WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Jeśli się potwierdzi, ze rosnie dziedzic, to js muszę całą garderobę kupić. Zakładałem że będzie córeczka, Ale nie będę narzekać na synka
Wózek mam po Milence. Jest świetny, tyle km ile on zrobił w Tatrach i żadnej szkody dla niego, to zamieniać go nie będę! Łóżeczko tez mam. Dokupie tylko pościel.
Żeby tylko dziecko zdrowe byłomartwię się, bo znowu jestem chora
Sabina, jaki masz wózek? Bo my też jesteśmy tatromaniakami i szukamy jakiegoś terenowego, który szybko się nie rozleciSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:Sabina, jaki masz wózek? Bo my też jesteśmy tatromaniakami i szukamy jakiegoś terenowego, który szybko się nie rozleci
Moja córka jest duża, wysoka. W te wakacje tez byliśmy w górach, ona wazyla wtedy blisko 25kg i wózek dla radę
Wiadomo, ze są lepsze wózki, ale ten wcale nie był najdroższy
Obejrzyj. My kupiliśmy bezpośrednio z tej strony
http://www.babyseka.pl/
Mamy Carlo Lux
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e07aa90cd79b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 18:38
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:Ksosia
jak to nie problem to dopisz proszę, że 21 mam prenatalne badaniedzięki
Super - to będziemy razem tego dnia przeżywały
Zalogowałam się dzisiaj do elektornicznej ewidencji ZUS - kurde, kapitalne to. Widać dokładnie jaka kwota będzie wypłacona za L4, kiedy będzie przelew itd.i nawet ile z tego zabierają jako zaliczkę na podatek dochodowy.
Mychakruszyna - kciuki za prenatalnea skręt? może spróbuj usiąść w wygodnej pozycji. Mi ostatnio pomogło. Choć trzymało tylko chwilę, nie tak jak u Ciebie.
i wrzucam jeszcze dzisiejsze foto Bobasa:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 18:53
violett, AISAK, Anulka01, Angela89, Dzierzba, żabka04, Malutka92, Ewelina.Irl, Strazaczka1990, Ania91, mmargol, Behemottka, Pysiaczek89, _izunia_, Bratek, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Ania, a jak sie zaklada takie konto w Zus?
Musisz najpierw wejść na stronę:
https://pue.zus.pl/portal/rejestracja.npi
tam zakładasz swój profil; na maila którego podasz podczas rejestracji otrzymujesz wiadomość z loginem. Następnie jedziesz do swojego oddziału ZUS, podajesz swój login, który otrzymałaś i pracownik dodaje Twój profil do zaufanego. Wtedy logujesz się ponownie i widzisz już wszystkoAngela89, Ulfenstein, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a23afbd4b6e3.jpg
Najnowsze zdjęcie mojej myszkiAniaLewandowska, claudiuszek, kamciaelcia, Angela89, Dzierzba, żabka04, Malutka92, szpilka, bbeczka91, Ewelina.Irl, Strazaczka1990, Sabina, violett, A_n_k_a_80, megg, mmargol, Behemottka, Pysiaczek89, _izunia_, Bratek, martta, Żabcia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyTo ja się pochwale wczorajszym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 20:25
Anulka01, żabka04, Sabina, Dzierzba, Malutka92, szpilka, bbeczka91, AniaLewandowska, Ewelina.Irl, Strazaczka1990, violett, A_n_k_a_80, bisacz, megg, mmargol, Behemottka, Pysiaczek89, _izunia_, Bratek, martta, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
chętnie bym założyła to konto ale nie chce aby mnie w zusie widzieli. ..odwołuje się od pewnej decyzji zusu i tym samym sprawa trafi do sądu pracy...juz obstawiam że będą mnie kontrolowali na l4 za to
Niestety chyba się nie da tego jakoś ominąć
-
Odwołanie od decyzji zusu jest równocześnie wnioskiem do sądu pracy (za pośrednictwem zus ). Do chorobowego za ciążę z corka zus przyznał mi rację , kasę juz oddali. Mamy inne zdanie w kwestii naliczania macierzynskiego wiec się odwołuje. ..głupia bym była gdybym nie walczyła o te pieniądze i rację (dla mnie to duża kwota ). Z zusem tez się w sądach wygrywa. Ale przeczuwam zemstę w postaci kontroli na zwolnieniu lekarskim ; )
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Odwołanie od decyzji zusu jest równocześnie wnioskiem do sądu pracy (za pośrednictwem zus ). Do chorobowego za ciążę z corka zus przyznał mi rację , kasę juz oddali. Mamy inne zdanie w kwestii naliczania macierzynskiego wiec się odwołuje. ..głupia bym była gdybym nie walczyła o te pieniądze i rację (dla mnie to duża kwota ). Z zusem tez się w sądach wygrywa. Ale przeczuwam zemstę w postaci kontroli na zwolnieniu lekarskim ; )
Pewnie że się wygrywa, tylko niestety to wojna długo trwałaAle trzymam kciuki bo pewni odsetki też ładne są
Walcz walcz!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Dzierzba chyba ty pytalas o to gdzie mozna male ubranka kupic,bylam dzisiaj w Auchan i tam jest mnostwo ubranek wlasnie rozmiary 40-50 maciupeńkie takie piekne po 7zl 8zl tanie jak barszcz!
Musialam kilka sztuk kupic rozm. 56 i 62Malutka92 lubi tę wiadomość