Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem okrągła i mam robione już usg przez brzuch, ostatnio miałam dopochwowo bo mierzył szyjkę ale resztę już przez brzuch

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabciu, ja też mam oponkę na brzuchu, a na prenatalnych wg suwaczka byłam tydzień wcześniej niż Ty(więc mój maluszek był wtedy mniejszy niż Twój dzisiaj;)). Także na pewno już przez brzuch będzie ;)

Angela Ty jesteś krągła?! W takim razie te zdjęcia co wrzucałaś wcześniej z brzuszkiem to kto to był? Bo na nich na pewno nie było krągłej dziewczyny :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:51

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to nie są opinki! To ocieplacze dla dzidziusiów. ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bbeczka91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, martta, nick nieaktualny, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to znaczy, że jesteście z tych okrąglejszych co? Z tego co pamiętam to Żabka04 waży coś koło 74kg wiec tyle co ja więc jesteśmy z tych normalnej budowy :) Przy takiej wadze gin nie miał problemów z usg przezbrzusznym, zrobienie usg dowcipnego nie zawsze podyktowane jest rozmiarami mamusi, lekarz, który prowadzi mnie na co dzień powiedział, że prenatalne robi i tak i tak żeby badanie było dokładniejsze. Nawet jak zrobi dowcipne to patrzenie na ekran nie pozwala myśleć o niczym innym, można patrzeć i patrzeć.....Zresztą nawet przy tym przezbrzusznym lekarz odsłonił mi całego irokeza he, he :)
    Przez dzisiejsze badanie TSH zgłupłam i nie wiem czy rano przypadkiem nie pomyliłam acardu z euthyroxem. Ach ten mój durny ostatnio łeb.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:

Angela Ty jesteś krągła?! W takim razie te zdjęcia co wrzucałaś wcześniej z brzuszkiem to kto to był? Bo na nich na pewno nie było krągłej dziewczyny :P

Too troll :D Nie zgadła byś ile waże :P Ale dużo za dużo. Po mnie tego po prostu nie widać ale mam tu i tam za dużo

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od wczoraj śmigam w legginsach ciążowych kupionych w Netto. Polecam - tylko 3 dychy.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny
    ja to chyba z was jestem największa, a pisalam już, ze usg przez powłoki brzuszne miałam w 8tc!!bo dzidzia nie pokazywala sie dopochwowo ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licytować się będziemy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie bisacz one takie chudzinki i uważają się za kraglejsze babki :-)
    No tak brzuchy urosły to są kraglejsze :-)
    Ja już 78 kg u diabetologa ale odjąć ciuchy i buty....... Moja waga pokazuje 76kg niby schudłam 1kg. Możliwe bo prze ta dietke cukrzycowa ile bym nie zjadła to codziennie jestem w wc i nie mam zaparć :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ przegrałaś :P ja mam 9... dziś zobaczyłam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 11:10

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ot a to ja :D Nie wiem czemu mi się bokiem wkleja... http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe5e246d5d18.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 11:13

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mychakruszyna, Malutka92, Gumcia, mmargol, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Podejrzewam, że wygram licytację :D Bo u mnie niestety 8- z przodu :-/ no ale 171 to chociaż ciut jakoś się rozkłada... Pocieszam się, że cycki mam duże :D

u mnie tez 8...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehe czyli wygrałam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba chudzinko Ty.

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ehe czyli wygrałam :D

patrzac po zdjeciach to obstawiam 9, ale z tylu ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie że tak :)

‹‹ ‹ 337 338 339 340 341 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ