WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bisacz wrote:Witam się w drugim trymestrze
Wczorajsze usg prenatalne wyszło super. Maleństwo było grzeczne i ładnie współpracowało z panem doktorem. Wszystkie parametry w normie i duży bobasek bo CRL 74mm gdzie tydzień temu było 53. Mówię wam jak mi ulżyło bo wczoraj przed wizytą myślałam, że zniosę jajko z nerwów, warczałam na moich chłopaków okrutnie no ale u mnie tak już jest. Teraz czekam na wynik pappa, na razie się nie stresuję ale pewnie im bliżej będzie przyszłej środy tym gorzej...eh
Jak lekarz zapytał czy chcecie znać płeć to mój mąż prawie krzyknął, że tak to pan lekarz żartowniś na taki wybuch entuzjazmu powiedział, że powie nam na koniec wizyty, no i wyszło, że nasza wymarzona dziewczynka będzie miała na imię LEON! Także Ksosiu proszę mi dopisać na pierwszej stronie chłopczyka
Połówkowe 27 kwietnia.
Życzę wszystkim wizytującym równie radosnych wieścibisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa tym etapie lekarzom chyba łatwiej określić płeć chłopczyka. Teoria Behemotki chyba się sprawdza bo siurek naszego bobasa sterczał pod kątem 90 stopni bardzo wyraźnie. Jak wasze bobasy będą współpracować to na pewno też już będziecie wiedzieć kto tam w brzusiu mieszka
My bobasa roboczo nazywaliśmy Polą i teraz musimy się przestawić.Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja też w poniedziałek. Boję się i nie wiem czy chcę wiedzieć czy zdrowe czy nie. Mam takie dziwne przeczucia jakieś... Mam na 17.30 a ty?
Matka weź się wgarsć!!!!!
Chcesz chcesz wiedzieć! A co to za przeczucia???? Takich nie ma!!!!
Jest i będzie ok zobaczysz!!!!
Jesteś zmęczona zestresowana od ostatnich akcji.
Wierzę że to chwilowa jakąś dziwną załamka:-)
Ja mam na 15:20 ale pewnie jakieś opóźnienie będzie:-)bisacz, Dzierzba, A_n_k_a_80, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Matka weź się wgarsć!!!!!
Chcesz chcesz wiedzieć! A co to za przeczucia???? Takich nie ma!!!!
Jest i będzie ok zobaczysz!!!!
Jesteś zmęczona zestresowana od ostatnich akcji.
Wierzę że to chwilowa jakąś dziwną załamka:-)
Ja mam na 15:20 ale pewnie jakieś opóźnienie będzie:-)
Dzierzba olej mojego posta przecież musi być juz tylko dobrzeżabka04, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, wiem, że nie mam podstaw do myślenia, że coś się dzieje złego. Nie mogę jakoś uwierzyć, że mój organizm podoła takiej ciąży, całkiem inaczej jest niż w pierwszej, możliwość wielu komplikacji. Można powiedzieć, że boję się podwójnie.
-
nick nieaktualnybisacz wrote:O ty niezastąpiona pokrzepicielko duchowa jak ja chciałabym mieć ten twój talent do podnoszenia nas na duchu
Dzierzba olej mojego posta przecież musi być juz tylko dobrze
Hahahaha dziękuję postaram się częściej każda z was do pionu postawić!!!!!!
Ja też wczoraj miałam dziwne myśli ale tylko trzy sekundy.
A to dlatego że na prenatalne zabieram męża i córkę. Moja córka teraz mnie się pyta kiedy idziemy, czy dzidziuś jej pomacha itd i tak sobie pomyślałam a co jeśli nie pomacha bo...... Ale zaraz się zajęłam tymi pozytywnymi myślami i jestem pewna ze pomacha do nas bąbelek:-)
Ja was rozumie też dużo przeszłam i też się boje ale musimy uwierzyć w nasza ciaze bo kto ma wierzyć jak nie sama matka tego bąbelka:-)
My dziewczyny nie jesteśmy w stanie zrobić już nic co ma być to będzie tak natura będzie chciała.
Więc głowa do góry już tak daleko zabrnelysmyi z bąbelkami wszystko ok. Uważam że jeśli miało by się coś stać to ten najgorszy okres jest już za nami przed nami najlepsze chwilę a potem jeszcze lepsze
Zobaczycie.......A_n_k_a_80, _izunia_, bisacz lubią tę wiadomość
-
Usg genetyczne to jest stres, ale ja przed każdą wizytą się boję. Mimo wszystko trzeba być dobrej myśliNasza dziewczyna wczoraj też miała siurka między nogami, ten lekarz wiedział, co nam powiedziano na usg genetycznym i od siebie dodał: może faktycznie dziewczynka, ale chłopcy wyglądają na tym etapie tak samo. A my już baletki oglądamy różowe
Dzierzba, Strazaczka1990, _izunia_, bisacz lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
DZień doberek
Jak miło oglądać kolejne zdjęcia i czytać pozytywne wyniki waszych badań
Narazie jak nic przodują chłopaki!
Ja zaczynam dziś 12 tydzień..ale leeeeeeci...badanie w poniedziałek...stary błaga niemal na kolanach czy może iść, a nóż się uda już przez brzuch i będzie mógł swojego małego klona zobaczyc
Chory jest niestety strasznie i boi się żeby mnie nie zarazić, więc w domu mała kwarantanna i oddzielne spanie.. pies biedny nie wie czy spać przy mnie czy przy nim i pół nocy tu pół tu spędza
Chciałabym mu jakoś urozmaicić dzień mężczyzny... i szukam pomysłu... macie jakieś fajne plany?Strazaczka1990, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
Gumcia wrote:DZień doberek
Jak miło oglądać kolejne zdjęcia i czytać pozytywne wyniki waszych badań
Narazie jak nic przodują chłopaki!
Ja zaczynam dziś 12 tydzień..ale leeeeeeci...badanie w poniedziałek...stary błaga niemal na kolanach czy może iść, a nóż się uda już przez brzuch i będzie mógł swojego małego klona zobaczyc
Chory jest niestety strasznie i boi się żeby mnie nie zarazić, więc w domu mała kwarantanna i oddzielne spanie.. pies biedny nie wie czy spać przy mnie czy przy nim i pół nocy tu pół tu spędza
Chciałabym mu jakoś urozmaicić dzień mężczyzny... i szukam pomysłu... macie jakieś fajne plany?Strazaczka1990, Gumcia, Macioszczyczka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnie wczoraj lekarz pytał czy znam płeć mówię no niby coś tam wiem a on on synek będzie zgadza się z tym co pani wie? Czyli już drugi lekarz potwierdził więc musi być syn
żabka04, Malutka92, AniaLewandowska, Behemottka, _izunia_, szpilka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Ale super,ze masz juz takie potwierdzenie
tez bym chciala juz wiedziec,a musze czekac jeszcze 2 tygodnie i moze dzidzia bedzie łaskawa i pokaże co tam ukrywa
Też się zdziwiłam, bo poszłam do niego w ogóle w innej sprawie. O płeć nawet miałam się nie pytać. Ale sam wyskoczył i miło mnie zaskoczył.