WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka,
Co za durna baba!! To oni nie wiedza jakie mają opony / kola w jakich modelach??!!
o ja pitole!!
Zwazylam Zośkę domowym sposobem, wychodzi 6600 g. Czyli od 30.03 przytyla 400 g, wiec jakies prawie 70g na tydzień. Dobre i to
waga ultra piórkowa choc pulasy ma i na chudzielca nie wygląda hihi
jak do roku dobijemy do 8 kg to bedzie sukces. ...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyNie wiem.
Zastanawiam się jak to będzie wyglądać przy małej feldze???
Pytałam czy nie będzie szpary?
Mówiła ze nie.
Śmieszy mnie ta cała sytuacja .
Mam wrażenie jakbym gadala o wózku innej marki a człowiek zielony na słów mi pasuje opony:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 10:25
-
Dariah
Gratulacje dla Zosienki!
Kamcia
Brawo!!
Żabka
Dzwoń tam do nich i wyjasniaj. Oby udało się bez kosztów
U nas kolejny dzień z przeziębieniem i naruszeniem. Nie mam nawet czasu prania wstawić. Amelka ciągle chce byc noszona na rekach więc niewiele mogę zrobić
spróbuję nadrobić was w wolnej chwili.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Żabka
Dokładnie w takim kartoniku była lokomotywa
Nie daj się im. Założysz, coś się zepsuje i będziesz chciała zwrócić to ci nie uznają. Ja bym napisała maila typu: zgodnie z rozmowa telefoniczna i poleceniem założenia i napompowania przesłanych kół.... Itd... Itd... Żebyś miała podkładkę jak coś pójdzie nie tak. -
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Żabka
Dokładnie w takim kartoniku była lokomotywa
Nie daj się im. Założysz, coś się zepsuje i będziesz chciała zwrócić to ci nie uznają. Ja bym napisała maila typu: zgodnie z rozmowa telefoniczna i poleceniem założenia i napompowania przesłanych kół.... Itd... Itd... Żebyś miała podkładkę jak coś pójdzie nie tak.
Dzięki.
Tak zrobię nawet fotki wstawię jak to wygląda.
Zrobię tzn mąż zrobi jedno koło żeby nie było że wszystkie zniszczyłam.
Mąż mówił że ewentualnie założymy te 13 na tył a 15 gdzieś kiedyś może się przydadzą.
No zrobię tak jak kazała.
Już kupuje zabawkę
Po sklepach nie ma nigdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co oglądałam carery na allegro i też mają wielkie koła.
A najlepsze te same bieżniki opony co przyszły do mnie
Zglupialam.
Nic czekam na męża niech zobaczy jedno koło.
Natka zazdraszczam że mąż zabrał ci dziecko na spacer.
Ja ostatnio swojemu powiedziałam że nie zabiera dzieci na dwór o matko obraża mam sobie poszukać lepszego bo ten obecny to nieudacznik hahahha -
nick nieaktualny
-
U nas pierwsza drzemka

Zjadla owocki i poszla spać, oczywiście nie musze dodawac ze zasnęła na cycku na kanapie ale przelozylam ja do łóżeczka - obudziła sie po drodze ale zasnęła
Kamcia,
Hwhe ewidentnie nie chcial jesc
hihi
Żabka,
Ty a kiedy kupowalas te Carere? Moze teraz jest jakis nowszy model i inne rozmiary kół i dlatego to wszystko nie gra...?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:A z którego roku ona jest?
Bo może tu jest klucz do zagadki! Oni ciagle zmieniaja modele woec może i tutaj tak było. ..?
Tego ci nie powiem bo nawet paragonu nie mam.
Ale jest taka sama na allegro.
Na str camarelo też widziałam.
Te nowsze chyba kolorystyki mają te duże koła.
Hahah nie wiem teraz będę siedzieć i myśleć -
Żabka
To bierz dzieci i na spacer idź a mężowi powiedz, że idziesz szukać w parku lepszy model haha
ja tak raz powiedziałam i mało by mi wózka z rąk nie wyrwał takiej chęci na spacer dostał haha.... A kto by mnie chciał... Desperat jakiś hihi
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka witamy się przyszlo do nas krzeselko ikea ale w jedzeniu nie pomogło

Dalej gardzi jedzeniem woli cyca. No nic kiedys przejdzie nawet zblendowalam dzis krupnik na gladko a i tak nie chce.
Czekam na M dzis jedziemy ogarniac sprawy remontowe trzeba zamowoc szafko do lazienek i wybrać fugi. -
Żabka
Poleciałby za wami na pewno
Ajrin
Spokojnie, Mela też teraz jest na nie z jedzeniem. Je jak wróbelek. Jedna łyżeczka i starczy. Jeden kęs chlebka i dość. Spokojnie, odmieni im się.....chyba
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[