WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry moje drogie
Przede wszystkim gratuluje wszystkich wizyt! Super maluszki!
Ja wczoraj miałam jakiś koszmarny dzień, strasznie bolały mnie plecy w odcinku ledzwiowym i pośladki jak kiedyś przy rwie kulszowej, oj nie polecam nikomu
Na szczęście noc minęła jakoś znosnie i na razie z rana nie boli, tfu tfu
Jak to dobrze, że juz piątek!
Coraz bardziej skłaniam się zeby od kwietnia isc na l4, jakoś coraz trudniej mi idzie to siedzenie w pracy...
Sabinka nie daj sie paskudzie! Przegon to cholerstwo!Sabina lubi tę wiadomość
-
Behemotka Kuba to faktycznie popularne od dłuższego czasu imię, ale z tą Mają to mnie zmartwilas bo chodzi mi tez takie po głowie dla dziewczynki jak coś
Kuby niestety nie mogę, bo mój 6letni siostrzeniec tak sie nazywaBehemottka lubi tę wiadomość
-
martta wrote:Behemotka Kuba to faktycznie popularne od dłuższego czasu imię, ale z tą Mają to mnie zmartwilas bo chodzi mi tez takie po głowie dla dziewczynki jak coś
Kuby niestety nie mogę, bo mój 6letni siostrzeniec tak sie nazywa
A naprawdę dużo tych Kubusiów? -
Ha ha! Drugi trymestr
Co prawda u mnie jeszcze czwartek, ale dziecię poczęte pod polskim wigilijnym niebem, więc chyba liczy się numerek z ojczystego suwaczka. Już nie takie pierwszaki, my
martta, violett, bbeczka91, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Słuchajcie, Kuba, Maja, Hania, to teraz w Polsce popularne imiona? Weszłam na wątek o imionach, a tam mówią, że co trzecie dziecko tak się nazywa... A ja myślałam, że są same Jasie, Zosie i Julki... Coś jestem chyba mocno do tyłu
Bardzo popularne. U nas Hania, u sąsiadki Hania, Filip ma w przedszkolu dwie Maje, i jedna jest u kuzynki.. Jak jest z Kubusiami to nie wiem.Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do różnic w terminie porodu wg. OM a usg lekarz powiedział, że jest istotna powyżej 2 tygodni. Dziecko rozwija się w różnym tempie, raz przyspiesza, raz zwalnia, a nie według tabelki. Ja wg. jednego z pomiarów mam termin o 6 dni do przodu. Zdaniem lekarza teraz na tym etapu łatwo o błąd pomiaru, bo dziecko malutkie, a zaraz wychodzą zmiany w terminie, i że to normalne, że tak wychodzi.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, dobrze, że dziś już piątek, a w pracy tylko do 13, więc damy radę!
Wczoraj się lekarka pytała czy chcę L4 (w sumie na pierwszej już proponowała), ale ja jako przodowniczka pracy i pierwsza matka mojej korpo odmówiłam - choć kumpel twierdzi, że jednak ostatnia, bo wszystkie pozostałe poszły już na zwolnienie, jedna nawet na drugi dzień po podpisanej umowie
ciekawe ile osób bierze od razu skoro proponuje? ja sobie postanowiłam, że ewentualnie na trzeci trymestr zostanę sobie w domku - ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Bratek lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:Witam się z rana, dobrze, że dziś już piątek, a w pracy tylko do 13, więc damy radę!
Wczoraj się lekarka pytała czy chcę L4 (w sumie na pierwszej już proponowała), ale ja jako przodowniczka pracy i pierwsza matka mojej korpo odmówiłam - choć kumpel twierdzi, że jednak ostatnia, bo wszystkie pozostałe poszły już na zwolnienie, jedna nawet na drugi dzień po podpisanej umowie
ciekawe ile osób bierze od razu skoro proponuje? ja sobie postanowiłam, że ewentualnie na trzeci trymestr zostanę sobie w domku - ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymojej przyjaciółki babcia pracowała na roli, powtarza że one do porodu orały, w stodole rodziły dzieci, odkładały na siano i szły dalej w pole, sama w to nie chcę wierzyć
Behemottka, Aga_Andzia, Bratek, A_n_k_a_80, _izunia_, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Dzierzba - u mnie tez szaro, buro, zimno i pada
I tym samym, jak co drugi dzień - kurde to już jakiś rytuał - nie mam na nic siły. Pewnie zalegne za chwile znowu w łożku ;(
Dzieci i M już w szkole, posprzątane w miarę w domu, na obiad naleśniki wiec szybka piłka i co tu robić? Jak żyć? HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:58
Behemottka lubi tę wiadomość
-
AniaLewandowska wrote:Dzień dobry
Dzierzba - u mnie tez szaro, buro, zimno i pada
I tym samym, jak co drugi dzień - kurde to już jakiś rytuał - nie mam na nic siły. Pewnie zalegne za chwile znowu w łożku ;(
Dzieci i M już w szkole, posprzątane w miarę w domu, na obiad naleśniki wiec szybka piłka i co tu robić? Jak żyć? HahahaJa się dobrze czuję w takie pogody, gorzej jak wieje mocno.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny