WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfe nie słuchaj gadania, Kosio kolosem się nie urodził. Liwka też drobnica, Borek wazył tyle samo na 6 mc. Dzieci są różnej wielkości, więc nie płaczemy :-*
Natka no super wagawidzisz niepotrzebnie się martwiłaś.
Sarcia szkoda, że nie ma możliwości się do Ciebie na te gołąbki teleportować
My po spacerku, piękne słoneczko. Liwka pospała może broićOczywiście pepco zaliczone, ubranka zakupione
kupiłam tez bidon i śliniak. No i spożywka kupiona, dzisiaj robię pizzalę bo wczoraj podobno dzień pizzy
Portfel chudszy, ale trudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 13:49
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Mamy gruchota wózek. A spacerówkę mamy kupić jakaś fajna
Tylko ze mój wybór ma widok tylko 'na świat' i istnieje ryzyko, ze młody na początku wolałby oglądać mame
Lrf, co z młodym? Żeby? Kurde. Te zeby to jakaś masakra.
Ja tam czuje te 6,6kg jak Kosia nosze
Szczególniej z gondola na drugie piętro;) -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Mamy gruchota wózek. A spacerówkę mamy kupić jakaś fajna
Tylko ze mój wybór ma widok tylko 'na świat' i istnieje ryzyko, ze młody na początku wolałby oglądać mame
Lrf, co z młodym? Żeby? Kurde. Te zeby to jakaś masakra.
Ja tam czuje te 6,6kg jak Kosia nosze
Szczególniej z gondola na drugie piętro;)
próbuję się dodzwonić do lekarza, ale włącza się tylko poczta
na 99% zęby, ale biedulek męczy się 100 razy bardziej jak przy tych dwóch jedynkach na dole -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ulfku a jaki masz wózek?
Foxiu biedni Wy
A spacerówkę wybrałam valco snap 4 albo mamas and papas armadillo.
Lrf, może już wyszedł ten ząb. -
nick nieaktualny
-
Bisacz, ja też zawsze myślę że jak synek zje więcej na noc to dłużej pośpi i to w zasadzie prawie zawsze się zgadza, ale wiadomo są wyjątki i potrafił się też obudzić o 3 czy 4 na jedzonko
Dariah, Antoś przespał całą noc, czyli od 20:40 do 6, później dostał cyca, przed 7 usnął i obudził się przed 9, później karmienie i spacerek, no i kaszka na obiadek a teraz bawi się na macie i ćwiczy przewroty na brzuszek
Martta, wszystkiego najlepszego dla Filipka
Natka, gratulację dla Amelki, 200 g w tydzień to super wynik, nadrobiła to co ostatnio nie przybrała, więc teraz możesz być spokojniejsza, 7 kg to bardzo ładnie i super że już waga podwojona
Ulfe, nie przejmuj się malutkim Kostkiem, niektóre dzieci po prostu są małe, taka ich uroda, mój synek też należy do tych mniejszych, w środę ważył 6300 g a już ma prawie 5 mies, ale waga urodzeniowa podwojona więc się nie martwię, najważniejsze że nasze dzieci przybierają i są zdrowe
Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:agatia, moja podopieczna porzuciła wózek w wieku ok 16 mcy i mieliśmy ją tylko na dalsze wypady
ale to już było sporadycznie i zazwyczaj Młody się buntował
-
Ulf wiem co czujesz mam to samo z szymkiem ale staram się nie przejmować a wyobraź sobie ze w bliskiej rodzinie u siostry męża jest chłopczyk tydzień młodszy od Szymka i waży już 8 kg ale startowal z 3 600 ale porównania są cały czas
Dziś mi się śmiać chciało jak koleżanka zwróciła uwagę tzn mówi ile ma twoje dziecko ? Ona 7 miesięcy o to drobna ja: nie wszystkie dzieci są grube jak twoje na co dziewczyna od zgrabnej córeczki a ja myślałam że jest młodsza tylko sprawna ponad swój wiek moja koleżanka wbilo w parkiet haha mam nadzieję że zrozumialyscie
My po spacerku Szymek właśnie uznał na cycku zauważyłam ze ostatnio bardziej potrzebuje bliskości może dlatego woli jeść na lezaco
Sarcia udanej imprezki
My wózek mamy 3w1 a później kupię mała spacerowke lżejsza
Dziś była sama marchewka i ładnie zjadł
Ajrin glut dobre hehe ale jak je to już trenuje także później będzie smigalDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobert siedział w Bujak i wyciągnął ręce do mnie
Ale mu się udało a jak mnie zaskoczył
Wróciłam z podwórka
Córka ćwiczy matematykę.
Jak się chce grać to się potrafi liczyć i zna się cyferki hahaha
Byliśmy na spacerku.
Już myślałam że nie wyjdziemy bo mały jadł jak chciał 40-80ml!!!!
Teraz go usypiam.
Będę mogła was nadrobić.
Agatia x Lander spacerówka jest super jestem pewna ze zostaniesz przy niej.
Lrf zaopatrzenie się w coś jeszcze innego na gorączkę oprócz paracetamolu.
Dobry jest nurofen czopki lub syrop.
Ja na przemian co 4h dawałam.
Współczuję.Natka-matka wariatka :), Skali89, Dariah, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny