WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
no tak -mogłam obejrzeć piaskownice przy kurierze
ale też pomyślałam że kiepsko zapakowali. ..ponoć mąż wyczytal ze nie ma takiego obowiązku sprawdzania bo mogłabym dostać coś (np basen 80 litrów )czego nie będę chociaż fizycznie w stanie sprawdzić
zobaczymy co sprzedawca odpisze
nie dam się splawic jednym mailem
ale też nie będę w stanie sama z małym działać z piaskownica bo jest wielka. .. -
Dziś zauważyliśmy ze mały przemieszcza się siedząc na tyłku
jeszcze nie wiemy jak ale przykładowo wychodzimy to siedzi z jednej str wchodzimy do pokoju -jest w drugim końcu
Może też dostane namiary na nianie od października
. Tzn teraz jest wolna i okaże się czy poczeka czy pilnie (finansowo ) weźmie inne dziecko -
Kamcia
Trzymam kciuki za nianie i za pozytywne rozpatrzenie reklamacji
Mi by się tak marzył urlop wychowawczy, ale niestety nie stać nas by żyć z jednej pensji, więc jeśli nie powiodła się nasze plany to we wrześniu/październiku wracam do pracy
U nas na podwieczorek różnie jest. Czasem dajemy mus, ale zazwyczaj go nie je, bo ona owoców nie lubi. Czasem dajemy kaszkę jeśli w ciągu dnia mało zjadła lub słoneczne chlebka z masłem. Jak różne rzeczy dostaje tak różnie je. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja od 23 sierpnia musze policzyć 59 dni urlopu i wyjdzie kiedy muszę wrócić
61 dni
Czyli nie wracasz hahahah
Jej doczytałem was.
I oczy mi się zamykają
Tak to jest jak od 4 się czuwa:-(
Ładnie z tą piaskownica.
Ale mogli by bardziej bezpiecznie zapakować!
Oby pozytywnie się zakończyło.
Kciuki za nianie super:-)
Skali będzie ok.
Trzymam kciuki.
Ulf ładnie je kostek co ty chcesz?
Natka wariatka
Sort tak na pierwszą myśl mi wpadło miałam na myśli że jesteś szalona????
Mój też jest ze mną z litości hahaha tak gada:-)
I dalej nie pamiętam:-(
Mąż poszedł dziś po koło carery jakoś to będzie ok z tymi nowymi oponami.
Faktycznie mają zły napis cala.
Ja napisać napisze o wychowawczy na 3 lata ale jak znajdę pracę na jedną zmianę albo mały dostanie się do przedszkola państwowego czyli wrzesień 2019 to składam wypowiedzenie no chyba że zaciaze to nie zdążę złożyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 21:15
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
U nas zjadl kaszke ze 100ml mm jedyna porcja ktora prócz mleka zjadl. Do tego 120ml mm i 4 razy cyc ile to nie wiem ale mam wrażenie ze mam flaki i malo mleka.
Nie wiem czy walczyc o laktacje czy dawac wiecej mm i niech zanika. No nic moze mu orzejdzie i zacznie jeść obiadki.
M pochwalił zakup krzesełka
widzial jak maly w nim sie cieszy jak gada wali w tacke i jest przeszczesliwy i stwierdzil ze jest o niebo lepsze niz pollo magic
-
Hej Dziewczyny. Nie nadrobie Was, dopiero co spokojnie weszlam na bbf jak mlody padl. Widze ze nadal problemy z jedzeniem... u nas nie lepiej, na obiady jest bunt i NIC nie ruszy, tylko owoce wcina a oprocz tego dostaje mleko-w ciagu dnia jak jestem w pracy to pije mm (ale bez szalu jesli chodzi o ilosc) a jak juz jestem w domu to cyca chce...Nawet nie pocieszam sie ze bedzie lepiej, widze po corce ze niekoniecznie musi sie poprawic jedzenie wraz z upluwem czasu
-
Aaaaa
ajrin
ja myślałam że wy nie mieliście w ogóle krzesełka. ..domyślam się ze macie to z ikea?
My jeszcze nie jemy w krzesełku. Mały za dużo się w nim rusza
ale w lezaczku tez siedzi nieoparty
w konsekwencji każdy kęs z łyżeczki zagryza skarpetka . Skarpetki zmieniamy kilka razy dziennie haha
-
No wlasnie mamy chicco poly magic ale ze za duże zostalo u teściów a w domu do tej pory jadl z lezaczka. No ale ze na lezaczku juz nie chce jesc wygina sie w proce i pomimo ze zapiety niebezpiecznie sie wygina do tego potrafi wszystko upaorac niemiłosiernie to zakupilosny Ikea. No i poki co hit uwielbia siedzieć nawet chrupki jakies dzis sam zjadl co do tej pory szlo marnie. No i M pochwalil ze fajne krzeselko o wiele lepsze niz tamte.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia u nas biega ostatnio boso skarpetki na wykscie
-
Nadrobilam Was!
Skali,
Wszystkie badania beda ok!! Usg glowki tez!!
Chodzcie dzielnie na rehabilitację
W którym tygodniu urodzil sie Szymus bo nie pamiętam? Pytam bo z tego co wiem wczesniaki maja za darmo pneumokoki! Wez się dowiedz czy Wam nie przysługuja!
Ulfik,
Ładnie je Kosiu! Je kaszke trochę i ladnie mm pije!
A za jakis czas sie rozkreci i bedzie jadl jeszcze więcej
zobaczysz!
Marta,
200 g?! O Matko a ja sie cieszyłaam jak wczoraj Zośka zjadla 90 g heheh
A ile posiłków je Antoś dziennie? W sensie nie mm tylko takich stałych pokarmow?
Natka,
Ale mnie rozbawilas ta swieta meczennca !
Tez bum chętnie wziela urlop wychowawczy. ..tzn nawet nie ze względu na prace (bo pracę lubię) ale na mysl ze nie będę caly dzien widzieć Zośki
Ale chcemy dom kupic a z jedną pensja to owszem przezyjemy ale domu ano kredytu na pewno nie weźmiemy. Wiec temat tu sie kończy
Kamcia,
U nas tez na razie jemy w bujaczku ale dzis nam się zarzyl wypadek - Zoska sie przefiknela na bok z bujaczka bo chciala zlapa kota... dosłownie sekunda...
Nic jej się nie stalo, wiecej strachu aie najadla a ja zawalu dostałam. .
Tak więc jutro jedziemy po krzesełko!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
U nas tez bez skarpet, Zoska uwielbia miec gole stopy. Jak nakładam to i tak zdejmujeAJrin wrote:Kamcia u nas biega ostatnio boso skarpetki na wykscie

Chociaz jak jest chlodniej to nie zdejmuje
z reszta skarpetki to jedna z najfajniejszych zabawek
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah, dzisiaj Antosiowi pierwszy raz dałam to 200 g obiadku i bez problemu zjadł, dopił jeszcze 20 ml mleka. Wcześniej dawałam 120-150 g i dopijał jeszcze 60-100 ml mm. Jeszcze na drugie śniadanie zjada razem 130-150 ml kaszki z owocami (90-100 ml kaszki i 40-50 g owoców) i trochę cyca. Reszta posiłków to butla z mm i cyc. Tylko wieczorem przed spaniem dosypuję miarkę kaszki do butelki. No i na podwieczorek chcę wprowadzić coś innego niż mleko bo tych posiłków mlecznych ma sporo, chociaż mleko lubi chyba najbardziej.

-
Witamy się
noc u nas taka średnia ale mnie bardzo zmeczyla
najpierw nie mogłam usnąć długo długo, potem miałam wrażenie że ciągle się budzę przez małego. W sumie wstawalam do niego 2 razy ale mam poczucie ze jego kręcenie się co chwilę słyszałam. Może tym razem ja miałam za dużo wrażeń w ciągu dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 08:53
-
My też się witamy. Niestety nic obfita w pobudki. Amelka ciągle kręciła się po łóżeczku.
Ciekawe jak dzisiejsza pogoda. Oby pozwoliła na spacerek.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[