WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabciu, ja też mam oponkę na brzuchu, a na prenatalnych wg suwaczka byłam tydzień wcześniej niż Ty(więc mój maluszek był wtedy mniejszy niż Twój dzisiaj;)). Także na pewno już przez brzuch będzie
Angela Ty jesteś krągła?! W takim razie te zdjęcia co wrzucałaś wcześniej z brzuszkiem to kto to był? Bo na nich na pewno nie było krągłej dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:51
-
nick nieaktualnyCo to znaczy, że jesteście z tych okrąglejszych co? Z tego co pamiętam to Żabka04 waży coś koło 74kg wiec tyle co ja więc jesteśmy z tych normalnej budowy
Przy takiej wadze gin nie miał problemów z usg przezbrzusznym, zrobienie usg dowcipnego nie zawsze podyktowane jest rozmiarami mamusi, lekarz, który prowadzi mnie na co dzień powiedział, że prenatalne robi i tak i tak żeby badanie było dokładniejsze. Nawet jak zrobi dowcipne to patrzenie na ekran nie pozwala myśleć o niczym innym, można patrzeć i patrzeć.....Zresztą nawet przy tym przezbrzusznym lekarz odsłonił mi całego irokeza he, he
Przez dzisiejsze badanie TSH zgłupłam i nie wiem czy rano przypadkiem nie pomyliłam acardu z euthyroxem. Ach ten mój durny ostatnio łeb.Macioszczyczka, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:
Angela Ty jesteś krągła?! W takim razie te zdjęcia co wrzucałaś wcześniej z brzuszkiem to kto to był? Bo na nich na pewno nie było krągłej dziewczyny
Too trollNie zgadła byś ile waże
Ale dużo za dużo. Po mnie tego po prostu nie widać ale mam tu i tam za dużo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie bisacz one takie chudzinki i uważają się za kraglejsze babki
No tak brzuchy urosły to są kraglejsze
Ja już 78 kg u diabetologa ale odjąć ciuchy i buty....... Moja waga pokazuje 76kg niby schudłam 1kg. Możliwe bo prze ta dietke cukrzycowa ile bym nie zjadła to codziennie jestem w wc i nie mam zaparć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ot a to ja
Nie wiem czemu mi się bokiem wkleja... http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe5e246d5d18.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 11:13
Angela89, bisacz, mychakruszyna, Malutka92, Gumcia, mmargol, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny