X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny jest Twoj Fifi przez te zabki.....no a Ty razem z nim :(
    mam nadzieje ze to tylko pierwsze zeby daja tak do wiwatu a nie ze wszystkie....??
    Ah, plynna kupka tez moze byc od zebow :/ moj chrzesniak tak mial jak zabkowal, co prawda nie byl wcale marudny ani nic, ale troche temperatura i luzne kupki :/

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    Darusia,
    My też walczylismy zeby Z spała u siebie choć u nas nie była to ciężka walka :) teraz bardzo lubi spać u siebie. Właśnie ją odłożyłam do jej łóżeczka bo w naszym się kręci i wierci, a u siebie od razu zasnęła :)

Kamcia,
    Cieszę się że się odezwałaś choć muszę przyznać że nie brzmisz przekonywująco że jest ok... :)
    Jak Piotruś? :)

ogólnie dobrze u nas
    poczułam sie zignorowana w któryms momencie i straciłam ochote sie tu udzielac
    a czytam na biezaco

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah karnet kupiłam to muzę chodzić a chodzi też koleżanka z córką więc chodzimy we dwie.

We wtorek idziemy na pierwsze zajęcia na basen zobaczymy czy bedzye mu się podobało.

O ziewa mu się zaraz butle dostanie .

Dariah tak na siedząco co chwila puszcza ducka i się odgina teraz podejrzewam że robi to specjalnie żeby się położyć.

Muszę sobie kupić nowy biustonosz bo ten co mam w ogóle mi cyckow nie trzyma więc bez sensu go nosić

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah, no niestety :(
    pomimo leku gorączka nam nie spadła :/
    no nic uciekam do Małego, bo się obudził, oby coś ruszyło w dobrym kierunku!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 09:42

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia chyba kazda ma te chwile ignorowania ja niestety wiele razy tez tak sie czułam. Powiedz jak Piotrus z marudzeniem dobre dni sie powtarzają czy nie?

Ja zjadlam wczoraj na kolacje bulke z bialym serem. Po konsultacji z internista podajemy malemu gluta z siemienia lnianego pkus elektrolity do picia a ja mam przetestowac bialko. Zjesc jogurt bialy ser i zobaczyc jak kupy i skóra. Za 2 tygodnie do kontroli.
    I powiem wam ze mlody tak ladnie pine elektrolity a to takie neidobre a ten zlopie az munsie uszy trzesa. A gluta z siemienia wcina ze szok jak ja dojadam bo daje mu kilka lyzeczek to patrzy taki wzrokiem matka moje papu wcinasz. Chyna pora pomyśleć czy nie isc za ciosem i czegos nie rozszerzac wczesniej. Ale poki prpblem z noetolerancja wstrzymam sie do wizyty u pediatry i alergologa. Te kupy nusza sie kurde poprawic kiedyś.

Najgorsze ze od wczoraj moje dziecko nauczylonsie wydawac odglosy jakby chrypniecia i to brzmi okropnie a on caly czas tak nadaje matko serce mi peka serio. Dzis wole jak płacze :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny,
    u nas odstatnie dwa tygodnie to ciężkie były ponieważ Kuba chyba miał skok. Dzisiaj już chyba lepiej bo uśmiech od ucha do ucha.
    Kuba już przewraca się z pleców na brzuch. Śpi również na brzuchu...:) czasem to jego wkurza chyba bo nie moze sie ulozyć.
    od 3 tygodni jestem na zdrowym odżywianiu i schudłam w sumie 3 kg i widze, że brzuch nie jest aż taki wielki bo zmieściłam się w kurtkę co jak zapinałam to o mało by nie pękła na 10000 kawałków :)
    Dziś mój starszak ma bal w żlobku :) jestem ciekawa jak tam dla Niego idzie :)

Dariah, Skali89 lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin, super dzień był w srode-zero histerii, płaczu, odkurzacza, zjadał butle do dna
    wczoraj juz srednio-jedna histeria i stąd jeden odkurzacz, więcej marudzenia jak tata z pracy wrócił (mały pewnie na nim wymuszał), spacer się udał
    dziś jeszcze nie podpadł...własnie wstał i powoli woła

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali,
    no tak zakup karnetu i towarzyszka to dobre motywatory :)
    Zoska ma isc na basen za 2 tygodnie :) najpierw na 1 lekcje bo fizjoterapeuta kazal nam najpierw sprawdzic jk bedzie reagowac co hy jej bardziej nie zaszkodzic na te miesnie :) jesli bedzie ok to bedzie chodzic z D :) jeszcze boje sie o to oczulenie na buzi zeby jej sie nie zaognilo.....zobaczymy :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu a może dla spokoju skonsultuj Fifka z laryngologiem. Bidulek mały. Namęczycie się obydwoje :/

Darusia udanego spaceru :) po tygodniu to człowiek jakby się ze smyczy zerwał ;)
    Też zaraz z Liw lecimy na spacer. Młody moze w sobotę wróci, więc mamy babski czas ;)

Skali super, daj we wtorek znsć, jak po basenie :) nam w koło coś psuje basenowe wyjście, ale jak się wykuruję to koniecznie musimy zacząć chodzić :)

Dariah B tez przez fizjo miał zaleciny basen i uwielbiał się pluskać. Pięknie mu się ciałko rozluźniało po chlapankach ;)

Liwka dzisiaj postawiła śluzową kupę i się zastanawiam co jej nie służy. Chyba zacznę zapisywać co jem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 09:59

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia to oby srodowe dni sie powtarzaly widzialam przymiarke do spacerowki ale faktycznoe troche keszcze za zimno chyba ze masz jakis mega kombinezon zapinany aby mu nie wialo w stópki. Dzis u mas piekne slonce smog w miare wiec pojde. Zmlodym na dlugi spacer moze nie bedzie skrzypil i chrychal pol dnia tak na marginesie tez sobie musial upodobac piekielne odglosy. Ja sie pytam gdzie te piski i smiechy cudowne dzieci ja wiecznie albo behemot albo ostatnio chrychanie :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, myślałam żeby pójść prywatnie do pediatry, bo w przychodni dostaniemy tylko opieprz że zalegamy z szczepieniem :(

ugotowałam tyle jarzynówki że Fifi spokojnie miałby na 2-3 dni, ale nałożyłam do miseczki a resztę zeżarłam :D dziś wprowadzamy pietruszkę ;) zmykamy na zupę!!

• agatia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu olej przychodnię i ich problem ze szczepieniami. Nie jesteś pewna czy dziecko zdrowe, nie szczepisz proste. Ja 3 raz przekładam szczepienie i nic im do tego :) coś tam burczą pod nosem, ale mam to delikatnie gdzieś ;)

Wreszcie Liwia guga :) mało bo mało, ale zawsze trochę :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin. Poczekam jak te mrozy mina. ..zobaczymy jak spacerki w gondoli. Najwyżej w najchlodniejsze dni nie wyjdę. Przeciez nie mam pewności ze i spacerówka podpasuje. Emilka nie chciała w niej leżeć :) ale była ciutke starsza

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik na Twoim miejscu bym wezwała do domu pediatrę... a swoją przychodnię KOPNIJ w dupe :)

zem3anlidu4xmpao.png

• martta Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj noc w miare spokojna tylko przez wczorajsze sensacje popoludniowe to nadprogramowe karmienie o 1, a potem 4.30. mam nadzieje, ze wrocimy do jddnego karmienia kolo 4 niedlugo znowu. Dzisiaj kupie acidolac baby i zobaczd jak kupy beda sie mialy po tym, bo robi co 2-3 dni, ale strasznie steka i prezy sie przytym i poplakuje zanim wydusi... Oby pomoglo, bo woda z sokiem jablkowym malo co pomaga.
    No i mamy 5 miesiecy! :-)

Dariah, żabka04, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę iść do przychodni, bo babsztyle mają w dupie zdrowie
    powiedzą że to z zębów i że chyba jestem niepoważna :/

humor w miarę ma ok, tyle dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 10:39

• esmi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta brawo dla Filipka :)

martta lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta gratki!!!
    :-)

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf powiem Ci z własnego doświadczenia.
    Moja córka miała wiecznie oczy zaszklone i gile po pas od koloru przezroczystego do zielonych. Temp 38-41!
    Tak u nas wyglądało zabkowanie :-(
    Ale pogodna była zadowolona marudzila.

To go boli jakby nie było górne żeby są gorsze od dolnych.

P.s.
    Ja marudzila ogarniam bo miał spać dłużej......wrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 10:56

• Darusia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:51

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
‹‹ 3226 3227 3228 3229 3230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ