WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Moje dzieci były dla matki laskawe i przestały cała noc
Albo matka za dużo wypila (1,5 lampki) i bynajmniej juniora nie słyszała
My już po butli a teraz pluje i sobie gada:-)
Bisacz zdrówka
Sarcia ja uważam że jemu też się coś należy w sensie on ma taką rozrywkę ale powinien więcej skupić uwagi dla dziecka.
Mój tak samo robi tyle że słucha jak on Jerzy i patrzy w kompa!
Zostaw konsole bo się przyda później ale musisz go wstrząsnąć
Agata powodzenia.
Zazdraszczam ciekawe kiedy ja swojego przełożenie do łóżeczka i sie zmotywuje?
Leniwa jestem!
A w łóżeczku turystycznym chętniej śpią?????
Natka te bunty są okropne.
Wykanczaja cie.
Są takie chwile że byś zacalowala i jest miło a przyjdzie taki dzień że....... Ahhh -
nick nieaktualny
-
My właśnie po karmieniu, jedynym tej nocy
Oczywiście znów zasypianie na dwie raty...
Sarcia,
Ja nic nie mówie bo generalnie jestem anty takim rozrywkom...zwłaszcza dla dzieci, jeszcze dla dorosłych jeśli potrafią z umiarem korzystać raz kiedyś to ok.
Musisz wstrząsnąć mężem. ..inaczej sam na tk nie wpadnie...faceci to zbyt tępy naród. ..
Marta,
I jak? Antoś ładnie przespał noc?
Żabka,
Gratulacje dobrej nocki! Przydała Ci się na pewno!!
My mamy turystyczne u moich rodziców i tam Zośka super śpiale nie wiem czy to kwestia łóżeczka czy zmęczenia z wrażeń
Agatia,
Powodzenia z Liwką i jej przeprowadzką
Bisacz,
Kuruj się i się nie daj! ! Orofar max jest super!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 07:34
bisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyu nas Mały lepiej śpi u nas, choć to nie jest rozwiązanie, ja też nie muszę wstawać co chwila, do północy było kilka pobudek
Fifi ma bardzo niespokojny sen ostatnio, zęby, skok... po ostatnim szczepieniu dostał tak wysokiej gorączki, że wolałam mieć go obok i od tego czasu tylko dwie noce przespał u siebie
-
nick nieaktualny
-
Darusia,
My też walczylismy zeby Z spała u siebie choć u nas nie była to ciężka walkateraz bardzo lubi spać u siebie. Właśnie ją odłożyłam do jej łóżeczka bo w naszym się kręci i wierci, a u siebie od razu zasnęła
Kamcia,
Cieszę się że się odezwałaś choć muszę przyznać że nie brzmisz przekonywująco że jest ok...
Jak Piotruś?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
My też mamy taki fotel koło jej łóżeczka. ..ale w zasadzie z niego nie korzystam bo Mała nie lubi jeść na siedząco. . Neurolog nam powiedziała że to też od tego napięcia mięśniowego, teraz czasami ją karmię na siedząco i jest już dużo lepiej !
Tak więc u nas karmienie tylko na leżąco. ..oczywiście jak jesteśmy gdzieś lub są u nas goście to idziemy na fotel09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah ja w nocy karmię na siedząco ale w dzień na lezaco bo wtedy mi się nie wygina a fotela nie mam bo miejsca brak i nie do końca to dla mnie wygodne jest
My na nogach od 7. Idziemy na fitness . Potem spacer . Jestem zmęczona wstawakam z 5 razy ale chyba nosek mu dokuczal bo mu się sporo zebrało.
-
nick nieaktualny
-
Skali,
to prawda ze fotel zajmuje sporo miejsca...zobaczymh czy sie go potem nie pozbedziemy
Na lezaco jest superSzymuś tez Ci sie tak wygina przy jedzeniu na siedzaco??
Ale masz motywacje...na fitness..od rana...ja ostatnio mam taka nie moc ze szok...wieczorem padam jak bym conajmniej w kamieniolomach pracowala....a w dzien nic mi sie nie chce...
Na prawdz podziwiam motywacje
Agatia,
Brawa dla Liwkizuch dziewczyna
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny