WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka cisza bo piękna wiosenna pogoda, oczywiście my też skorzystaliśmy. Antoś spał tylko pół godziny więc poszliśmy z nim na plac zabaw, mąż z nim się bawił na huśtawce i zjeżdżalni. W domu ładnie zjadł obiad więc chyba wrócił mu apetyt bo dzisiaj ogólnie ładnie wszystko zjadł. Tylko ostatnio problem z wieczornym zasypianiem, nie chce usnąć, macha królikiem i smoczkiem, na chwilę zamknie oczy i nagle płacz i krzyk i tak w kółko, wczoraj trwało to 15 min a to i tak krótko bo poprzednie dni masakra.

-
My tez sie witamy. Nie pisalam ostatnio bo korzystamy z ostatnich dni pobytu rodzicow i spedzamy z nimi czas...ehh w poniedzialek rano juz wracaja...Zazdroszcze pogody, u nas od wczoraj straszna lipa, mocno wieje wiec siedzimy w domu. U nas tez od kilku dni nasilone marudzenie
ale zebow brak, nic nowego nie umie wiec nie wiem o co mu chodzi
Milego weekendu dziewczyny!
-
nick nieaktualnyCisza?

Dopiero usiadłam tzn położyłem się bo małego usypiam.
No dziś mi brakło czasu na bbf.
To wzięłam się za sprzątanie na raty,to przy małym to chwilę na jedzenie itd itd.
Popołudniu wyszłam na dwór z nimi poszliśmy na lodyz automatu z córką.
Pani odmówiła mi sprzedaży 10szt wafelkow dla Roberta ale ostatecznie sprzedała 3szt:-)
Robert tak jadł wafelkow że usnal potem plac zabaw potem kąpiel i mąż wszedł zjadł to odkurzylam (Roberta trzeba czymś zajmować bo się boi).
Hahahha tak to jest jak w ciąży się leżało a mąż odkurzal.
Z córką miałam na odwrót ja odkurzalam a potem normalnie przy niej bez problemu:-)
Robert na kolacje zjadł kaszki dniowej na podłodze wszystko! Więc udało mi się przemycic 140ml mm:-)
Teraz położył się na brzuch i nie wiem czy wariuje czy tak chce usunąć.
Co u was jak dzień? -
U nas właśnie powoli dzień się kończy. Malutki je mm. Tata karmi i usypia (z resztą -tak jest codziennie )
Dziś Piotruś był tylko znośny ale znośny i to się liczy
No i włosy dziś pofarbowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 19:47
Dariah lubi tę wiadomość
-
Marta,
Piekna pogoda? Zazdroszczę
u nas na zmianę pada, kropi, pada, kropi..
Izka,
Korzystajcie z czasu z rodzicami!
A w której części Irlandii jesteście
mam kuzyna w Cork 
Żabka,
Hehe widze ze chcialas zrobic zapas wafelkow
I tez widze ze aktywny dzien
Kamcia,
Ooo a jaki teraz kolor? Jeśli dobrze pamiętam to miałaś czarne prawda?
U nas też szybko minal dzień, zakupy potem chciałam kupić sukienke na chrzciny ale nic nie znalazłam...
ale za to kupiliśmy sukienke dla Zosi
sukienkę, bolerko i opaske 
Jeszcze musze kupić buciki i rajstopki, ale rajstopki na koniec bo nie wiem czy bedzie ciepło czy zimno
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariah
koloru raczej nie zmieniam
tylko raczej odcień. Ale czy to średni brąz czy ciemny to wyglądają jak czarny
ale czarnych włosów nigdy nie miałam
Ja jestem siwa i stad musowe farbowanie. Ale pierwszy raz tak krótkie włosy
i jaka ekonomia -jedno op farby haha
Hip hip hurra -mały zjadł 240 ml
Prawie śpi ale zaraz sam usnie
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
Dariah dzieki ze pytasz u nas tez noc z 2 pobudkami i dla mnie to sukces.
My nadal u teściów moelismy wracac ale jamos mi sie nie chcialo haha. Serio dobrze mi tu duzy dom z ogrodem plus pogoda dopisuje a i Igisiem ktos sie zajmuje wiec mam czas dla siebie chwile.
Dziadkowie dzis kupilinfurke wnusiowi rowerek ale taki ze juz teraz w nim jezdzi bo ma pasy duze siedzonko z bokami no i oczywoscie duza raczke z uchwytem nawet na picie.
Dziś po raz pierwszy zrobilam obiad na wypasie a rano jajecznice ze szczypiorkiem plus kromke z maselkiem. A na obiad cielecina z marchewka, pietruszka, cebula pomidorem i ryżem. Zjadl ładnie a kawalki byly spore. Fajnie moc coś samemu ugotować ale jak jestem sama z Igim to nie da rady chyba ze śpi ale wtedy dla nas musze obiad zrobic lub cos ogarnąć.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Kamcia,
Ah na zdjęciu z Kołobrzegu myślałam ze czarne włosy
Ale i tak bie masz bardzo krótkich włosów, to jakie miałas wcześniej?
Żabka,
Jak jutro odpale kompa to jutro wrzucę a jka nie to w poniedziałek na pewno!
Ajrin,
Eh korzystajcie ile się da!
Jejku to ladnie wcinna Iguś! ! I cebulę juz je??!! Matko moja to by chyba ekspodowala...ona prawie eksploduje jak ja jem pora albo cebule wiec nawet nie myślę co by było gdyby to ona zjadla
ale super ze Iguś tak wszystko je ! I to z kawałkami 
Czyli Igus ma już pierwszą fure! Hihi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Dariah wrote:Kamcia,
Ah na zdjęciu z Kołobrzegu myślałam ze czarne włosy
Ale i tak bie masz bardzo krótkich włosów, to jakie miałas wcześniej?
Żabka,
Jak jutro odpale kompa to jutro wrzucę a jka nie to w poniedziałek na pewno!
Ajrin,
Eh korzystajcie ile się da!
Jejku to ladnie wcinna Iguś! ! I cebulę juz je??!! Matko moja to by chyba ekspodowala...ona prawie eksploduje jak ja jem pora albo cebule wiec nawet nie myślę co by było gdyby to ona zjadla
ale super ze Iguś tak wszystko je ! I to z kawałkami 
Czyli Igus ma już pierwszą fure! Hihi
DO TYŁKA SIEGAŁY
TERAZ LEDWO DO ŁOPATEK
-
O jaaaa!! Ale czad!kamciaelcia wrote:DO TYŁKA SIEGAŁY
TERAZ LEDWO DO ŁOPATEK

Boze ja nigdy nie miałam takich długich włosów. .! Z resztą mam tak cienkie ze gdybym zapuscila na długie to nie byłoby ładne
Wow!!
to musiala być ciężka decyzja! I jaka zmiana!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Dariah my w Dublinie mieszkamy

Ajrin my tez korzystany z wizyty rodzicow ile sie da! Dzis wyskoczylismy z mezem na szybkie jedzonko-pierwszy raz od nie pamietam kiedy! Haha nie bylo nas w domu cale 40 minut-zdazylismy dojechac do knajpki, zjesc frytki i wrocic do domu hahaha
Taka romantyczna kolacja
Rodzice byli w szoku ze tak szybko no ale trzeba bylo wykapac ekipe 
Kamcia mi tez mama dzis wlosy pofarbowala no ale ja juz straszylam... ostatni raz farbe mialam na glowie rok temu
Zwlekalam z farbowaniem teraz bo mialam nadzieje ze szybciej polecimy do Polski i chcialam sie umowic do fryzjera wiec nie chcialam juz nic grzebac we wlosach...
Dobranoc dziewczyny! -
nick nieaktualnyWitam się.
U nas pobudka o 2 na piciu i z 60ml mm.
Potem nie mogłam zasnąć
O 6 pobudka zjadł musli i myślę co tu mu dać jeszcze.
Ja się nie mogłam obudzić.
Ajrin, Iza korzystacie.
Natka, Daria jak tam?
Marta a wysypke miał?
Kamcia to ty taka odpicowana teraz
Ja wam życzę miłej niedzieli.
Biorę się zaraz za wstawienie obiadu co by było szybciej i jedziemy na wycieczkę.
Będę wieczorem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 07:14
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[