WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na bilansie ok
waga pokazała 10.8
ale lekarka mówiła ze jest duży tzn wygląda na starszego (to jej słowa )
Spytała czy sam siedzi a ze siada, raczkuje to jeszcze lepiej
bioderka około 16
żabka04, Dariah, Natka-matka wariatka :), marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia super.
Gratki dla Pana Piotrusia.
Ciotka całuję

A co kupiłaś??????
Korzystaj matka jak wyprzedaże.
Daj znać po usg.
Ulf cieszę się że u was ok i takie postępy.
Gratki dla Kosia
Mówię do męża że może bym zrobiła sobie maseczkę z tych pijawek bo na 28.06 się umówiłam(koszt 250zł!) a on do mnie chcesz? Zrób pewnie?!
Nie wiem czy żartuje czy mówi prawdę
Jutro jedzie po cześć do hondy może to z tą takie drogie pozwolenie a może chce mnie odmlodzic bo ja stara?! Hmmm
Robert śpi, mąż też Jerzy że idzie spać a tu córkę trzeba odebrać i nie wiem czy autem lecieć czy czekać na Roberta.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
2x body na ramiączkach, dwie koszulki i 2×krótkie spodenki
No widzisz jaki łup
Będziesz miała
Byłam autem po córkę bo chłopaki spali.
Przy okazji do apteki po fenistil bo rany swedza raczej się goi ale jodła idzie dostać.
A teraz zapytała sąsiadka dała koszyczek truskawek dla mojej córki
Jej mama kazała dać.
I zaprosiła nas na podwórko więc robię już wstał zje i pójdziemy na spacer. -
nick nieaktualny
-
Mela niezmiennie owoców nie je. Zarówno tych świeżych jak i z tubki. Soki też bleeee. Woda mniam.
Ostatnio zrobiłam jej budyń i też ble. No nic nie poradzę, za jakiś czas znow spróbuję i zobaczymy. Obiadu tez dziś zjadła jak wrobelek. Odkąd ma te dni, że ciągle jęczy to też mało je. Zarówno śniadania, obiadu jak i kolacji. Nawet nie dopina mleka!! Co w jej wypadku jest całkiem dziwne, po potrafiła pić ponad litr mm dziennie.
Kamcia
Też dziś byłam w Pepco, ale u nas wszystko przebrane
widziałaś gdzieś rampers na 86?? Szukam, szukam i nigdzie nie ma
a w tym najlepiej się Meli śpi.
Waga Piotrusia zacna
i trzymam kciuki za bioderka.
Zabka
Korzystaj i leć na płoty do sąsiadek
-
Kamcia,
Piekna waga Piotrusia! ! I powodzenia na bioderkach!
Natka,
Smutaj i zal sie ile chcesz! Tak jak mówi Ajrin, nie jesteśmy tutaj tylko pp to żeby sobie slodzic !
A jal masz ochote i możliwości to pakuj Mele i wpadajcie na spacer do Poznania! !
zawsze byłaby to jakaś odmiana! A moze smog Poznanski uspokoi Mele hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Natkabu nas Igi nie jadl 2 tygonie prawie nic a od 5 dni szama jak opentany takiego brzuszka jak ma teraz nigdy nie widzialam

Ja noe zmuszalam do jedzenia u nas była choroba cieszylam sie ze wogole pije i je cyca.
Kamcia waga zacna u nas dzis ważenie po raz pierwszy sie nie martwie bo je tyle ze w szoku jestem.
.
Ja tez do kaszki czesto owoce rozgniecione widelcem.
Ulf oj zazdroszcze tych nocek moze jak my przejdziemy na mm to też bedzie lepiej chociaż niech ma tylko jedna a nie w najlepszym scenariuszu sa 3 a najczesciej 5 dzis bylo 8. -
Kamcia
Pepco ma bardzo ładne ubranka i tanie, więc jak Amelka ubrudzi to nawet żal nie jest.
P.S. powiem szczerze, że często Meli w Pepco kupuje ciuszki chłopięce
są śliczne i w sumie uniwersalne a róż w większości jest nie dla nas hihi
-
A ja zawsze jak wejdę do pepco to wujde z czymś. ..mimo ze sie zarzekam ze nic nie kupie bo mamy tyle ze kilkoro dzieci by spokojnie sie ubralo... ale...tam mają tak ładne ubranka ze zawsze pekam
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ajrin, my na cycu tez mieliśmy 1 albo 2 pobudki.
Z reszta. Już dawno mówiłam, ze jakbym miała wybierać dobre noce czy dobre jedzenie to wybieram jedzenie
kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[