WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja to avatara takiego powinam mieć http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56a858b145d.jpg
Powariowały dziś te babyjakbyscie nie były w ciąży, to pomyślałabym, że jesteście w ciąży
Dzierzba, Sabina, Żabcia_, Gumcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Nie wiem jak to jest sn.. ale albo dostałam super mocy po cc albo po prostu szybko po niej doszłam do siebie. O 10 córka była na świecie a ja o 16 już chodziłam. Wzięłam prysznic i funkcjonowałam. Chodziłam prosto a nie jak babcia. Po operacji dostałam tylko coś przeciwbólowego a później nic nie brałam. Gorzej wspominam wyrostek.
Ja twarda baba jestem więc może też szybko się ruszę.
kamciaelcia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Kurcze Dzierzba ja przy tej wadze to juz zaczynam sie mocno zaokraglac tam gdzie nie trzeva przy moim wzroscie i im wiecej tym gorzej. Teraz po ciazy malo waze, schudlam wrecz za bardzo, ale to bardzo zalezy od wzrostu i budowy, dziewczyny 20 kg ciezsze wygladaly jak super laski a ja jak niski pulpet i jak tylek, brzuch i biodra dalo jakos zamaskować tudziez podkreślić co trzeba to ramion latem sie calkiem nie zasloni
-
nick nieaktualnyDzierzba to chyba jest sprawa bardzo indywidualna. Moja bratowa też urodziła bliźniaki przez cc, nie mówiła że to jakiś dramat. Było trzeba koniec. Szybko że zebrała, chodziła. Ty też dasz radę. Swoją drogą widzę, ze Ciebie też szyli po pierwszym porodzie. Mnie tez. Najgorszy był drugi tydzień. Bolało jak cholera. A dolegliwości ogolnie tez odczuwalam długo.
-
Ja póki co zaokrągłam się wszędzie tylko nie w brzuchu hahha buzia jak pyza, ogólnie tłuszczyk mi sie odkłada od żeber po kolana:P
znacie jakis sposób na dodanie filmiku ale nie przez youtube? bo chce wam tego beboka pokazać ale tam jest moje imie nazwisko i nie chce zeby tam to było.Ksosia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzierzba udaje ze nie widziałam tej fotki. Na przyszłość ostrzegaj, będę omijać takie strony
Fajny brzusio. Brzusio, bo na brzuch mi na kwalifikacji, za malutki i za zgrabnyPęcznieje mi już, wcześniej był płaski. Niech rośnie!
Sabina lubi tę wiadomość
-
Serio licytujecie sie która z Was jest cięższa?
macie dystans.
Ja sie ucieszyłam wczoraj jak w koncu zobaczyłam 6 z przodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:01
-
nick nieaktualnyDzien dobry Skowroneczki!!!
Czy was palce od pisania nie bola??
Od rana dalyscie czadu!
DzIerzba! Ladne cialko
Moj maz dzis znow w Berlinie wiec kolejny piatek samotny. Ide do znajomej popoludniu potulic jej krolewne!
Chcialabym robic cos konstruktywnego w ciagu dnia ale w tej mojej pipidowie nic nie ma...
Smutno mi az... Nawet zajec fitness A9M nie ma!!
Moze wy cos robicie i moglabym sciagnac pomysl??? -
Witam sie dziewczyny
przepraszam za cisze, ale czasu brak pomimo siedzenia w domu... Ja mam troche lepszy tydzien wiec malymi krokami staram sie ogarniac troche w domku po trochu oczywiscie...
Widze ze zaczelyscie temat wagi... Ja przed ciaza przybralam kilka kg wiec obstawiam, ze waga wyjsciowa to byla okolo 60kg wczoraj na wadze na czczo 62,8a mam 163cm wiec do gigantow nie naleze
jem regularnie i coraz czesciej jem mniej niz przed ciaza bo zadko co mi teraz smakuje
licze na lepsza pogode i spacery, bo teraz ruchu to praktycznie zero...
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Ja póki co zaokrągłam się wszędzie tylko nie w brzuchu hahha buzia jak pyza, ogólnie tłuszczyk mi sie odkłada od żeber po kolana:P
znacie jakis sposób na dodanie filmiku ale nie przez youtube? bo chce wam tego beboka pokazać ale tam jest moje imie nazwisko i nie chce zeby tam to było.
Ja zbieram zapasy teraz. W pierwszej ciąży też było tak dziwnie. W pierwszym trymestrze przytyłam 6 kg a potem tylko 4-5.
Teraz pewnie dobiłam do 54. -
Sabina wrote:Dzierzba to chyba jest sprawa bardzo indywidualna. Moja bratowa też urodziła bliźniaki przez cc, nie mówiła że to jakiś dramat. Było trzeba koniec. Szybko że zebrała, chodziła. Ty też dasz radę. Swoją drogą widzę, ze Ciebie też szyli po pierwszym porodzie. Mnie tez. Najgorszy był drugi tydzień. Bolało jak cholera. A dolegliwości ogolnie tez odczuwalam długo.
Oj bolało na początku, ale położna mi kalium do podmywania poleciła. Po tym jest niebywała ulga.
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Ksosia ja też mieszkam w dzielnicy Rybnika więc jakby wiocha. Zastanawiam się czy iść na spacer...od 2 godz. Bo tu nic innego do roboty nie ma.
Swoja droga mam 164cm i zaczynalam z waga 60-61 (nie jestem pewna bo swieta byly) a teraz mam juz 65:D
Ale nam baaardzooo bardzoo solidne uda po tacie i przez to tak bardzo moja waga sie nie rzuca bo ramiona i biuscik mialam zawsze ladne. Poza okresem nlodzienczym gdy baaardzooo przytylamale pozniej Chodakowska wziela mnie w obroty
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Tutaj kuzwa nawet spacery sa kijowe bo ani parkow ladnych (raczej sie ich unika ze wzgledu na golebie) ani tras ciekawych. Ostatnio jak szłam trasą dla rowerów, to samych biegaczy spotykałam. Wtedy to dopiero się czułam jak monster...
Swoja droga mam 164cm i zaczynalam z waga 60-61 (nie jestem pewna bo swieta byly) a teraz mam juz 65:D
Ale nam baaardzooo bardzoo solidne uda po tacie i przez to tak bardzo moja waga sie nie rzuca bo ramiona i biuscik mialam zawsze ladne. Poza okresem nlodzienczym gdy baaardzooo przytylamale pozniej Chodakowska wziela mnie w obroty
Chodakowska jest skuteczna. Po ciąży wrócę do niej. Teraz ćwiczę z Angeliką Pióro. Bardzo wzmacnia udka i kręgosłup.
Ksaosia ja mam uda i łydeczki też dorodne. Jak ćwiczę to jeszcze bardziej. I mam 158...