WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas Szymek dostaje butle na noc i m go na klacue usypia i raczej nie ma problemu. .
Teraz np leży na klacue i śpiewa to dziecko mnie zadziwia
Oby dziś było mniej pobodek
.ja piję karmi bo mi się zachciało i lody chciałam ale m nie kupił no chora byłam. A rój temu to nałogowo jafmdlam lody całą cisza zima a my codziennie lody z biedru na promocji..
Sarcia udanej imprezki życzę
Ja bez planów na weekend muszę kuchnię ogarnąć bo mi się robi graciarnia no ale jak inaczej jak właściciel zamontowal dwie szafki w kuchni i zadowolony a rzeczy to chyba nie wiem gdzie mam trzymać nienawidzę wynajmować mieszkania
-
Natka, aż sama się dziwię że w tak krótkim czasie dziecko może się wyspać i być pełne energii. U mnie też nieraz Antoś chwilkę pośpi w dzień np pół godziny i już wyspany a ja bym chciała żeby na trochę dłużej się zdrzemnął. Dzisiaj najdłużej spał na spacerze bo godzinkę, później o 16 tylko 30 min. No i chyba przez to po kąpieli przy karmieniu już się darł ze zmęczenia ale babci udało się go jakoś nakarmić, chociaż zjadł mało bo tylko 90 ml, później dałam mu jedną pierś i trochę drugiej i przed 21 usnął. I niech śpi, ja też zaraz się kładę bo już czuję zmęczenie.
-
Ja nadal walczę. Masakra. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ona w dzień intensywnie poznaje świat. Nauczyła się w miarę raczkować (wolno ale zawsze) i zapyla mi po całym mieszkaniu a ja chodzę za nią. Wszystko ją interesuje, ciągle na kolanach albo się porusza albo się na nich buja lun trenuje siadanie z pozycji właśnie raczkującej. Cały czas się rusza i się nie męczy? Ja po dwóch godzinach takich ćwiczeń to bym w nocy spała jak aniołek.
Cyborg, mam dziecko cyborga. Ona się jakoś musi magicznie ładować w kontakcie jak nie patrzęDariah lubi tę wiadomość
-
Natka moja dopiero padła
ciekawe na jak długo. Też mnie zastanawia, czy ona się nie męczy tym ciągłym byciem w ruchu
dzisiaj mi wlazła pod łóżeczko turystyczne
w drewnianym przez szufladę nie miała takiej możliwości, a tu sobie kryjowkę zrobiła
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam po nieprzespanej nocy, zatem czas na kawę
Angela mnie uświadomiła, że to pełnia, a moje wilkołaczątko źle wtedy sypia
Wisi na piersi, ale chyba nie ma szans na spanie. I chyba coś ją brzuszek pobolewa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 07:45
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja, nocka dziwna bo od 12 do 2 nie spql. Ale troche to moja wina bo chcialam przpoic go i dupa tylkonsie wsciekl i za to nie spal pozniej 2 godziny.
Sarcia jeny ile jedzenia mniam, twoj Igi musi byc grzeczny bo moj maks 30 min obiad da mi zrobić jak śpi
Dopiero jak M jest moge robić cos dluzej na obiad i siedziec w kuchni.
Ulf juz dziewczyny to mowily ale nie ma co porównywać dzieci bo kqzde rodzi sie z inna waga. Oisalam ze Ignas ma wujka ktory jest 2 moesiace mlodszy a ciezszy o kilogram. Pozniej to sie wyrowna zobaczysz Kostek nie bedzie odstawal od innych.
Dzieki wam zrozumialam ze my podwoilismy juz wage urodzeniowa
Wczoraj waga pokazala 7.5
Natka co kp jeny ja tez nie raz musze sie nasluchac ze kp dlatego dziecko się w budzi czemu nie podaje mm. Teraz ucinam mowoac mamy alergie lepiej by dostawal moje.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mieliśmy noc koszmar Szymek prawie nie spał co zasnął to się wybydzal kaszlal i ma katar do tego chyba brzuszek go boli bo się napina.
Wiecie ze on nie płacze a wczoraj swą razy się zanosił się byłam przerażona głupie to no ale jak dziecko nie płacze to człowiek nie przyzwyczajony.
Także padam z nóg na szczęście m też nie spał na zmianę próbowaliśmy
Najgorsze ze nie da sobie odciagac kataru
Zrobię mu inhalacje teraz herbatkę i zobaczymy ale boję się ze cos złapał na ćwiczeniach od innych dzieci