X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko przeszlo dzis samo siebie. Cala noc pobudki co ok 20min a to smoczek, a to kolderka nie tak, karuzela nie szumi, karuzela szumi, nie bede spac na brzuchu, na boku tez nie, na plecach tym bardziej, jesc nie, tulic nie. A teraz jest juz wyspana. Ja sie pytam jak?? Jak mozna sie tak wyspac skoro ja padam na twarz? Moj D. spi, zmeczony, bo caly tydzien wstawal na rano i sie nie wyspal :/ hmmm.... toz mnie zaraz cholera wezmie normalnie.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 21 stycznia 2017, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia twoja Liwka tez taka sowa jak moja. Pamietam jakies 2mies temu czytalam normy snu dla dzieci 2-3mies i smialam sie w glos, bo Mela nie przesypia nawet 3/4 z tego haha. W dzien spi po ok 20-30min max nawet na spacerze, noce to tez takie male koszmarki. Sa oczywiscie takie, w ktorys spi 3h w ciagu ale rzaaaaaaadko.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mój budził się co chwilę, teraz czuję się koszmarnie, mój brat ma nas dość, bo jego pokój jest za ścianą i też chyba się nie wyspał :P ale dziś po obiedzie wracamy do siebie ;)

Mały znowu ma paskudnie czerwone policzki i zapchany nosek, dziąsła czerwone i gorące.
    W nocy pierwszy raz pampers nie dał rady i wszystko było mokre od siuśków, a ja na skraju sił, położyłam ręcznik i sama poszłam spać na zasikanej połowie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, u nas noc dobra os 22.30 spalismy do 3.40, pozniej do 6.15 i 8.30, teraz zjedlismy i nadal spimy. Dzieki Bogu chyba wraca na wlasciwe tory tfu, tfu, tfu

agatia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIOTECZKI :)

Dzis konczymy 4 miesiace, hurrraaaa :) tacy duzi juz jestesmy :)

agatia, kamciaelcia, Madziuuuula, żabka04, Natka-matka wariatka :), Ulfenstein, marta258, martta lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nocne karmienie wypadło wcześniej bo o 2 ale mały spał do 8. Gorzej u nas ze śniadaniem :)
    Dzis sami bo mąż na służbie

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, my wyspani cala noc kolega przespal. Teraz zroobil wieeeelka 2 dniowa lupe. Zaraz na pierwsza drzemkę a pozniej w gości jedziemy.

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, jak ja bym chciala by mi tyle w wozku spala :) a ten rojberek ma zegarek w dupce i za zadne skarby dluzej niz 30min nue pospi. W ogole dzis jest obreczona, bo przy piersi tez wydziwia. Moze to pogoda tak na nia dziala? Dzis tak siapi z nieba, ze nic nie pozostaje tylko miec zly humor.

5v79kzu.png

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcua, brawo, gratulacje dla Igunia.

W ogole super i brawo dla wszystkich dzieciaczkow co noc przespaly :*

5v79kzu.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś moc dobra za to o 7 był wyspany dał popis bo ojciec przyjechał to ani jeść ani spać a tak chwalilam cały tydzień chyba go zapomniał bo nie chciał od niego butli tylko ja musiałam dac

Ja lecę ogarnąć prezent dla babci dla szymkowych mamy już gotowe nie jest to cud ale będzie się podobać myślę :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Dzien dobry, u nas noc dobra os 22.30 spalismy do 3.40, pozniej do 6.15 i 8.30, teraz zjedlismy i nadal spimy. Dzieki Bogu chyba wraca na wlasciwe tory tfu, tfu, tfu
    To u nas praktycznie identiko, a stwierdziłam ze noc słaba :)

Kosio taki marudasek, ale mi go szkoda dzis :(
    Jesteśmy teraz u dziadków.
    Babcia nakupowala upominków. Wytłumaczyłem ze Dzień Babci nie na tym polega :)
    Ale ona uparta :)
    Kosio wręczył koszulki.

bisacz, kamciaelcia lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po obiadku ;)
    Małego nakarmimy i jedziemy do mojej rodzinki po dynię :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe super dzień babci, jak to babcia wręcza upominki :-D
    U nas babcia została na chwilę z wnusią, ja poszłam do sklepu, a Liwka tak wyła, że jej naczynka w oxzku popękały ;)
    A Borek życzył babci wesołych świąt ;)

Anulka01, Ulfenstein, AJrin, bisacz lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Agatia lubię te dziecięce pomyłki! Mój Kacper tez potrafił podobnymi zastrzelić! Prababci kiedyś życzył żeby nie była taka pomarszczona!!!! Myślałam ze skonam!!!!! A weź się powstrzymaj od śmiechu!

Mój Kubuś dziś dostał pierwszą łyżeczkę marchewki. Brak otrząsania się biorę za dobrą monetę ;) Koniecznie chciał mi łyżeczkę wyrwać :)

agatia, bisacz lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Nadia powiedziała babci "zdrowia, szczescia pomyslnosci a na wieczor duzo gosci" :D haha, my wlasnie przyjechalismy, zalapalismy sie na kawe i obiad u tesciowej i na 2 kolede akurat ksiadz u nich dzis chodzil xD także wyswieceni jestems mna caly rok hej! :)

A teraz musze sie zabierac za smazenie alesnikow do krokietow, bo na szwagra urodziny musze zrobic na jutro

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, mój ostatnio też wyje jak ma z kimś zostać. A dziś pojechaliśmy na kawkę do mojej rodzinki to tak płakał na widok wujostwa i kuzynostwa, że aż mi go żal było po co go targałam :( a synek kuzyna zapytał czy ten mały pyrtek przyjdzie się bawić jego zabawkami jak mama mu wytłumaczyła że jest jeszcze za malutki to "bardzo dobrze, bo on chce się sam bawić" ;D ale mamy eko dynię :D będę musiała coś wykombinować z nią i Mały dostanie pierwsze warzywko w końcu ;)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z dworu.
    Przy okazji zaszłam do Auchan jednak (większy wybór) kupiłam słoiczek z kleikiem z owocami i kaszke z Babilonu alerlac jednak.

Pytanie:

Ulf podajesz kaszle sinlac z owocami czy czysta bez niczego?
    Jaka reakcja jak na pierwszy raz była?

Dziś będę trenować ale nie wiem czy sama dać czy z czymś?

Od rana sama byłam z dziećmi.
    Mała jest tak absorbujaca że szok
    Nawet małemu nie dała spać bo albo się głośno bawiła,albo głośno gadala/śpiewała a ja warczalam.
    Głowa mi pęka :-(

Mój też przesłał praktycznie cała noc pomimo że nie dałam leku.
    Wstał o 5 tatuś zdążył mm zrobić przed wyjściem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 16:59

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daje sinlac na wodzie. Młody jeszcze nie jadł żadnych owoców ani warzyw. Nie licząc proszku bananowego w kaszce mlecznej bobovity ;)
    Wiec sinlac podaje sam.

Jemu smakowała. Taka miał reakcje.
    A żadnych rewelacji nie zarejestrowałam. Ani wysypki, ani problemów z brzuchem. Jedynie kupę robi teraz raz dziennie, zamiast 2-3. Ale wygladowo jest nawet ładniejsza, tylko gęstsza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2017, 17:01

żabka04 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie nie moge doczekac az Iguniowi dam jedzonko :) ale to jeszcze troche czasu mam, najpoerwmusze ro krzeselko w koncu kupic bo sie zabieram za to jak poes do jeza

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczynki:)

Ja bylam u swojej babci i u dziadkow Filipka. Wiedzminy ( ktos tak ostatnio okreslil dziadkow od strony chlopa) mieszkaja daleko a poza tym i tak sa na wczasach, hi hi hi.
    maly dzis jaki marudny, ale daje rade. malo spal, teraz drzemie.

LRF kurcze Wy zaraz macie pol roku:) jak ten czas leci.

agatia lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
‹‹ 3142 3143 3144 3145 3146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ