WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś byliśmy oglądać foteliki dalej nie wiem jaki na pewno bez bazy bo m nie ma isofix a jest mało które są i na bazę i na isofix
Mały śpi dziś ominął jedno karmienie dawakam mu wołowinę w warzywach nie chciał nie wiem czy mam wrócić do marchewki ?zapomniał ? Ech będę mieć niejadka czyje to włożyłam mu banana w gryzaki nie jest zainteresowany jego w ogóle jedzeniem nie interesuje nawet jak my jemy.
Spokojny wieczór oglądam tenis.
Trochę cwiczykam dziś z małym.
Ja muszę wrócić do długich spacerów bo ostatnio ze względu na chorobę było słabo
Zabcia super ze reh pocwiczyla z Robertem
My jeszcze mamy 3 niby kupiłam 4 ale przez tą chorobę się oddalily my używamy dady pomarańczowy na noc pampersy zielone
-
Żabka,
Bardzo dobrze że byliście u rehabilitanta, przynajmniej jesteś spokojnanajważniejsze że z Robercikiem wszystko ok!!
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyPije winko:-)
Mąż się przykolegowal do wina i towarzystwa hihi
Mały śpi jak zabity.
A córka się męczy nos jej się zatkal
Ja na samą myśl o dadach coś mi się robi.
W szpitalu małemu tylek zalatwilam tymi dadami.
Biedny dupcia wyglądała jakby pokrzywa ktoś mu natrzaskal.
Mam złe wspomnienia.
Cieszę się że tuzury nam wpadły i są ok
My mamy 5.
Zastanawiam się czy nie kupić jednej paczki 6.
Z czystej ciekawości zobaczyć różnice między 5a 6.
Ja czekam na promocję muszę się obkupic w pampersy bo już zapas się skończył.
Wie ktoś kiedy będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 21:04
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeoś dziękuje ślicznie za życzenia, buziaki dla wszystkich cioć
Kamcia ta herbatka kupiona w Intermarche, wiem, że tam kupujesz więc powinna być.
Żabcia super wiadomości a Robert śliczności
Agatia niech ta gorączka będzie od zęba bo chorobom mówimy stanowcze NIE!
Jak ja tęsknię do spacerów, tylko czekam żeby mały wydobrzał. U nas rekord to 2h chodzenia.
Co do pieluch to używaliśmy zielonych pampków ale spróbowałam dad i 4 są super, nawet w nocy się nam sprawdzają.
Mały cwaniak dalej nie chce jeść mleka bez dosładzania, ogólnie już mu dziś lepiej.
Zabieram się za rozliczanie podatków...ble.agatia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Bisacz, gratulacje dla półrocznego Leosia
Żabka, dobrze że już wiecie na czym stoicie z Robercikiem, teraz jak będziecie ćwiczyć na pewno będzie lepiej
U nas noce ładnie przespane, za to w dzień synek bryka i mało śpi. Zawsze miał 2 drzemki po godzince lub dłużej a ostatnie 3 dni pół godziny albo mniej. A później marudzi że zmęczony więc znowu cyc i kolejna krótka drzemka.
Cały ten weekend mamy bardzo intensywny, wczoraj byliśmy z mężem i znajomymi na Polskiej Nocy Kabaretowej więc synek został pod opieką babci na prawie 6h, był bardzo grzeczny, zjadł całą butlę i usnął na rękach babci a po odłoźeniu do łóżeczka spał od 20 do 6:30 więc babcia się wynudziła przed tvDzisiaj byliśmy na urodzinach i imieninach teścia więc nowe miejsce i trochę było marudzenie ze zmęczenia ale 2 drzemki zaliczone, jedna nawet ponad godzinę. Babcia z dziadkiem ponosili na rękach więc Antosiowi się podobało. A jutro do mojej siostry ciotecznej więc kolejne nowe miejsce i sporo ludzi, pewnie drzemkę też zaliczy, oby tylko jak najmniej marudził i będzie ok. Wcześniej na pewno wyjdziemy na spacer i liczę że w wózku trochę pośpi.
-
nick nieaktualny
-
My dzis z 5 pobudek o od 6 nie spimy.
Mlody bryka na macie mam pije kawe obok tata odsypia tym razem.
Skali chocoaz Radwanska byla warte tego niespania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas noc znow do dupy..IGi znow oszalal wstawal z zegarkiem na reku co 2 godziny12,2,4 6,8
oszaleje ! Kiedy to sie skonczy ???
teraz to juz na bank na noc bedzie dostawal mm zpbacze czy dluzej go przytrzyma bo to jest niemozliwe on zjadl o 20.30 150 ml mleka odciahnoetego o 22 zjadl 110 ml odciagandgo i o 22.30 jeszcze dopil 50 ml, wiec albo moj pokarm przez niego przelatuje jak woda albo ja juz sama nie wiem. A jak tego Nan nie bedzie chcial pic to kupie jakies probki w rosku i wyprobuje ktore mu podchodzi i na noc gl dokarmie bo to przssada on za tydzien ma 6 miesiecy i zeby tak pajacowal ?
-
U nas noc to jeden wielki shit
pobudek mialam conajmniej z 20. Amelka cala noc cudowala. Zasypiala na 20min i znow pobudka, cyca nie, panna wyspanna chciala sie bawic. Masakra!
o 6 juz w ogole odmowila lezenia w lozeczku, wiec polozylam ja u nas. Pobrykala tak do 7:00, potem zabral ja D. Ja wstalam o 8.30. Ale i tak jestem tak niewyspana, ze szok.
Co to bylo w tym powietrzu, ze te dzieci takie w nocy? -
nick nieaktualny
-
Sarcia ja tez zaczynam watpic w to kp serio wydaje mi sie ze juz cos wiecej dziecko potrzebuje albo trzeba rozszerzać wagowo tez szalu nie ma ledwo idziemy kilka gram dziennie. A dziecko non stop sie budzi w nocy ale jkos w cyckach mam mleko i ciagle przesuwam podanie mm na noc. Za 12 dni stuknie 6 moesoecy i chyba noe ma sie co szczyoac tylko zacząc pomalu.
Dzis ide na zakupy kaszek, kilku sloiczkow i mm ale kupie ju 2 mala puszke niech czeka za 2 tygodnie. Jak cos mam jeszcze 4 saszetki i moge kilka dokupic w rosku.