X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W smyku na necie są fajne promocje właśnie na rozmiar 50, ale kurczę nie znamy jeszcze płci bąbli... No! Może w poniedziałek się dowiem. Jak będzie promocja to zakupię pajace :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smacznego kobitki. Papu, prysznic i film. :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbdb5c180108.jpg

Anulka01, Angela89, żabka04, AniaLewandowska, Strazaczka1990, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie real zmienili na Auchan ale ciuchy są jeszcze z reala i nie ma tam takich tanich a szkoda...

w57vikgnszqgz528.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Ale smyk wraz ma swoje ceny,jakby nie patrzac. W Auchan pajacyki 15-20zl sa tez drozsze ;-)
    Teraz też są właśnie na promocji w smyku po 16-20 zł, 3-pak 46 zł i bardzo mi się podobają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:07

Malutka92 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania kukaj tam często będą przeceny.
    U mnie tak było albo już je ominęłas:-)

Ja już wyszłam z pod prysznica i nawalilam tonę balsamow na siebie czuje jak różne skóra mnie swędzi :-(
    Mąż twierdzi że ma lepszy balsam na moje ciało zboczeniec:-) hihi

Dzierzba zostaw dla mnie jednego mniammmmmm smacznego:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:08

Dzierzba, Ania91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabiją mnie kiedyś zachcianki właśnie zjadłam pęczek rzodkiewek ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z córką jak byłam w ciąży pamiętam mąż o godz 22 przyjechał od matki a ta kazała mi przekazać 10 pączków z lidlu te z cukrem pudrem dziewczyny zjadłam je wszystkie takie pyszne były i poszłam spać rano pomyślałam że zglupialam :-)

Do tej pory uwielbiam te paczki ale teraz ich nie mogę jeść szkoda.
    I do dzisiaj teściowa kupuje te paczki jak przyjeżdżamy a ja nie odmawiam hihi

• Broszka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zachcianki...ja przed chwilą frytki smażyłam :D

Angela89 lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po pierwszych zajęciach.
    Ogólnie przyjmują od 26tc ale pozwoliła mi zostać ze względu na "więź z bratową" huehuehue

Mowa dziś była o porodzie w wannie, za tydzień o karmieniu piersią. W sumie 10 dziewczyn było. Całkiem fajnia. babeczka mowiła bardzo ludzkim jezykiem, wszystko dało się ogarnąć i rozwiewała wszelkie wątpliwości :)

Jeśli macie u siebie (zazwyczaj przyszpitalne) szkoły rodzenia to POLECAM chociażby dla zabicia czasu, a wiedzy nigdy za mało :)

Angela89, Angela89, _izunia_, Bratek, martta, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego męża jeszcze nie ma i tyle z miłego wieczoru i dnia mężczyzny, bo padamna twarz, aż się zaraz poryczę... mam dosyć wracania do pustego domu... :(:(:(:(

Dobrej nocy i do jutra! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Jestem po pierwszych zajęciach.
    Ogólnie przyjmują od 26tc ale pozwoliła mi zostać ze względu na "więź z bratową" huehuehue

Mowa dziś była o porodzie w wannie, za tydzień o karmieniu piersią. W sumie 10 dziewczyn było. Całkiem fajnia. babeczka mowiła bardzo ludzkim jezykiem, wszystko dało się ogarnąć i rozwiewała wszelkie wątpliwości :)

Jeśli macie u siebie (zazwyczaj przyszpitalne) szkoły rodzenia to POLECAM chociażby dla zabicia czasu, a wiedzy nigdy za mało :)

U mnie zaczynają się od 21tc :) Koleżanka mnie ciągnie mimo że dzieci mamy :D Zobaczę może pójdziemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Huhu Ksosia mam tą moc polubiłam twój post 2 razy :D

Ania91 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na taką przyszpitalna szkole rodzenia chodziliśmy zawsze razem :) potem inni tatusiowie się odwazyli. Było wesoło. Do ćwiczeń to się nie nadawalam. Ale pogadać i pośmiać się zawsze dawało rade
    Ktg miałyśmy robione. ..porodówke oglądaliśmy. Położne prowadzące świetne. Po mojej cc grupa odwiedziła mnie na oddziale (chowalam się żeby nie straszyć przed cc :) ). Mąż przy tej ciąży spytał od razu czy będziemy znowu chodzic do szkoły rodzenia :) zapytałam po co? :D z jedną para zawiazalismy silniejsza więź
    Tez polecam

Sabina lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem już w domku, niestety nie dostałam dziś żadnych zdjęć z usg :( ale maluszek rozwija się prawidłowa, gin znalazła pęcherz i pracuje też dobrze, niestety na ekranie nie widziałam dokładnych cyferek i byłam tak wzruszona widokiem, że nawet nie dopytałam o CRL, a jeszcze przed wizytą zakładaliśmy się z mężem o wielkość dziecka :P ruchliwe było jeszcze bardziej niż ostatnio - ciekawe kiedy pierwsze ruchy będę czuła, aaa... i dostałam jakiś komplet próbek i ulotek :P

następna wizyta 6.04, połówkowe 21.04 - ale muszę zadzwonić do kliniki i się umówić :)

Anulka01, mmargol, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, Malutka92, _izunia_, bisacz, martta, Dzierzba, żabka04, Sabina, Gumcia, violett, Żabcia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

u nas po wizycie ok
    iiii....na 70/80% dziewczynka :)))

moze sie jeszcze zmienic, ale moze nic jej nie urosnie :)

mam tez lozysko nisko schodzace, niby lekarz mowi zeby sie nie martwic ale sama nie wiem

Anulka01, mmargol, Ania91, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, Malutka92, _izunia_, bisacz, Bratek, martta, Dzierzba, żabka04, Sabina, Gumcia, violett, Broszka, Żabcia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • megg Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolejna wizyta 11.04

no i chyba musze powoli kompletowac dziewczece rzeczy, jeszcze moz emc sie powstrzymam dla potwierdzenia :)

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    hej

u nas po wizycie ok
    iiii....na 70/80% dziewczynka :)))

moze sie jeszcze zmienic, ale moze nic jej nie urosnie :)

mam tez lozysko nisko schodzace, niby lekarz mowi zeby sie nie martwic ale sama nie wiem
    Ja miałam nisko łożysko, spokojnie może się podnieść mi w 30 tc sprawdzała czy się podniosło. Jak nie to jest to wskazanie do CC.

I gratuluje parki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 21:13

megg lubi tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 10 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pocieszylas mnie Angela bo wiadomo co w necie wypisuja na ten temat...

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    pocieszylas mnie Angela bo wiadomo co w necie wypisuja na ten temat...

Nie czytaj... mi wyszło to na połówkowym. Nachodziło na ujście wewnętrzne czy jakoś tak i się nie podniosło. Ale nie miałam z tym problemów żadnych.

megg, Dzierzba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:07

mmargol, megg, A_n_k_a_80, Anulka01, _izunia_, bisacz, Bratek, martta, żabka04, Sabina, violett, Gumcia, Żabcia_, bbeczka91, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

‹‹ 332 333 334 335 336 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ