WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Angela mój bratanek tez się tura jak chce do czegoś podejść. Nawet tura się do czegoś co ma przed sobą a ze turla się wiadomo na boki to zabawnie to wygląda bo i tak do tego czegoś nie dojdzie w taki sposob☺
ale komicznie to wyglada.
Kawaler po inhalacji idzie spac. Powoli nie słyszę gadania wiec chyba powoli odplywa. Zaraz do niego zajrzebisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Bujaczek nie jest znowu taki zły, czasem się bardzo przydaje np jak muszę coś zrobić w łazience czy garderobie, tam nie rozłożę maty
Mój zapomniał o obracaniu ale za to próbuje dać z główki zabawkom wiszącym na pałąkuwszystko w granicach rozsądku. Kuba tez w lezaczku siedzi bo jak mam cos w kuchni zrobic? Niestety młoda moglan zostawić sama w salonie ale Kuby nie zostawię bo nie chce aby doszlo do tragedii. Ona nie patrzy pod nogi. Jego lubi karmic
bisacz lubi tę wiadomość
-
My po wizycie. Osłuchowo obie jesteśmy czyste, ale u Amelki nadal te smarki, które mnie niepokoją. Dostałyśmy polecenie by stosować przez kilka dni Nasivin soft. Jeśli nie pomoże znów do kontroli. Oby nie skończyło się jakimś antybiotykiem.
Laryngolog stwierdził, że inhalacja narazie niepotrzebna, bo inhalacje dobrze działają gł na kaszel a u nas kaszlu nie ma. Na katar nawilżanie powierza, co też czynię i odciąganie, odciąganie i jeszcze raz odciąganie. Muszę być cierpliwa a nie potrafię
Z pozytywnych rzeczy to właśnie przyszło krzesełko do karmienia -
Kamcia- super, gratulacje.
Żabcia- a pomilcz sobie jeśli ci to pomoże, chociaż czasem lepiej się wyżalić więc jeśli będziesz miała ochotę się "wypisać" to śmiałoprzyjmiemy wszystko
Madziula- będzie dobrze, dzieci rosną skokowo i na pewno twój szkrab w przyszłym tygodniu zrobi ci super niespodziankę
Co do aut i ich napraw to się nie wypowiadam. Co miesiąc słyszę od mojego D., że znów coś tam musi sobie dokupić, wymienić itd. Auto mamy super i nie zmieniłabym go gdyby nie jedna wada jaką posiada a mianowicie klamki. Masakra jakie to są szajsowate klamki do tego auta. Auto mamy jakieś 2lata a już drugi raz wszystkie klamki wymienialiśmy bo jakiś tam plasticzek!!! się wyrwał. I nie kupujemy zamienników, tylko oryginalne i taki szajs, że szkoda gadać. No i w zeszłym tyg znów mi mąż powiedział, że chyba od mrozu znów 2 klamki strzeliłyechhh
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Co do leżaczków, to też czasem się nim wyręczam, przyznaje. Chociaż teraz coraz rzadziej, bo Mela szybko się w nim nudzi.
Wczoraj zaliczyła takiego dzwona o ziemie, że aż ja się blada zrobiłam. Odkąd pierwszy raz udało jej się samej usiąść to próbuje teraz ciągle powtórzyć ten wyczyn i udaje jej się tylko głowa jeszcze ciut ciężka. Wczoraj usiadła z pozycji na brzuchu, głowa jej przeciążyła do tyłu i wyrżnęła się. Na szczęście na koc, który leży na puchatym dywanie ale aż mi dech zaparło. Akrobatka jednaAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Właśnie znowu się poryczalam!
Mały się darl przez 10?-15? Min.
Ale tak sie darl ze cały blok go słyszał.
Dałam paracetamol, posmarowalam dziąsła dentinoxem bo aż cała pięść z tetra włożył i przez chwilę była cisza
Jej nie mogłam go uspokoić.
Wtulil się w moje ramiona że smoczki i przytulanka i tak drzemie.
Chyba zadziałal paracetamol i tak drzemie.
Mąż pojechał po córkę nawet nie patrzę na niego.
Zeby? Skok?
Pierwszy raz tak miałam.
Nawet nie chciał jeść.
Jadł o 11? Butla mm do zlewu.
Te mleko tak szybko stronie a nie można podgrzewać
U mnie bardzie faza przed okresowa.
Hormony mi wala na łeb.
Wczoraj się pożaral z mężem o to że uciszalam go bo tyle co małego położyłem do łóżka i usypialalam.
Mały już odplywal a ten wlazl do domu zły bo brak miejsca parkingowego i coś tam jeszcze i gada i gada i gada głośno (oboje mamy donosi głosy) a ja mu ciszej mów ciszej nów i się wkurzyl wyszła awantura.
Ja nie odpuszczę bo to ja cały dzień kurwa jestem z dwójka dzieci no częściej z juniorek,to ja cały czas noszę i bujam i fruwam po chacie ogarniam wszystko itd itd dobrze wiecie co mam na myśli......
Była pora usypiania dziecka więc powinien uszanować ciszę dla dziecka.
Czasami sobie tak mysle że mąż i córka to chyba zapomnieli że jest junior w domu.
Oni myślą że mały jest noworodki można halasowac,głośno gadać wyglądać się czy krzyczeć.
A przecież nasze dzieci już nie są takie małe.
No to chyba się wygadalam co nie znaczy że jest mi wesoło:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:39
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
to mojemu się oberwalo za poranek
a ostatnio on usypia wiec wie jak to jest
A jednak obejrzało się
Edition:
Ale rozmawiacie już?????
Mój wogole nie usypia, czasami przebierze,czasami nakarmi, czasami pobuja i reszta czasami.
Jak powiedziałam że go zostawię od rana do wieczora ja wrócę w nocy i zobaczy jak to jest to powiedział że mam go nie straszyć! Jaka sobie robię?
Ahhhhh
Mam dziwny egzemplarz faceta:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jakoe krzeselka wybralyscie ?bo ja juz sie kiedys pytalam bo chcialam zamawiac jnz na koniec listopada ale maz mowil zeby sie wstrzymac bo po nowym roku wejda nowe modele, no i teraz znow mam dylemat jakie kupic
calynczas jestem napalaona na tego chicco polly magic
-
Madziuuuula,, nie martw się mniejszym przybieraniem, w następnym tyg nadrobi. Mój Antoś też w jednym tyg przybrał tylko 60 g a w kolejnych już 140 i 160. Jutro idziemy do przychodni na kolejne ważenie i sprawdzimy ile wyjdzie na cały miesiąc, podobno minimum to 500 g więc myślę że akurat tyle to będzie.
Kamcia, super że sprawa potoczyła się tak jak chciałaś, z długami już koniec u Piotrusia
U nas kolejna noc ładnie przespana. Wczoraj była moja mama i nakarmiła małego mm i bez problemu od niej zjadł 170 ml. A ode mnie dzień wcześniej tylko 70 ml i to na 4 razy. A później babcia uśpiła na rękach. Obudził się o 23:30, objadł obydwie piersi, o północy już spał i obudził się o 9Na spacerku też pospał 2h a teraz bawi się na macie. My bujaczek też mamy, Antoś wytrzymuje w nim 20 min i później mu się nudzi, jednak na macie dłużej leży i się bawi.
kamciaelcia, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas była moja Mama, trochę posiedziałyśmy, poplotkowaliśmy, Mały troszkę rozpieszczony, a jutro jedziemy na kilka dni do Rodziców, to odpocznę nieco
a Filip tak już po całej macie się turla że tylko zerkam żeby nie wylądował na panelach
może uda się na jeszcze jedną drzemkę to ogarnę pakowanie lub serial