WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedny jest Twoj Fifi przez te zabki.....no a Ty razem z nim
mam nadzieje ze to tylko pierwsze zeby daja tak do wiwatu a nie ze wszystkie....??
Ah, plynna kupka tez moze byc od zebowmoj chrzesniak tak mial jak zabkowal, co prawda nie byl wcale marudny ani nic, ale troche temperatura i luzne kupki
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Darusia,
My też walczylismy zeby Z spała u siebie choć u nas nie była to ciężka walkateraz bardzo lubi spać u siebie. Właśnie ją odłożyłam do jej łóżeczka bo w naszym się kręci i wierci, a u siebie od razu zasnęła
Kamcia,
Cieszę się że się odezwałaś choć muszę przyznać że nie brzmisz przekonywująco że jest ok...
Jak Piotruś?
ogólnie dobrze u nas
poczułam sie zignorowana w któryms momencie i straciłam ochote sie tu udzielac
a czytam na biezaco -
Dariah karnet kupiłam to muzę chodzić a chodzi też koleżanka z córką więc chodzimy we dwie.
We wtorek idziemy na pierwsze zajęcia na basen zobaczymy czy bedzye mu się podobało.
O ziewa mu się zaraz butle dostanie .
Dariah tak na siedząco co chwila puszcza ducka i się odgina teraz podejrzewam że robi to specjalnie żeby się położyć.
Muszę sobie kupić nowy biustonosz bo ten co mam w ogóle mi cyckow nie trzyma więc bez sensu go nosić
-
nick nieaktualny
-
Kamciaelcia chyba kazda ma te chwile ignorowania ja niestety wiele razy tez tak sie czułam. Powiedz jak Piotrus z marudzeniem dobre dni sie powtarzają czy nie?
Ja zjadlam wczoraj na kolacje bulke z bialym serem. Po konsultacji z internista podajemy malemu gluta z siemienia lnianego pkus elektrolity do picia a ja mam przetestowac bialko. Zjesc jogurt bialy ser i zobaczyc jak kupy i skóra. Za 2 tygodnie do kontroli.
I powiem wam ze mlody tak ladnie pine elektrolity a to takie neidobre a ten zlopie az munsie uszy trzesa. A gluta z siemienia wcina ze szok jak ja dojadam bo daje mu kilka lyzeczek to patrzy taki wzrokiem matka moje papu wcinasz. Chyna pora pomyśleć czy nie isc za ciosem i czegos nie rozszerzac wczesniej. Ale poki prpblem z noetolerancja wstrzymam sie do wizyty u pediatry i alergologa. Te kupy nusza sie kurde poprawic kiedyś.
Najgorsze ze od wczoraj moje dziecko nauczylonsie wydawac odglosy jakby chrypniecia i to brzmi okropnie a on caly czas tak nadaje matko serce mi peka serio. Dzis wole jak płacze -
hejka dziewczyny,
u nas odstatnie dwa tygodnie to ciężkie były ponieważ Kuba chyba miał skok. Dzisiaj już chyba lepiej bo uśmiech od ucha do ucha.
Kuba już przewraca się z pleców na brzuch. Śpi również na brzuchu...czasem to jego wkurza chyba bo nie moze sie ulozyć.
od 3 tygodni jestem na zdrowym odżywianiu i schudłam w sumie 3 kg i widze, że brzuch nie jest aż taki wielki bo zmieściłam się w kurtkę co jak zapinałam to o mało by nie pękła na 10000 kawałków
Dziś mój starszak ma bal w żlobkujestem ciekawa jak tam dla Niego idzie
Dariah, Skali89 lubią tę wiadomość
-
ajrin, super dzień był w srode-zero histerii, płaczu, odkurzacza, zjadał butle do dna
wczoraj juz srednio-jedna histeria i stąd jeden odkurzacz, więcej marudzenia jak tata z pracy wrócił (mały pewnie na nim wymuszał), spacer się udał
dziś jeszcze nie podpadł...własnie wstał i powoli woła -
Skali,
no tak zakup karnetu i towarzyszka to dobre motywatory
Zoska ma isc na basen za 2 tygodnienajpierw na 1 lekcje bo fizjoterapeuta kazal nam najpierw sprawdzic jk bedzie reagowac co hy jej bardziej nie zaszkodzic na te miesnie
jesli bedzie ok to bedzie chodzic z D
jeszcze boje sie o to oczulenie na buzi zeby jej sie nie zaognilo.....zobaczymy
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Foxiu a może dla spokoju skonsultuj Fifka z laryngologiem. Bidulek mały. Namęczycie się obydwoje
Darusia udanego spacerupo tygodniu to człowiek jakby się ze smyczy zerwał
Też zaraz z Liw lecimy na spacer. Młody moze w sobotę wróci, więc mamy babski czas
Skali super, daj we wtorek znsć, jak po basenienam w koło coś psuje basenowe wyjście, ale jak się wykuruję to koniecznie musimy zacząć chodzić
Dariah B tez przez fizjo miał zaleciny basen i uwielbiał się pluskać. Pięknie mu się ciałko rozluźniało po chlapankach
Liwka dzisiaj postawiła śluzową kupę i się zastanawiam co jej nie służy. Chyba zacznę zapisywać co jem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 09:59
-
Kamcia to oby srodowe dni sie powtarzaly widzialam przymiarke do spacerowki ale faktycznoe troche keszcze za zimno chyba ze masz jakis mega kombinezon zapinany aby mu nie wialo w stópki. Dzis u mas piekne slonce smog w miare wiec pojde. Zmlodym na dlugi spacer moze nie bedzie skrzypil i chrychal pol dnia tak na marginesie tez sobie musial upodobac piekielne odglosy. Ja sie pytam gdzie te piski i smiechy cudowne dzieci ja wiecznie albo behemot albo ostatnio chrychanie
-
nick nieaktualnyagatia, myślałam żeby pójść prywatnie do pediatry, bo w przychodni dostaniemy tylko opieprz że zalegamy z szczepieniem
ugotowałam tyle jarzynówki że Fifi spokojnie miałby na 2-3 dni, ale nałożyłam do miseczki a resztę zeżarłamdziś wprowadzamy pietruszkę
zmykamy na zupę!!
-
Foxiu olej przychodnię i ich problem ze szczepieniami. Nie jesteś pewna czy dziecko zdrowe, nie szczepisz proste. Ja 3 raz przekładam szczepienie i nic im do tego
coś tam burczą pod nosem, ale mam to delikatnie gdzieś
Wreszcie Liwia gugamało bo mało, ale zawsze trochę
-
U nas dzisiaj noc w miare spokojna tylko przez wczorajsze sensacje popoludniowe to nadprogramowe karmienie o 1, a potem 4.30. mam nadzieje, ze wrocimy do jddnego karmienia kolo 4 niedlugo znowu. Dzisiaj kupie acidolac baby i zobaczd jak kupy beda sie mialy po tym, bo robi co 2-3 dni, ale strasznie steka i prezy sie przytym i poplakuje zanim wydusi... Oby pomoglo, bo woda z sokiem jablkowym malo co pomaga.
No i mamy 5 miesiecy!Dariah, żabka04, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf powiem Ci z własnego doświadczenia.
Moja córka miała wiecznie oczy zaszklone i gile po pas od koloru przezroczystego do zielonych. Temp 38-41!
Tak u nas wyglądało zabkowanie
Ale pogodna była zadowolona marudzila.
To go boli jakby nie było górne żeby są gorsze od dolnych.
P.s.
Ja marudzila ogarniam bo miał spać dłużej......wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 10:56