WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mojej corce w ogole dyni nie dawalam 4,5 roku twmu kurde jakos wylecialo ki z glpwy to warzywo, i mojamc8ra ma 5 lat w ty, roku a dyni jak nie probowala . Ale badz co badz synciowi napewno dam do spróbowania, bo moja tesciowa ma i dynie i cukinie
-
nick nieaktualny
-
A u nas dzisiaj inna noc bo Antoś obudził się o 4 bo zgłodniał, jedyny plus taki że szybko zjadł , usnął i spał do 8, ale ja jakoś spać nie mogłam więc za bardzo się nie wyspałam. A ostatnie noce tak ładnie całe przesypiał, oby dzisiaj też.
Dzień babci i dzień dziadka musieliśmy podzielić więc dzisiejsze południe Antoś spędził z jednymi dziadkami a jutro idziemy do drugich
No i udało mi się kupić w promocji dady fioletowe rozm 3, porównałam do pomarańczowych i są zdecydowanie wyższe, prawie jak 4, ale zobaczymy jak się będą nosić jak wykończymy wszystkie pomarańczowe, bo te są jednak mniejsze i nawet ciut za duże na Antosia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia
zmęczony bidny
Mój zjadł aż 20ml tej kaszki:-)
Specjalnie tyle zrobiłam żeby nikt nie musiał zjadać po nim hałas
Żartuje na próbę tyle zrobiłam dokładnie 30ml.
Ale wcinal nawet smakowało, później już nie chciał.
Teraz chciałam żeby dopil mm ale wrzask i poszedł spać.
Ciekawe ile wytrzyma???? -
Tak, Agatia, to okreslenie idealnie pasuje:) Wiedzmini:) Odczuwam wielka ulge, gdy tak o nich mysle, a nie tesciowie.
Foxiu moj dzis wpadl w histerie, bo go tata na brzuszek obrocil w gosciach. Dlugo nie mogl sie uspokoic. nawet Majka jezowska nie pomagala.
A co do sypiania w nocy to moj sie budzi tyle razy, ze przy 4 trace rachube, spi z nami w lozku. ja juz sie nie szczypie.
odrzucam kazda teorie o snie, usypianiu, spaniu w lozeczku, hi hi hiagatia lubi tę wiadomość
-
My dziś intensywnie dzień spędziliśmy..
Przede wszystkim mały zjadł kilka łyżeczek dyni i huraa zjadł wyglądało to tak ze najpierw próbował zwracać jak nawet dobrze łyżeczki m nie włożył ale jak się zorientował ze to nie kleik to zjadł chyba z 4 reszta jutro zobaczymy ale widzę postęp ..
Natomiast za szlaka nie chciał wypić żelaza ani łyżeczka więc będę musiała podawać mu szczykawka
-
U nas dzień masakra... zresztą jak noc
młoda marudna. Chociaż jak zawsze w gościach słała wszystkim uśmiechy, mega grzeczna dziewczynka
Pozorantka haha
Mela już 3 dzień z rzędu robi zielone kupy, ale chyba to po brokułach, co nie? Jak myślicie? Mam się martwić? -
Anulka dzieki usmialam sie do lez z tekstu o zmarszczkach
U nas caly dzien w gosciach a noc spedzamy u dziadkow a jutro drudzy dziadkowie przyjezdzaja na obiad wiec bedzie 2x dziadek i 2x babcia haha.
Niestety przez wizyty Igus sie nie wyspal w dzien i padl juz po 18 na stale spac co niestety skonczylo sie wybudzeniem po 30 min ryk i krzyk przez 40 min pad na kolejne 30 min i znowu ryk krzyk dalam jesc i spi do teraz
U nas kupy juz od 2 miesiecy sa zielone czasem przy pomyslnych wiatrach pojawi sie zolta dieta apoki co malo zmienila.Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Anulka, tak kp ale rozszerzamy juz diete. Przedwczoraj i wczoraj dostala wlasnie brokol tak ok 13:00 a poznym popoludniem daje jej kilka lyzeczek kaszki. Kupka jest taka jak kazda po rozszerzeniu tzn.gestsza, ale z grudkami. Nie zauwazylam, by bolal ja brzuszek. Co prawda ma ostatnio jazde z karmieniem i najlepiej je w nocy ale to chyba dlatego, ze w dzien wszystko ja rozprasza.