WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia tia chyba przeszło na nas
jakis wirtualny wirus
Czekam na wyniki moczu u Młodego. A u Liwki chyba od zęba.
kurde biedne malenstwa, no ja teraz moge powiedziec ze wiem co czujsz bidulo :* zdróweńka dla kochanych smerfików, wirtualne zdrowe buziaki!!agatia lubi tę wiadomość
-
Ah nie wiem czy widzialyscie dziewczyny ale w Biedronce jest promocja na te fioletowe Dady
My jesteśmy jeszcze na 3 i 120 szt jest za 40zl gdzie normalnie 60 szt za 30 zl09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Ulf ja karmi3 przed spacerem i pozniek 3 godziny na dworzu przewaznie mlody spi prawie caly spacer.
Kurde serio 5 zakladacie kurde niby te 4 to do 18 kilo nawet do 18 kilo niektore 14.Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Kamcia, Ty w jakimś celu chodzisz, jak spacerujecie 3h? Czy np po parku?
Co z jedzeniem?
Byliśmy bez celu, cel się rodzi po drodze. potem byliśmy u Emilki (kupiliśmy jej tulipanki ) potem po drodze było nam na działkę. Zbliżała się pora jedzenia 3h) ale wstapilismy do netto poszperać. I tak powoli do domu. Prawie 4h niejedzenia sprawiły że Piotrek ze smakiem w 7 min zjadł słoik zupki koperkowej
Edit
jakbym miała ze sobą jedzenie to pewnie zostalibyśmy na działce. Chyba kupie tanie np w lumpku krzesełko do karmienia na działkępo co ma brudzic wózek? Niedługo sprawdzimy chustawke bo coś czuje ze dupka dużą
Ja mieszkam w małym mieście i naprawdę jest gdzie bez celu i bez bólu nóg iść. ..nad rzekę. ..druga rzekę. ..dzialeczke. ..place zabaw. Urok małego miasta (co też ma wiele wad )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 18:03
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesteśmy.
Nakarmilam teraz mogę napisać.
A więc z Roberto wszystko jest ok.
Tzn mały ma bardzo wrażliwy układ nerwowy pewnie w przyszłości będzie miał słaby prób bólu
...to po mamie mam!!!!!
Kobieta 1h go męczyła. Na początku bardzo ładnie współpracował nawet mu się podobało ostatnie 10min to katorga:-(
Ale mało spał za nim poszliśmy i mało zjadł także miał prawo płakać.
Kobieta ćwicząc po swojemu po 20min wyprostowala mu głowę.
Założyła plastry i narysowane jak ćwiczyć.
Przez tydzień ma nosić te plastry i mam jej napisać smsa (bo na studiach jest).
Co jest najlepsze ze Roberto z bólu wpada w asymetrie bo tak mu lżej
A co powodem jest? Ząbki!!!
Sprawdzała i mówi że idą widać je.
Przez trzy dni mam podawać ibum coś co jest przeciwbólowe i przeciwzapalne żeby zamknąć układ nerwowy.
To mu przejdzie do tygodnia albo jeszcze szybciej jak ząb się przebije.
A to Roberto wyprostowany.
Różnica kolosalne
Córka latala i wariowala na innych salach.
Obydwoje padnieci z tym że Robert usnal jak włożyłem do wózka.
Dziękujemy za kciuki.
Matce kamień z serca spadłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 11:29
kamciaelcia, Dariah, AJrin, Natka-matka wariatka :), bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia
Biedactwazdrowka zycze. Obys tylko ty nic nie podlapala na dodatek.
Sarcia
Super, ze wychodzicie na prosta. A jak twoje samopoczucie?
Zabcia
Dobrze, ze wybraliscie sie do specjalisty. Jestes spokojniejsza i wiesz jak dzialac.
Poza tym baaaaatdzo ladny chlopak z twojego synka
Kamcia
Ja tez z nieduzego miastawychodze za brame i cel obieram w trakcie spaceru. Lubie tak godzinami pchac wozek
chociaz przed ciaza nie lubilam za bardzo spacerow.
agatia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
Jestem dużo spokojniejsza
Serniczek już zjedzony.
Hahha kamcia wiesz winko stoi też o nim dziś pomyślałam
Tabletek nie biorę i nic mnie nie boli
Robert zjadł dwie porcje ok 120ml kaszki.
Musiałam dorabiac ta druga bo mało a godzinę wcześniej zjadł mm.
I nie chce spać!!!!
-
nick nieaktualny
-
Anam zurki chyba spowodowaly uczulenie
A szkoda bo spoko nawet sa jedyne co to zielone tlo psuje mi wszystkie kupy bo nawet zolta na tle zielonym zawsze wyglada do d...
-
nick nieaktualny