X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś jest DZIEŃ MĘŻCZYZNY!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja tych z gatty nie przymierzałam jeszcze zamówiłam jedną przesyłką na spróbowanie a cena była taka jak tych z Rossmanna- te z kolei są dość grube mam 60 DEN ale mają takie jakby ciemniejsze spodenki jako wzmocnienie które sięgają mi do połowy uda, więc nic krótszego niż przed kolano nie założę do nich bo będzie widać te gatki ciemne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest jasniejszy (tj cienszy) material na samym brzuszku i pupie. Tzn. Uda masz normalnie jakw kazdych przyciemnione ale brzuszek i pupka jednak marzna. Gatta ma ponoc fajne rajstopki dla dzieci. Jak dosane od kolezanki zdam relacje :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuje ciuszki na 62 dziecko dorosnie. Wczoraj w f&f znowu dorwalam dwa pajacyki, spiworek, skarpetki i czapeczke, wszystko fajnie przecenione :). Pajacykow juz mam na kazdy dzien tyg jedynie body kopertowe dokupie :) i noworodek ubrany, na poczatek mu styknie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:07

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i szkoda, że nie mają większego wyboru jeśli chodzi o kolor i wzory :/

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mile info z rana : test pappa ok :)

Dzis wieczorem wizytuje
    Kto jeszcze?
    Kciuki

Dzierzba, AniaLewandowska, claudiuszek, mychakruszyna, Malutka92, Strazaczka1990, Anulka01, Pysiaczek89, Sabina, violett, Behemottka, _izunia_, martta, szpilka, Bratek lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś o 18! :D
    mam nadzieję się dowiedzieć kto w brzuszku siedzi
    i zależy mi żeby tatusia na usg wpuściła, bo na macanko na fotelu niekoniecznie :P

AniaLewandowska, Dzierzba, megg, Strazaczka1990, szpilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki :)
    Ja dziś po średniej nocy :/ nie wiem czy to młode jakoś tak dziwnie sie ułożyło, ale cała noc męczyły mnie "pierdki". Wystarczyło, ze minimalnie miałam wypełniony pęcherz i już czułam ucisk w dole brzucha.
    Poza tym, szukałam wczoraj na necie, ale raczej głucho - cholera tak strasznie bolą mnie kolana i kostki. Tego w pierwszej ciąży tez nie miałam :/
    Ale ale z pozytywnych rzeczy, wczoraj załatwiłam wszystko co było możliwe :) poczta, ZUS, NFZ, bank i nawet udało mi sie spotkać z moimi klientami z pracy :) energii miałam, ze huhu - a dziś, ledwo co sie obudziłam, zjadłam śniadanko i sen mnie zbiera ;)
    No i postanowiłam dzisiaj zapisać sie na siłownie/fitnes na program: aktywne 9 miesięcy - autorski program ćwiczeń dla przyszłych mam :):):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:27

Little Red Fox, Dzierzba, maluutka90, Strazaczka1990, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście to? :) https://www.youtube.com/watch?v=I1LI7ndOcGU

Dzierzba, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Widziałyście to? :) https://www.youtube.com/watch?v=I1LI7ndOcGU
    Jaki wrażliwy ojojoj :D

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć,

Czy tylko ja nie śpię w nocy? Czy to syndrom pierwszej ciąży? :)

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    Cześć,

Ja się budzę po 5 razy do łazienki i czasami jak wrócę to nie mogę już zasnąć. Raz jest to 1 w nocy innym razem 2 dziś 5...

• KasicaLisica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mam tak samo! To straszne, czuję się jakaś "nakręcona" :) I niewyspana. Irytuje mnie to wstawanie i że nie mogę zasnąć, z boku na bok...

14.10.2015 - 1 IUI :-(
    Naturalny cud :-) Córeczka w drodze!
    Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!

Drugie bobo w drodze :)

7v8rskjo33075qwi.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasicaLisica wrote:
    Cześć,

Spoko ja dziś od 24 - 3 nie spałam ;) także jak moja latorośl będzie rycząca to będę już zaprawiona ;) mi sie wydaje, że to może być wina przesilenia wiosennego...

dziękuję za wszystkie opinie odnośnie rozmiarów. Ja na początek chce kupić kilka sztuk 50 i potem 56 i 62 , 68 ma być na boże narodzenie ;) i musi w to wejść :D hihi :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 09:21

f2w33e3khxcaayjq.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) mam dylemat co kupić mojemu mężczyźnie na jego święto....niby cos dostał na dzień chłopaka ale...nie pamiętam co więc mi wypomina ze nic:P

Ja w nocy standard 3 razy do wc idę ale o 5 mój idzie do pracy i wtedy się całkiem rozbudzam...i do 7 nie mogę zasnąć.

Co do libido z rana miałam sen erotyczny :) aczkolwiek....nie z mężem!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w drugim trymestrze :) :) :)
    Wczorajsze usg prenatalne wyszło super. Maleństwo było grzeczne i ładnie współpracowało z panem doktorem. Wszystkie parametry w normie i duży bobasek bo CRL 74mm gdzie tydzień temu było 53. Mówię wam jak mi ulżyło bo wczoraj przed wizytą myślałam, że zniosę jajko z nerwów, warczałam na moich chłopaków okrutnie no ale u mnie tak już jest. Teraz czekam na wynik pappa, na razie się nie stresuję ale pewnie im bliżej będzie przyszłej środy tym gorzej...eh
    Jak lekarz zapytał czy chcecie znać płeć to mój mąż prawie krzyknął, że tak to pan lekarz żartowniś na taki wybuch entuzjazmu powiedział, że powie nam na koniec wizyty, no i wyszło, że nasza wymarzona dziewczynka będzie miała na imię LEON! Także Ksosiu proszę mi dopisać na pierwszej stronie chłopczyka :)
    Połówkowe 27 kwietnia.
    Życzę wszystkim wizytującym równie radosnych wieści :)

Malutka92, mychakruszyna, megg, żabka04, ilona29, Dzierzba, maluutka90, Gumcia, bbeczka91, Anulka01, Pysiaczek89, AniaLewandowska, claudiuszek, Żabcia_, Sabina, violett, A_n_k_a_80, Behemottka, _izunia_, martta, szpilka, Bratek lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz super wieści! Ja mam nadzieje dziś też je usłyszeć no i dowiedzieć się kto we mnie mieszka :)

megg, bisacz lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 13 tc :-) :-)

Dzierzba cieszę się bardzo że z synkiem lepiej i że wraca do zdrowia:-) ufffff

Ja dziś obudziłam o 5 i już nie mogłam zasnąć :-( z drugiej strony dobrze ze się wybudzilam bo uwaga uwaga :-) śniło mi się że byłam w wc i robiłam siku na kabelki weszła moja córka troszkę młodsza bardzo ja tulipan bo coś mi tam opowiadała a za nią wszedł jej brat ciut starszy z kartka świąteczna :-) ale w roli mojego brata hahahha prawie się zesikalam do łóżka wrrrr

Ja dla mojego mężczyzny mam całą tortownica sernika.
    Miał być dla mnie bo robiłam z przepisu dla cukrzykow tak żebym mogła zjeść a on wyszedł taki słodki że oooooo i cała blasze musi zjeść a jaki ucieszy na widok serniczka dokupie mu piwko albo winko bo od dwóch dni ma seanse w psp3 :-)
    Wczoraj myślałam że padnie z niego. Wczuć się w grę i mówi że jakaś zje....na i krzyczy że jakiś badziewie kupiliśmy walka gościu nam wcisnąl taki przejęty i zmartwiony mówię w necie poszukaj okazało się że gra przez producenta w trzech momentach gry jest zepsuta i trzeba obejść jakoś żeby grać dalej hahahhaha a on już chciał grę do kosza wyrzucić a gościa zrywać :-)

Ja teraz lezakuje Babel mój od rana każe i domaga się lezakowac chyba wczoraj za dużo stałam w kuchni.
    Miałam atak sprzątania w kuchni i gotowania hahahah

Miłego dnia i udanych wizyt:-)

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz gratki z siurka Leonka:-)

Ja też już chce poniedziałek i badania:-(

bisacz lubi tę wiadomość

‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ