynie ma! z własnego gospodarstwa rolnego, muszę tylko zadzwonić i zapytać czy się coś dla nas znajdzieDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Ja byłam zdecydowana na takie krzesełko co było jeszcze za moich czasów. ..drewniane i rozkłada sie na stolik i krzesełko...ale teraz się zastanawiam nad tym Stokke..mniej miejsca zajmuje. A u nas deficyt miejsca. .
Ja mam właśnie drewniane stare.
Chciałam kupić z tych nowszych ale słyszałam że dziecko się slizga z krzesełka w dół
Odpuściłem i wezmę jednak drewniane. -
Mój chrześniak ma takie jak to stare drewniane że robi sie stolik z tego, tylko że taką nową wersję bo plastikową. ...no i generalnie stoi w garażu bo Mały z niego zjeżdża, jest źle wyprofilowane itd itd.
Jeśli znajdę pomysł gdzie je trzymać w mieszkaniu to zdecyduje się na to drewniane
Żabka,
A u Was się sprawdziło/sprawdza to drewniane?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyU córki tak.
Bardzo ładnie sama jadła, bawiła się czytała bajki po swojemu.
Ja kupiłam takie z gąbki poduszki? Na krzesła co sa i jej dałam pod dupke żeby miała miękko.
I teraz też tak zrobię.
Dobra dzwonie.
Mam jeszcze dwóch pomocników.
Mąż nawet wziął tel będzie dzwonił wow!
Mały śpi na rękach po zupie.Dariah lubi tę wiadomość
-
Ulf, Amelka nie siedzi jeszcze całkiem stabilnie ale siedzi! Dzisiejsze karmienie mieliśmy takie na próbę. Nie zamierzam narazie jej tam sadzać na stałe. Dotychczas karmiliśmy się w bujaczku i póki sama stabilnie nie siedzi tam będzie karmiona.
Myślę, że już niedługo siedzieć będzie, bo to co odprawia na kocyku to już normalnie akrobatyka level master. Nauczyła się podwijać nóżkę i siadać. Musi tylko sama opanować jeszcze utrzymanie się w tym siadzie, bo głowa jej przeważa i się przechyla znów do przodu lub na boki. Wczoraj przechyliła się za bardzo do tyłu i zliczyła bum. Nie zniechęciło jej to jednak do kolejnych próbDariah, Ulfenstein, AJrin, bisacz, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka,
Gratulacje! ! To pędem do lekarza
Co do krzesełka to też myślałam aby dać jej coś miękkiego pod tyłek
Natka,
Brawa dla małej akrobatki!! Super ! Jaka zwinna na Twoja Amelka! Juz się nie mogę doczekać aż moja zacznie robić wygibasyżabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka kurde ale szybko juz siad dobra jest.
Kamcia super wiesci
Janteznjestem dzis zla na M przyszedł dziś później bo dopiero po 18 inwielce zmęczony. Ja dzis cały dzien z maruda a i tak ogarnelam pranie(wsumie dwa bo blondynka zapomniala wrzucic tabletke do prania haha). Poprasowalam cala pralke mlodego posprzatalam kuchnie i jeszcze obiad zrobiłam. A ten jak mial 30 min synem sie zajac to wsadzil go do bujaka i oglada tv. Nosz mnie strzelilo.
Ja ogolnie bujak sporadycznie mlody raczej za dlugo nie posoedzi w nim spokojnie ale i tak kika razy dziennie sadzam aby moec chwilw a to na pranie a to na herbate -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin z kadry ja to znam
A najlepiej jakby dziec zasnął a on na niego patrzył.
I jeszcze się zmęczy.
Mój mały zasnął.
Na szczęście obalil butle mm.
A ja głupia zjadłam dwa płaty śledzi z cebula w oleju i umieram:-(
Siedzą mi na żołądku już druga herbatę pije i nic.
Ja zawsze wiem kiedy jeść takie rzeczy...
Dobranoc.
Spokojnej nocy dziewczyny -
nick nieaktualny