WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas Zośka zrobiła drzemke 2h15 min! a potem zjadła cała porcje co jej mamusia ugotowala, szpinak + ziemniak + batat + indyk

mniam!
od dwóch dni zaczęłam wazyc ile jej daje / ile zjada, dziś zjadla 70 g
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Tym bardziej ze ta piaskownica q folie owinieta i na pierwszy rzut oka była cała. ..ach. ..zobaczymy co odpisze sprzedawca. ..bo wina poczty ale moja ze przy kurierze tego nie widziałam. ..
Jest mały pozytyw -tula juz w drodze
I ugotowałam małemu kisiel -więcej niż ostatnio
a sama zaraz wychodzę
Dariah lubi tę wiadomość
-
Oh to czekamy na zdjecie Piotrusia w Tuli!!

Kisiel to dobry pomysl!!
musze zrobić ktoregos dnia mojej Małej 
Ja tez nie długo wychodzę na korepetycje, dzisiaj 2h

-
Wiem ze to nieładnie ale cieszę sie, ze nie tylko u nas masakraAJrin wrote:Hejka witamy się przyszlo do nas krzeselko ikea ale w jedzeniu nie pomogło

Dalej gardzi jedzeniem woli cyca. No nic kiedys przejdzie nawet zblendowalam dzis krupnik na gladko a i tak nie chce.
Czekam na M dzis jedziemy ogarniac sprawy remontowe trzeba zamowoc szafko do lazienek i wybrać fugi.
Ja dzis zrobiłam buraczkowa. Taka dobra wyszła, słodziutka. Ależ wzgardził. Aż mi było przykro
Dariah lubi tę wiadomość
-
UKF
To tak jak ja ugotowałam młodej pomidorowej. Jaka zajebista mi wyszła. Tak się cieszyłam. A ona mało nią nie zwymiotowała i za żadne skarby nie chciała. Też było mi bardzo przykro.
Jeszcze nasze dzieciaczki będą kochały to co nagotujemy, tylko jeszcze chwilka
-
O to nie tylko my nie chcemy jeść ? Ja musiałam wprowadzić dodatkowe mleko
Sytuacja z dziś zrobiłam taki koktajl Bieluch dżem truskawkowy domowy i kaszą manną w dżem tona cukru myślę jedz dziecko niektóre matki by mamusie zabiły ze tyle cukru daje ale jedz a on co ? Jedną łyżeczka i ani grama więcej za gęste było rorzedzil am ale mi nie zaufał
Obiad na raty i poprawił mlekiem teraz padł
Udało mi się dostać rajstopy z abs w końcu tyle ich szukalam
Dostaliśmy zaproszenie na roczek i chyba pojedziemy chociaż to u nas w rodzinnym mieście mieliśmy nie jechać ma weekend ale Kinder party no to chyba zmiana planów
Dalej szukam wózka zobaczymy co z tego wyjdzie
Na kolację też zrobię mu kisiel zobaczymy
Dzwonili od kredytu może uda się zamnkbac w tym miesiącu
Dziś dzwoniny w sprawie okien trzeba zamówić bo będziemy czekać pewnie min z 4 tygodnie
Też dziś kupiłam zabawkę taką słoń fontanna udało mi się używana tzn mojej mamie bo ona ma fisia na punkcie zabawek
Wydatków sporo bo sczepienia muszę na pneumo obczaic ile kosztują
Kamcia Piotruś super
Sto lat dla solenizantki
Żabka mój Szymek jak mu daje ręce to wstaje cfaniak ale na szczęście jeszcze nie wpadł ze może trzymać się też czegoś innego
Teraz ćwiczy pompki przy czworakach prostuje nogi i pupa w górę
W piątek idziemy na rehabilitację a przyszły tydzień same kontrole i usg mózgu kontrolne oby było ok
Dariah lubi tę wiadomość

-
Ulf

No na szczescie cyckiem i butla nie gardzi. W dzien dostaje mm bo moje cycki nie maja juz tyle mleka wiec ratuje sie mm. Mam nadzieje ze wróci do jedzenia obiadku poko co zamiast obiadku jest 150ml mm bo cycki flaki w porze obiadu.
Kamcia no dobra powinnaś obejrzeć ale nie zawsze jest jak dodatkowo powinni to lepiej pakowac niż tylko w folię! Oby sie wyjaśniło.
Natka jak ugotowalam cielecinke z marchewka ryzem pomidorem cebula to nawet coś zjadł ale krupniku juz tak nie. Zresta nawet jak zje to jedt ok 70 max 90 gram. Duzo nie je kaszki dalej duzo nie zjada max z 120 ml mm ale to i tak zostawi jakies 20ml jak nie wiecej. No nic na szczęście wagowo ostatnio nie ma tragedii 70 gram na plusie.
Jutro dostaje słoiczek pierdziele bede tyle gotowac jak on o tak nie zje amam kilka kupionych wiec będzie test buraczkow jutro. -
Skali kcouki za usg napewno bedzoe dobrze
moj na rekach jak podaje nie potrafowstac ale jak ja siedze na podlodze to po moich nogach na mnie wstanie bez problemu. Przy łóżeczku też ale juz w łóżeczku nie skumal jeszcze ze tez moze haha. Poki co kot jest motywatorem do stawania i zobaczenie i dotkniecia.
-
A za takie gadanie to lanie Ci sie należy! !! I to solidne! !Natka-matka wariatka :) wrote:A kto by mnie chciał... Desperat jakiś hihi

Nie jeden marzy o takiej jak Ty

-
No to mój gardzi również butla.
Zupa dzis pluł, popił 80mm, jak nad nim płakałam to dopił 40 patrząc mi w oczy.
Myśle 'nadrobi następnym razem'. Właśnie mieliśmy następny raz. 60.
W sumie ma dzisiaj 40g kaszki i 440 mleka. Jeszcze jedna butla przed nami
Wczoraj miał 130g kaszki i 430 mleka.
Wracam do słoików. Zobaczymy jutro. Bo myślałam ze stracony posiłek nadrobimy. Ale on nie nadrabia
-
Skali
Trzymam kciuki za wizytę. Będzie dobrze
Ajrin
Kot to zapewne świetny motywator. Już niedługo razem będą dżunglowac
Ulf
Tak to już jest z tym jedzeniem niestety
Dariah
Ja to czasem często nawet bywam tak postrzelona, że musiałby to być jakiś desperat haha...czasem mój D żartuje, że wziął mnie z litości haha
ale ja mu odpowiadam, że jestem z nim bo zawsze chcialam zostać święta i to męczennica hihi, więc wiesz. Pasujemy do siebie
-
Dariah, gratulacje dla Zosi z okazji skończenia 8 miesięcy.
Kamcia, brawa dla Piotrusia, ładnie się podnosi, chyba rzeczywiście będziesz musiała obniżyć poziom łóżeczka.
U nas na apetyt Antosia nie mam co narzekać bo ładnie je, dzisiaj ugotowałam mu obiadek to zjadł prawie 200 g, kaszkę z owocami na drugie śniadanie też wcina. Na podwieczorek daję jeszcze mleko ale chyba niedługo zamienię na owoce lub coś innego bo większość posiłków ma mlecznych.
Dziewczyny, a co Wy dajecie swoim dzieciom na podwieczorek?

-
Ulfenstein
to u nas nie ma takiego bilansu kaszka / mleczko! !!to Kostek dużo je e porównaniu do nas
Dzis od znajomej (oceniła po zdjęciu ) usłyszałam ze Piotruś schudl
Kisiel (malinowo -jabłkowy ) zjadł dopiero ode mnie jak właśnie teraz wróciłam do domu
I u nas nie ma zasady czy gotowane czy słoiczki -jak nie chce to serio nic nie ruszy -
Marta
na podwieczorek był piatus
Ale w zależności od tego co i ile zjadł wcześniej daje zamiennie kisiel czy jakiś ciekawy słoik
np pt"szarlotka " owoce mamy z poranna kaszka. No i u nas podwieczorek (po trzeciej drzemce ) nie może być duży by wypił mleczko do spania o 20
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[