WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:To bardzo miłe,bo u mnie jak zapytalam na ostatnim usg to doktorek zasmial sie i powiedzial,ze jest za wczesnie i nic nie widac widac,ze nie ma doswiadczenia...wrrr mam pecha
Dużo lekarzy boi się kobiet w ciążyw razie pomyłki
Tak to powiedział mój dr że 10% daje sobie abym na niego nie krzyczała jakby się pomylił
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:dasz przepis? Mam ochotę na jakiś deser tego typu
http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-musem-malinowym
Ostatnio te robię w kółko- uwielbiam jeStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:http://www.mojewypieki.com/post/malinowe-lustro
http://www.mojewypieki.com/przepis/sernik-z-musem-malinowym
Ostatnio te robię w kółko- uwielbiam jeAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej wszystkim
Wczoraj miałam wizytę, dzidziuś rośnie.
Niestety schudłam przez te wymioty, powtarza się to co w pierwszej ciąży.
Ksosia
Proszę zapisz usg prenatalne na 21.03 o 18:40Żabcia_, AniaLewandowska, Dzierzba, Gumcia, Sabina, żabka04, A_n_k_a_80, _izunia_, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Witam się w drugim trymestrze
Wczorajsze usg prenatalne wyszło super. Maleństwo było grzeczne i ładnie współpracowało z panem doktorem. Wszystkie parametry w normie i duży bobasek bo CRL 74mm gdzie tydzień temu było 53. Mówię wam jak mi ulżyło bo wczoraj przed wizytą myślałam, że zniosę jajko z nerwów, warczałam na moich chłopaków okrutnie no ale u mnie tak już jest. Teraz czekam na wynik pappa, na razie się nie stresuję ale pewnie im bliżej będzie przyszłej środy tym gorzej...eh
Jak lekarz zapytał czy chcecie znać płeć to mój mąż prawie krzyknął, że tak to pan lekarz żartowniś na taki wybuch entuzjazmu powiedział, że powie nam na koniec wizyty, no i wyszło, że nasza wymarzona dziewczynka będzie miała na imię LEON! Także Ksosiu proszę mi dopisać na pierwszej stronie chłopczyka
Połówkowe 27 kwietnia.
Życzę wszystkim wizytującym równie radosnych wieścigratuluje
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Witam się w drugim trymestrze
Wczorajsze usg prenatalne wyszło super. Maleństwo było grzeczne i ładnie współpracowało z panem doktorem. Wszystkie parametry w normie i duży bobasek bo CRL 74mm gdzie tydzień temu było 53. Mówię wam jak mi ulżyło bo wczoraj przed wizytą myślałam, że zniosę jajko z nerwów, warczałam na moich chłopaków okrutnie no ale u mnie tak już jest. Teraz czekam na wynik pappa, na razie się nie stresuję ale pewnie im bliżej będzie przyszłej środy tym gorzej...eh
Jak lekarz zapytał czy chcecie znać płeć to mój mąż prawie krzyknął, że tak to pan lekarz żartowniś na taki wybuch entuzjazmu powiedział, że powie nam na koniec wizyty, no i wyszło, że nasza wymarzona dziewczynka będzie miała na imię LEON! Także Ksosiu proszę mi dopisać na pierwszej stronie chłopczyka
Połówkowe 27 kwietnia.
Życzę wszystkim wizytującym równie radosnych wieści
U nas chłopczyk też będzie Leonemmąż uparl się na to imię jeszcze przed ślubem hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:44
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agape89 wrote:Słuchajcie czy jak robiliście badanie ogólne moczu to wyszło Wam że macie obecne krysztaly szczawianu wapnia w moczu? Mi wyszły i się zastanawiam a wizyta dopiero w poniedziałek
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle ciekawa teoria z tym katem nachylenia u chlopcow
ja mam zapis usg, probowalam zatrzymac i w sumie jest cos miedzy nogami, wiec od razu pomyslalam, ze chlopak, ale wlasnie nie jest raczej na prosto, a juz na pewno nie w 90 stopniach.
Zdziwilo mnie, ze lekarz jeszcze nie okreslil, ale sam powiedzial, ze mowi dopiero, jak jest pewny.
Hm, caly czas bylam orzekonana, ze bedzie chlopak, czyzby jeszcze miala mnie zaskoczyc dziewczynka?
A tak w ogole, to leze sobie z herbatka i nadrabiam tu Was, lewa noge mialam zgieta w kolanie i nagle cos poczulam w lewym dolnym boku. Najpierw pomyslalam, ze to jelita, ale po chwili do mnie dotarlo, ze tak nisko i w sumie jelita mi nie dokuczaja. To bylo chyba malenstwo, ale kurcze, tak szybko mozna czuc ruchy?
Jestem zachwyconaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny