WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:zmykam do pracy odezwę się później, mam nadzieję że moja spódniczka ciążowa dzisiaj przyjdzie, żeby się odstrzelić z okazji weekendu!
Dobranoc dziewczyny! Miłego dniaAniaLewandowska, martta, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy jutro planujemy podróż do Ikea - przyszedł już czas, na nowe talerze, bo do dziś odkąd jesteśmy razem mamy zebrane po 2-3 szt. z życia "porozwodowego"
Przy okazji idziemy pomarzyć już o nowej kuchni, mamy nadzieje już do nowego domu i moze kupimy łóżko piętrowe dla Naszych dziewczynekale znając mojego M i jego zakupoholizm (tak tak, to w naszym związku ma mój M!!!!) nie wyjdziemy tylko z tym
Dzierzba - ja dziś tworze naleśniki z seremjakoś tak mnie wzięło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 08:19
martta, Dzierzba, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Haha tak to przeważnie jest, ta co idzie do pracy chciałabym zostac w domu, a jak juz w domu to może jednak do pracy
mi tez lekarka od pierwszej wizyty proponowala l4 ale pomyślałam, ze nie, w domu w takim czasie zimowym to oszaleje, a teraz juz coraz częściej o tym myślę, też będzie coraz trudniej wysiedziec 8h na tyłku bo kręgosłup itd wiec chyba jak wiosna sie zrobi to pójdę na zwolnienie.
Ja ostatnio jakoś znowu nie mam apetytu i boję sie ze jak czasami głodna chodzę to szkodze dziecku, ehhh juz glupota rzuca mi sie na głowę -
AniaLewandowska wrote:My jutro planujemy podróż do Ikea - przyszedł już czas, na nowe talerze, bo do dziś odkąd jesteśmy razem mamy zebrane po 2-3 szt. z życia "porozwodowego"
Przy okazji idziemy pomarzyć już o nowej kuchni, mamy nadzieje już do nowego domu i moze kupimy łóżko piętrowe dla Naszych dziewczynekale znając mojego M i jego zakupoholizm (tak tak, to w naszym związku ma mój M!!!!) nie wyjdziemy tylko z tym
Dzierzba - ja dziś tworze naleśniki z seremjakoś tak mnie wzięło
AniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Witam się z rana, dobrze, że dziś już piątek, a w pracy tylko do 13, więc damy radę!
Wczoraj się lekarka pytała czy chcę L4 (w sumie na pierwszej już proponowała), ale ja jako przodowniczka pracy i pierwsza matka mojej korpo odmówiłam - choć kumpel twierdzi, że jednak ostatnia, bo wszystkie pozostałe poszły już na zwolnienie, jedna nawet na drugi dzień po podpisanej umowie
ciekawe ile osób bierze od razu skoro proponuje? ja sobie postanowiłam, że ewentualnie na trzeci trymestr zostanę sobie w domku - ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja od początku ciąży jestem na l4 -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ja zrobię z dzemem dla siebie adla chłopaków z owocami i bitą śmietaną
Dzierzba, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Wiecie co, moze jestem durna... moze to za wcześnie, ale przy mojej córce pierwsze ruchy miałam w 14 tygodniu.
Kilkanaście minut temu siedziałam na kanapie, rozmawiałam z moim M i nagle... poczułam "tąpnięcie" kilka centymetrów nad spójniejsza łonowym. No to nie mogło byc nic innego!!!
Ja też tak właśnie miałam.
W drugiej ciąży szybciej czujesz ruchy.
A więc się ciesz obserwuj.
Ja jestem pewna ze to Bąbel -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHallo
Cześć dziewczęta
Gratuluję udanych wizyt i kolejnych siusiakow
Moja córka dziś robi w przedszkolu sałatka jarzynowa, nie mogła się doczekać, ile emocji
Izunia gdzie w Kielcach jest Auchan? W tym centrum gdzieniest Practiker i Jysk?
Zjem.śniadanie i idę lezec. No ile.można chorować, jak ranyBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się
Ja po ciężkiej nocy
Z bólami brzucha bardziej to rozciąganie niż bóle ale bynajmniej nie miłe uczucie i cała noc mnie trzymało, na siku biegalam i spalam na raty.
Teraz lezakuje bo też brzuch daje o sobie znać wrrrrr
Chciało mi się pistacji poszłam do sklepu a tam za 250g aż 33zl!!!! Ocipieli! Jestem zmuszona iść do Lidla i kupić na wagę są najlepsze:-)
Ale to potem bo yeraz nie dam rady się doczolgac.
Mąż zaraz do pracy a ja w kimono.
Obiad gotowy tylko podgrzać
Wczoraj na kolacje robiłam nalesniki ale nie mogłam ich zjeść bo sprawdziłam w moim dzienniku zapisów pomiarów cukru i po 3szt miałam wynik 129! A norma do 120. A nie chce brać insuliny i w ten oto sposób popatrzyłem i wachalam
Poniedziałku przybywaj!
Udanych wizyt dziewczyny i miłego dnia życzę -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Byłam u Endo i zmierzył mi ciśnienie.
Mam pozwolenie na leżenie, ale nie wiem czy uwzględnia je w pracy
95/65.
Miłego dnia. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Witam się z rana, dobrze, że dziś już piątek, a w pracy tylko do 13, więc damy radę!
Wczoraj się lekarka pytała czy chcę L4 (w sumie na pierwszej już proponowała), ale ja jako przodowniczka pracy i pierwsza matka mojej korpo odmówiłam - choć kumpel twierdzi, że jednak ostatnia, bo wszystkie pozostałe poszły już na zwolnienie, jedna nawet na drugi dzień po podpisanej umowie
ciekawe ile osób bierze od razu skoro proponuje? ja sobie postanowiłam, że ewentualnie na trzeci trymestr zostanę sobie w domku - ale zobaczymy co z tego wyjdzie
Mój lekarz też na każdej wizycie się pyta po 5 razy czy na pewno chce pracować. A ja chce póki się dana razie zaplanowałam sobie ze do końca czerwca zostanę, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez sie witam w pochmurny dzien, eh. A musze na zakupy wyjsc i totalnie mi sie nie chce.
Dziewczyny, nie czaje tego zdjecia z roznicami plci, dla mnie to wyglada tak samo!
Tez mialam ciezka noc, pobolewal mnie brzuch i wstawalam siku chyba ze 4 razy. Rano tez mnie bolal poki nie poszlam siku, to mozliwe, ze maluch uciska pecherz i jak jest pelny to boli? Kurcze nigdy nie bolal mnie pecherz i nie wiem :p
Powodzenia na wizytach! -
nick nieaktualnyviolett wrote:Ja tez sie witam w pochmurny dzien, eh. A musze na zakupy wyjsc i totalnie mi sie nie chce.
Dziewczyny, nie czaje tego zdjecia z roznicami plci, dla mnie to wyglada tak samo!
Tez mialam ciezka noc, pobolewal mnie brzuch i wstawalam siku chyba ze 4 razy. Rano tez mnie bolal poki nie poszlam siku, to mozliwe, ze maluch uciska pecherz i jak jest pelny to boli? Kurcze nigdy nie bolal mnie pecherz i nie wiem :p
Powodzenia na wizytach! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Ja tez sie witam w pochmurny dzien, eh. A musze na zakupy wyjsc i totalnie mi sie nie chce.
Powodzenia na wizytach!
Boli, boli. Jak mam pełny pęcherz to w pewnych momentach czuje taki mega nacisk.