X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja to avatara takiego powinam mieć http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56a858b145d.jpg :D

jeszcze podpisz: przed ciążą, po...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja to avatara takiego powinam mieć http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56a858b145d.jpg :D

Powariowały dziś te baby ;);):) jakbyscie nie były w ciąży, to pomyślałabym, że jesteście w ciąży ;)

Dzierzba, Sabina, Żabcia_, Gumcia, mmargol lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela hahah no tak to nigdy nie będzie. Musiałabyś ze 200 ważyć chyba i hop siup do wędzarni :D

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba udaje ze nie widziałam tej fotki. Na przyszłość ostrzegaj, będę omijać takie strony ;)
    Fajny brzusio. Brzusio, bo na brzuch mi na kwalifikacji, za malutki i za zgrabny ;)

Dzierzba lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po ciązy z Emilka ważyłam o 12 kg mniej niż przed. ale zamiast o to zadbać, to mi sie pizzy zachciało!szybko wróciło
    a 46 kg wazyłam jeszcze w 2009 roku, urosło, jak rzuciłam palenie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 11:50

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Nie wiem jak to jest sn.. ale albo dostałam super mocy po cc albo po prostu szybko po niej doszłam do siebie. O 10 córka była na świecie a ja o 16 już chodziłam. Wzięłam prysznic i funkcjonowałam. Chodziłam prosto a nie jak babcia. Po operacji dostałam tylko coś przeciwbólowego a później nic nie brałam. Gorzej wspominam wyrostek.
    Ja się naoglądałam dziewczyn, to wyglądały i jęczały tak jakby w grobie jedną nogą były. Może je tak bolało, albo jęczały dla zasady ;) Ja twarda baba jestem więc może też szybko się ruszę.

kamciaelcia, Angela89 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Dzierzba ja przy tej wadze to juz zaczynam sie mocno zaokraglac tam gdzie nie trzeva przy moim wzroscie i im wiecej tym gorzej. Teraz po ciazy malo waze, schudlam wrecz za bardzo, ale to bardzo zalezy od wzrostu i budowy, dziewczyny 20 kg ciezsze wygladaly jak super laski a ja jak niski pulpet i jak tylek, brzuch i biodra dalo jakos zamaskować tudziez podkreślić co trzeba to ramion latem sie calkiem nie zasloni

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba to chyba jest sprawa bardzo indywidualna. Moja bratowa też urodziła bliźniaki przez cc, nie mówiła że to jakiś dramat. Było trzeba koniec. Szybko że zebrała, chodziła. Ty też dasz radę. Swoją drogą widzę, ze Ciebie też szyli po pierwszym porodzie. Mnie tez. Najgorszy był drugi tydzień. Bolało jak cholera. A dolegliwości ogolnie tez odczuwalam długo.

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co zaokrągłam się wszędzie tylko nie w brzuchu hahha buzia jak pyza, ogólnie tłuszczyk mi sie odkłada od żeber po kolana:P

znacie jakis sposób na dodanie filmiku ale nie przez youtube? bo chce wam tego beboka pokazać ale tam jest moje imie nazwisko i nie chce zeby tam to było.

Ksosia, _izunia_ lubią tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzierzba udaje ze nie widziałam tej fotki. Na przyszłość ostrzegaj, będę omijać takie strony ;)
    Fajny brzusio. Brzusio, bo na brzuch mi na kwalifikacji, za malutki i za zgrabny ;)
    Dziękuję, aż się zarumieniłam :D Pęcznieje mi już, wcześniej był płaski. Niech rośnie!

Sabina lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio licytujecie sie która z Was jest cięższa? :) macie dystans.
    Ja sie ucieszyłam wczoraj jak w koncu zobaczyłam 6 z przodu.
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:01

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Skowroneczki!!!
    Czy was palce od pisania nie bola??:)
    Od rana dalyscie czadu!:)

DzIerzba! Ladne cialko :D

Moj maz dzis znow w Berlinie wiec kolejny piatek samotny. Ide do znajomej popoludniu potulic jej krolewne!:)

Chcialabym robic cos konstruktywnego w ciagu dnia ale w tej mojej pipidowie nic nie ma...:(
    Smutno mi az... Nawet zajec fitness A9M nie ma!!:/

Moze wy cos robicie i moglabym sciagnac pomysl???

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie dziewczyny :) przepraszam za cisze, ale czasu brak pomimo siedzenia w domu... Ja mam troche lepszy tydzien wiec malymi krokami staram sie ogarniac troche w domku po trochu oczywiscie...
    Widze ze zaczelyscie temat wagi... Ja przed ciaza przybralam kilka kg wiec obstawiam, ze waga wyjsciowa to byla okolo 60kg wczoraj na wadze na czczo 62,8 :/ a mam 163cm wiec do gigantow nie naleze ;) jem regularnie i coraz czesciej jem mniej niz przed ciaza bo zadko co mi teraz smakuje :/ licze na lepsza pogode i spacery, bo teraz ruchu to praktycznie zero... :/

f2w33e3khxcaayjq.png
  • mychakruszyna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja też mieszkam w dzielnicy Rybnika więc jakby wiocha. Zastanawiam się czy iść na spacer...od 2 godz. Bo tu nic innego do roboty nie ma. :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ja póki co zaokrągłam się wszędzie tylko nie w brzuchu hahha buzia jak pyza, ogólnie tłuszczyk mi sie odkłada od żeber po kolana:P

znacie jakis sposób na dodanie filmiku ale nie przez youtube? bo chce wam tego beboka pokazać ale tam jest moje imie nazwisko i nie chce zeby tam to było.

Ja zbieram zapasy teraz. W pierwszej ciąży też było tak dziwnie. W pierwszym trymestrze przytyłam 6 kg a potem tylko 4-5.
    Teraz pewnie dobiłam do 54.

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dzierzba to chyba jest sprawa bardzo indywidualna. Moja bratowa też urodziła bliźniaki przez cc, nie mówiła że to jakiś dramat. Było trzeba koniec. Szybko że zebrała, chodziła. Ty też dasz radę. Swoją drogą widzę, ze Ciebie też szyli po pierwszym porodzie. Mnie tez. Najgorszy był drugi tydzień. Bolało jak cholera. A dolegliwości ogolnie tez odczuwalam długo.
    Dam pewnie, mam bardzo wysoki próg bólu. Po sn miałam 2 nacięcia i bardzo popękałam. Ponad 30 szwów miałam, a potem sznurki gubiłam po chałupie ;) Oj bolało na początku, ale położna mi kalium do podmywania poleciła. Po tym jest niebywała ulga.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dzierzba a ile masz wzrostu :)?
    162 cm

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Ksosia ja też mieszkam w dzielnicy Rybnika więc jakby wiocha. Zastanawiam się czy iść na spacer...od 2 godz. Bo tu nic innego do roboty nie ma. :P
    Tutaj kuzwa nawet spacery sa kijowe bo ani parkow ladnych (raczej sie ich unika ze wzgledu na golebie) ani tras ciekawych. Ostatnio jak szłam trasą dla rowerów, to samych biegaczy spotykałam. Wtedy to dopiero się czułam jak monster...:(

Swoja droga mam 164cm i zaczynalam z waga 60-61 (nie jestem pewna bo swieta byly) a teraz mam juz 65:D
    Ale nam baaardzooo bardzoo solidne uda po tacie i przez to tak bardzo moja waga sie nie rzuca bo ramiona i biuscik mialam zawsze ladne. Poza okresem nlodzienczym gdy baaardzooo przytylam :) ale pozniej Chodakowska wziela mnie w obroty :D

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja zbieram zapasy teraz. W pierwszej ciąży też było tak dziwnie. W pierwszym trymestrze przytyłam 6 kg a potem tylko 4-5.
    Teraz pewnie dobiłam do 54.
    Ty to dopiero chudzinka jesteś :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Tutaj kuzwa nawet spacery sa kijowe bo ani parkow ladnych (raczej sie ich unika ze wzgledu na golebie) ani tras ciekawych. Ostatnio jak szłam trasą dla rowerów, to samych biegaczy spotykałam. Wtedy to dopiero się czułam jak monster...:(

Swoja droga mam 164cm i zaczynalam z waga 60-61 (nie jestem pewna bo swieta byly) a teraz mam juz 65:D
    Ale nam baaardzooo bardzoo solidne uda po tacie i przez to tak bardzo moja waga sie nie rzuca bo ramiona i biuscik mialam zawsze ladne. Poza okresem nlodzienczym gdy baaardzooo przytylam :) ale pozniej Chodakowska wziela mnie w obroty :D

Chodakowska jest skuteczna. Po ciąży wrócę do niej. Teraz ćwiczę z Angeliką Pióro. Bardzo wzmacnia udka i kręgosłup.

Ksaosia ja mam uda i łydeczki też dorodne. Jak ćwiczę to jeszcze bardziej. I mam 158...

‹‹ 339 340 341 342 343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ