WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulf
My wysocy nie jesteśmy, raptem 170cm więc się nachylamy
Kręgosłup boli po takim całym dniu, ale liczę na to, że wkrótce już się puści i sama będzie chodzić
Kamcia
U nas Mela śpi w rampersie pod kołderką, koniecznie na podusi. Od zawsze zresztą śpi na podusi i nie ma ocji by spała inaczej, ona ją roluje pod pachami, głowa leży na materacu a podusia pod nią
Kamcia, może u was już zęby idą tak na dobre?
Tak na zakończenie 10miesiąca 
Dariah
Amelka też się budzi, bo łóżeczko małe
kładę ją w połowie łózeczka a ona po czwili jest już u góry, po kolejnej chwili śpi w poprzek a rano zawsze kończy z głową w nogach a z nogami poza łóżeczkiem, leży na kołderce ale podusia jest pod pachami
jak to robi nie wiem haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 12:12
-
Ja sobie właśnie pije kawkę młody na drugiej drzemxe byliśmy dziś na hustawkach a potem basenik na balkonie
Dobrze że już dziś czwartek do weekendu tylko jeden dzień
Może pojedziemy do rodziców chociaż mi się ie chce ale chyba trzeba coś załatwić na budowie ale to nic pewnego
Kamcia w takim razie 100 lat dla Piotrusia już dziś i wszystkiego dobrego na nowe lepsze jutro

-
U nas kolejny ciężki dzien. Początku było super i humorek dopisywał ale wraz z psuciem się pogody Mela zaczęła jęczeć.
Miało u nas padać, grzmieć i w ogóle a tu tylko ciemne chmury i nic więcej. Przydałby się deszcz. -
A my właśnie wróciłysmy po intensywnym dniu
w południe spotkalam sie z koleżanką i jej synkiem i spacerowalysmy do 17 i namaqiala na kawr u niej ale Zosia bez obiadku itd więc pojechałysmy do domku, Zosia zjadla i wrócilysmy do niej
i teraz dopiero wrócilysmy do domku
Zośka w aucie już zasypiala gdyby nie to ze miala czkawke hehe a teraz ma znow przypływ energii. ..
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Może to jednak jakiś wirus Natka jak noc minęła ?
U nas asnie padł pogodna o 4 i o 7 zjadł i śpi ja zaraz wstaje bo naszła mnie ochota na kanapki z pasztetem i pomidorem
Wczoraj po spacerku poszliśmy do biedronki kupiliśmy parawan i parasol i kolejny już trzeci basen taki grzybek
Chcemy jechać nad morze tylko nie wiem kiedy m mówi śr kiedyś wróci z pracy i pojedziemy tylko ze pogoda różnie pokazuje no ale chyba coś o srodzie myślimy
Szymek cyrkuje z jedzeniem może to jakiś skok bo nawet z butla trzeba się natrudxic wczoraj już mi nerwy puściły oby dziś był lepszy dzień
W poniedziałek mamy wizytę u neonatologa to niech mi ds zlotu środek i skierowanie do neurologipedy żeby na te jego rączki popatrzyła i buzię przecież nie może być żeby dziecko nic do buzi nie brało ani zabawki ani jedzenie czasem swojego palca i tyle może ma jakąś nadwrażliwość czy co ja już nie wiem

-
Witamy się już po porannym mleku, przebrane i bawiące się. Noc od 3:00 była już ok. Zasnęła i spala aż do 6:30.
Temperatury brak, kaszlu, kataru brak. Ręce pcha do buzi, ale w buzi wszystko w normie, więc nie łącze tego z zębami.
Może zmiana pogody? Ja nie wiem....ciężko nadążyć...toż to kosmitka, prawda?
-
A my właśnie wstalismy
zarejestrowalam tez małego do lekarza, idziemy ok 13
z tym kaszlem co niby jest a go nie ma. ..
bo w nocy raz przez nianię usłyszałam i o 7 serię kaszlu. A tak cisza. Lekarz nie zaszkodzi
Aha
dziś zdecydowaliśmy ze spanie w body i spiworku i noc była bardzo spokojna z 1 pobudka. Może to zbieg okoliczności a może lepiej w spiworku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 08:19
-
U nas nocka całkiem - chyba dwie pobudki ale nawet nie jestem pewna bo padnięta bylam wczoraj

Skali,
Może to taki typ co nie lubi wkładać do buzi? Znam takie przypadki
ale oczywiście jeśli Cie to uspokoi to lepiej isc do specjalisty i sprawdzić 
Natka,
Dobrze ze później w nocy było juz lepiej!! Ze chociaż troszkę pospala. Może to na zmianę pogody? Bo u nas dzisiaj cala noc lalo i rano grzmialo...
Wazne ze nie ma goraczki ani nic
Obu w ciągu dnia było ok !
Kamcia,
Przede wszystkim - 100 lat dla Piotrusia! !! ♥♥
Od dzisiaj same nowe rzeczy Was czekają
życzę samych pięknych nowych sytuacji 
Co do śpiworka...to może faktycznie lepiej tak...a macie taki lekki letni śpiworek czy normalny gruby?
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
dariah
mamy spiworek motherhood i on jest zdecydowanie cieńszy niż te standardowe "firmówki" (miałam dwa takie, nie pamietam która sieć, nie mam na mysli tych spiworków dołączanych do poscieli, lub szytych przez tych co posciel sprzedają)
te firmówki były grube, sztywne a nasz jest lekki, cienki (choć ma małe wypełnienie)...jednak tak długo używamy, że juz nawet nie umiem porównac -
Gratulacje, brawo dla Piotrusia!!!
10miesiecy!! Co za duży chłopak!!
Oooogroooomne i słodkie buziaki od Amelki i cioteczki :*
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
cdariah
chyba tez jeden był smykowy...to ten jest gruby
motherhood polecam, jest znacznie cieńszy, ale jednak ocieplony...używamy już kilka miesięcy bo tamte za małe szybko były
a motherhood jest nawet do 1,5 roku? bo ma dół odpinany
Piotrek śpi w osobnym pokoju więc ja nie jestem w stanie co chwilę kontrolować przykrycia, strach nawet drzwi otwierac jak nie ma potrzeby
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

czynnik męski

[