WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za mile slowa
prawda jest taka ze Igunio jest grzecznym dzieckiem , wezme go do kuchni wlacze muzyke dammu zabawki i on potrafi 2 godziny siebawic a np. Wczoraj spa 3,5 godziny a ja dzialalam, starsza corka organizuje sobie sama zabawy tyle co jej dam obiad i leki, a ja mam czas cos obic
Ja poprostu sobie wszystko organizuje w sposob taki ze robie kilka rzeczy na raz wiem co ile czasu zajmuje i np. Smaze naleśniki a w miedzyczasie obieram juz pieczarki i parze kapuste do golabkow itd
No i swoja droga musialam sie nauczyc organizacji bo w mojen pracy bez niej bym zginela
ja juzmod 8.30 na nogach koncze robic salatki, męża poslaam na zakupy traz w iedzy czasie jemi ide mieso usmazyc do salatek
Milego dnia dziewczyny -
Unas tez noc masakra, zasnac nie chcial, o polnocy gotowy do zabawy, potem o 4 tez, oby to ta pelnia cholerna! U nas tak swecil ksiezyc w sypialni, jasno bylo, ze lampki nie rzeba bylo nawet zapalac. Ale jestem zmasakrowana! I jeszcze cos mi sie w nocy w prawy bark stalo i boli jak niewiem jak probuje podniesc reke, wiec dzisiaj opieka jednoraczna nad malym, ciekawe..
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:2 dni gorączki. Przedwczoraj przeszło. Wtorek po szczepieniu + cała środa dzień i noc miała gorączkę (38,5°C)
Dziecko to nie tylko radość, ale również niekończący się stres
Daria ona jest malutka, pomysl ile ja przez 5 lat przezylam stesow goraczek u mojej córki nie martw sie bedzie dobrze -
nick nieaktualny
-
Witamy się i my
Nocka słaba. ..podwójne jedzenie o 22, pobudka o 3, 6 i 8...mam nadzieję że to pełnia...choć co też możliwe to że trochę straciłam ogrzewanie na noc a Królewna lubi bardzo ciepło...
Sarcia jeszcze raz powiem że Cie podziwiammąż powinien na rękach Cię nosić i do Częstochowy na kolanach iść !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 10:23
sarcia123 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnymój spać nie zamierza, bawi się z tatą na macie, zjadł kilka łyżeczek zupki, reszta będzie na jutro albo sama zjem
i zamówiłam mu serię książeczek "Pracujące Pojazdy", żeby miał jakąś męską literaturę na półce. Ostatnio oglądał z zaciekawieniem fotoksiążkę z naszego ślubu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali dobrze kaszel przechodzi oby nie powrócił!
Darusia brzmi na 3dniowke, zdrowka.
Ja tez boje sie chorob szczegolnie u takiego malenstwa jakos sobie mowie ze jak bedzie mial rok moze lagodniej ten widok i bol zniose. Dlatego jakos nie spieszno mi do odstaeienie ludze sie ze tak daje mu chociaz jakas ochrone.
Agatia, Maratta oby to pelnoa u nas znosnie ale po 2.5 miesiacach non stop wstawania inaczej odbieram nawet 4 pobudki w nocy to luksus.
Jem bialkonod 2 dni tzn zjadlam kazdego dnia troche bialegonsera dzis byla pierwszy raz zolta bez sluzu kupa ale kuzwa na policxku wyszly krostki plus jest caly czerwony wiec glupieje
My dzis z M idziemy do teatru opieke przejmuja moi rodzice i na nieszczescie Igo dzis na maksa marudny bylismy juz 2 razy na spacerze zrobilismy dzis 10 km, piesszo poszlismy przez las do nowego domu dzis przyjecho nowe łóżko tam. -
AJrin kurcze, a może ten czerwony polik to od czegoś innego skoro kupa dobra... ja nie ogarniam tej alergii. U Liwki dzisiaj bez śluzu i piany, ale tak wodnista, że body poszło siup do kosza na śmieci.
Udanego wyjściana jaką sztukę idziecie?
Niezły spacerek zrobiliście szscuneczek -
nick nieaktualny
-
Antosiowi też pełnia nie straszna, przespał całą noc od 21 do 6, dostał cyca, o 7 usnął, spał do 8:30, gugał sobie i bawił się w bujaku, o 10 dostał cyca i poszliśmy na spacerek na którym pospał godzinkę, póżniej kaszka na obiad. No i miałam czas na sprzątanie, odkurzanie, pranie i ugotowanie obiadu bo bawił się prawie 2h. Dostał cyca i zdrzemnął się na pół godzinki. Teraz też usypia przy cycu a o 19 czeka nas kąpiel. Ogólnie u nas podobnie wyglada każdy dzień, czasami tylko jest bardziej marudny ale zazwyczaj to bardzo grzeczne dziecko, tak jak dzisiaj
-
nick nieaktualny