WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka92 wrote:Ale smyk wraz ma swoje ceny,jakby nie patrzac. W Auchan pajacyki 15-20zl sa tez drozsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:07
Malutka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia kukaj tam często będą przeceny.
U mnie tak było albo już je ominęłas:-)
Ja już wyszłam z pod prysznica i nawalilam tonę balsamow na siebie czuje jak różne skóra mnie swędzi
Mąż twierdzi że ma lepszy balsam na moje ciało zboczeniec:-) hihi
Dzierzba zostaw dla mnie jednego mniammmmmm smacznego:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:08
Dzierzba, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z córką jak byłam w ciąży pamiętam mąż o godz 22 przyjechał od matki a ta kazała mi przekazać 10 pączków z lidlu te z cukrem pudrem dziewczyny zjadłam je wszystkie takie pyszne były i poszłam spać rano pomyślałam że zglupialam
Do tej pory uwielbiam te paczki ale teraz ich nie mogę jeść szkoda.
I do dzisiaj teściowa kupuje te paczki jak przyjeżdżamy a ja nie odmawiam hihi -
nick nieaktualnyJestem po pierwszych zajęciach.
Ogólnie przyjmują od 26tc ale pozwoliła mi zostać ze względu na "więź z bratową" huehuehue
Mowa dziś była o porodzie w wannie, za tydzień o karmieniu piersią. W sumie 10 dziewczyn było. Całkiem fajnia. babeczka mowiła bardzo ludzkim jezykiem, wszystko dało się ogarnąć i rozwiewała wszelkie wątpliwości
Jeśli macie u siebie (zazwyczaj przyszpitalne) szkoły rodzenia to POLECAM chociażby dla zabicia czasu, a wiedzy nigdy za małoAngela89, Angela89, _izunia_, Bratek, martta, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Jestem po pierwszych zajęciach.
Ogólnie przyjmują od 26tc ale pozwoliła mi zostać ze względu na "więź z bratową" huehuehue
Mowa dziś była o porodzie w wannie, za tydzień o karmieniu piersią. W sumie 10 dziewczyn było. Całkiem fajnia. babeczka mowiła bardzo ludzkim jezykiem, wszystko dało się ogarnąć i rozwiewała wszelkie wątpliwości
Jeśli macie u siebie (zazwyczaj przyszpitalne) szkoły rodzenia to POLECAM chociażby dla zabicia czasu, a wiedzy nigdy za mało
U mnie zaczynają się od 21tcKoleżanka mnie ciągnie mimo że dzieci mamy
Zobaczę może pójdziemy.
-
nick nieaktualny
-
My na taką przyszpitalna szkole rodzenia chodziliśmy zawsze razem
potem inni tatusiowie się odwazyli. Było wesoło. Do ćwiczeń to się nie nadawalam. Ale pogadać i pośmiać się zawsze dawało rade
Ktg miałyśmy robione. ..porodówke oglądaliśmy. Położne prowadzące świetne. Po mojej cc grupa odwiedziła mnie na oddziale (chowalam się żeby nie straszyć przed cc). Mąż przy tej ciąży spytał od razu czy będziemy znowu chodzic do szkoły rodzenia
zapytałam po co?
z jedną para zawiazalismy silniejsza więź
Tez polecamSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem już w domku, niestety nie dostałam dziś żadnych zdjęć z usg
ale maluszek rozwija się prawidłowa, gin znalazła pęcherz i pracuje też dobrze, niestety na ekranie nie widziałam dokładnych cyferek i byłam tak wzruszona widokiem, że nawet nie dopytałam o CRL, a jeszcze przed wizytą zakładaliśmy się z mężem o wielkość dziecka
ruchliwe było jeszcze bardziej niż ostatnio - ciekawe kiedy pierwsze ruchy będę czuła, aaa... i dostałam jakiś komplet próbek i ulotek
następna wizyta 6.04, połówkowe 21.04 - ale muszę zadzwonić do kliniki i się umówićAnulka01, mmargol, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, Malutka92, _izunia_, bisacz, martta, Dzierzba, żabka04, Sabina, Gumcia, violett, Żabcia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
hej
u nas po wizycie ok
iiii....na 70/80% dziewczynka))
moze sie jeszcze zmienic, ale moze nic jej nie urosnie
mam tez lozysko nisko schodzace, niby lekarz mowi zeby sie nie martwic ale sama nie wiemAnulka01, mmargol, Ania91, AniaLewandowska, A_n_k_a_80, Malutka92, _izunia_, bisacz, Bratek, martta, Dzierzba, żabka04, Sabina, Gumcia, violett, Broszka, Żabcia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegg wrote:hej
u nas po wizycie ok
iiii....na 70/80% dziewczynka))
moze sie jeszcze zmienic, ale moze nic jej nie urosnie
mam tez lozysko nisko schodzace, niby lekarz mowi zeby sie nie martwic ale sama nie wiem
I gratuluje parkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 21:13
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegg wrote:pocieszylas mnie Angela bo wiadomo co w necie wypisuja na ten temat...
Nie czytaj... mi wyszło to na połówkowym. Nachodziło na ujście wewnętrzne czy jakoś tak i się nie podniosło. Ale nie miałam z tym problemów żadnych.megg, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny