WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zapomniałam Wam powiedzieć, że wybieram się dziś od szkoły rodzenia!
Generalnie jest od 26 tc, ale moja bratowa jest w 29 i dopiero zaczyna, więc jak mi pozwolą to zostanę i zaczne wcześniej, a jak nie to trudno, wrócę w 26
Zastanawiałyśmy się w ogóle czy ktoś tam bedzie, bo jak M. była sie dowiedzieć czy informacja o szkole rodzenia jest aktualna to panie były w ciężkim szoku, że ktoś w ogole o to pyta i powiedziały żeby przyjść dziś...
Sprobuje - zobaczymy!
Zdam relacje
A na wieczór kupiłam desery panna cote i mascarpone i mam zamiar dać memu mężczyźnie ogrom przyjemności, czyli masażOboje uwielbiamy masaże i wszelkie zakłady sa właśnie o to "kto kogo"
Miłego popoludnia! :*Dzierzba, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Czytałam o tej aborcji w Warszawie i się poryczałam. Jak tam można?! My się k***a staramy, żeby donosić całe i zdrowe.. A tu?
ehh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Wierzysz w to, że dziecko jak dobrze pamiętam w 24 tyg ma na tyle rozwinięte płuca by mogło płakać i krzyczeć przez godzinę?
Nie wierzę. Płuca do 36 tygodnia podobno się rozwijają... Człowiek się źle czuje to cholera goopiej tabletki się boi wziąć... -
Już was nadrobiłam
Dzierzba super, że już synkiem lepiejNa wizycie też będzie wszystko ok
Bisacz super wiadomości
Violett ja skończyłam brać kwas foliowy, jak zaczęłam witaminy mama dha bo w nich jest kwas foliowy.
Badanie połówkowe myślę, że będę miała w 20tc (19tc 4dzień). Dowiem się pewnie na wizycie 21.03.
Nie udało mi się dzisiaj załatwić tego zwolnienia dzisiaj bo moja gin. zapomniała mi zostawićCo się odwlecze to nie uciecze
Jutro muszę się wybrać
Lecę poprasować trochę będę późniejbisacz, Dzierzba, Sabina, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Bisacz
Osobiście uważam ze najlepiej 20/21 tc
Poprzednio robiłam w 20 tc ale w 23 dodatkowo lekarz tak samo dokonał pomiarów i analizy na usg. Tu nie ma takiej granicy jak przy usg genetycznym. ..może więcej chodzi o tygodnie terminacji. ...
Kupiłam w Netto legginsy ciążowe za niecałe 30zł -
Angela- zazdroszczę takiej pokaźnej sterty łaszków
ja właśnie jestem online w h&m i chcę w końcu coś zamówić (mam jutro wizytę, mam nadzieję, że dowiem się kto mi broi w brzuszku- mały Stasiek czy Kornelka)- to jest silniejsze ode mnie i zamówie dzisiaj 3 kompleciki bardzo neutralne (jeden ze star wars- dla męża ). Mam tylko pytanie- jaki rozmiar wziąc? 56 czy 62? Lepiej większe i starczy na dłużej czy typowe 56 (ktore może być za duże albo za małe)..nie wiem...jakie Wy rozmiary kompletujecie? Ja jestem bardzo początkująca w tym temacie
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze wizytujące- jestem wśród WasMyślalam, że taki patologiczny stres będe miała tylko przy prenatalnych, ale wychodzi na to, że chyba przed każdą wizytą...
-
Dziewczynki bede nadrabiać Was wieczorkiem. Jestem po wizycie. Dzidzi ciagle tydzień starsze, przyziernosc ok, struktury mózgu ok, żołądek i reszta na miejscu. Serce dokładnie sprawdzała bo sie obawiała arytmii po infekcji ale jest super. Mała miała czkawkę! Ale ja swigalo;) ale najlepsze było jak pływała i wypinała przy tym pupencje! Cudo!
Następna wizyta 30.03:) Może wtedy będzie widać co jest miedzy nogami;)claudiuszek, Dzierzba, Angela89, bbeczka91, mychakruszyna, Strazaczka1990, martta, violett, żabka04, szpilka, bisacz, megg, mmargol, _izunia_, Behemottka, Bratek, Żabcia_, Magdziulla lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:Angela- zazdroszczę takiej pokaźnej sterty łaszków
ja właśnie jestem online w h&m i chcę w końcu coś zamówić (mam jutro wizytę, mam nadzieję, że dowiem się kto mi broi w brzuszku- mały Stasiek czy Kornelka)- to jest silniejsze ode mnie i zamówie dzisiaj 3 kompleciki bardzo neutralne (jeden ze star wars- dla męża ). Mam tylko pytanie- jaki rozmiar wziąc? 56 czy 62? Lepiej większe i starczy na dłużej czy typowe 56 (ktore może być za duże albo za małe)..nie wiem...jakie Wy rozmiary kompletujecie? Ja jestem bardzo początkująca w tym temacie
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze wizytujące- jestem wśród WasMyślalam, że taki patologiczny stres będe miała tylko przy prenatalnych, ale wychodzi na to, że chyba przed każdą wizytą...