WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelka odleciała. Skoczylas jedna drzemkę w południe aż 1,5h, popołudniu nie spala. Właśnie ja położyłam, butle kończyła już śpiąc.
Dobrze, że dziś już piątek. Jutro D zabierze (mam nadzieję ) Amelke na spacer a ja zrobię obiad i chwilę psychicznie odpocznę. -
nick nieaktualnyHahahhaa
Kamcia dobrze ze odpisałaś procenty promocyjne bo już oczy zrobiłam że ty pijana jeszcze po redsie?
Ja miałam lampkę wina wypić ale mi się już nie chce.
Robert śpi od 30min.
Mam nadzieję że mnie wysłucha szeptalam mu do uszka żeby ładnie spał dziś w nocy a jak wstaniemy to mama da pyszne śniadanie i oczywiście że go kocham te moje ciacho a on się śmiał. Ciekawe co on sobie myślał Hahahhaa
Ja swiruje z zakupami na wish.
Dzisiaj przyszła pierwsza paczka z leginsami dla córki koszt 8zł warte swojej ceny bo myślałam że będzie gorszy towar
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
O kamcia a twój nie na urlopie ?
My już w drodze od 6 jedziemy do rodziców szyma nie śpi o właśnie usnal więc jeszcze rodzinka w ciszy
Ma być bardzo ładnie dziś może wybierzemy się nad jezioro bo mamy piękne jezioro
Żabka o jakie góry chodzi która część Polski ?

-
nick nieaktualnyNatka, kamcia tule.
Natka ahhhh faceci.
Wszystko inne jest ważne a nie własne dziecko.
U mnie w rodzinie tak gość robił a potem mówił że ile to nie nieprzerwanie noce,ile to on się męczył ile to on biegał jak chodził hahahah
A nie możesz mu zostawić i wyjść?
Kamcia przecież miał być na urlopie?
Jak to?
Skali udanego wypadu.
Chodzi o góry w okolicach z dolnegoslaska.
Robert przespal cała noc.
Dostał pyszne śniadanie.
Muszę iść mu kupić kaszki,picie.
Od rana mam nerwy.
Pierw córka,mały teraz jeczy i jeszcze kuzynka pisze czy idę na ten ślub.
Snów koszmarów ciąg dalszy.
Wczoraj śniło mi się morze mój mąż,córka i syn potem dzik! Którego strasznie się bałam cały sen to lek,strach ahhhh
Dziś znowu szpital,jezioro,muszla.
Mąż zaraz idzie do pracy (nawet się nie wyspal bo wrócił o 3) i znowu będę sama.
Też mam ochotę wyjść z domu sama ale nie mam jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2017, 07:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas noc całkiem, całkiem. 2pobudki w tym jedno na mleko, więc się wyspalam.
Zaraz zabieram się za obiad, przynajmniej zacznę a potem pójdę na spacer z córa póki jest w miarę pogoda za oknem.
Zabka
Już ci zazdroszczę wyjazdu
fajnie 
Kamcia
Ja już myślałam, że twój odwołał urlop, uff!! Piotruś szybko wróci do starego rytmu a teraz dałabym mu się wybawić z tatą
Skali jak tam droga? Synek grzecznie ja znosi? -
Dzień dobry Ciocie

U nas nocka bardzo słaba. ..Zośka budziła sie z 4 razy..
Czy to normalne ze jako 3-4 miesięczny bobas spala prawie całą noc a teraz sie budzi tyle razy??
Żabka,
Ciocia Daria bardzo się cieszy ze Robercik je kaszke
ja mojej teraz robie 90 ml wody i 2 lyzki kaszki + owoce
sa dni ze zje całą ale jak zle śpi i jest zmęczona to nie ma apetytu i nie zje całej ale zje na raty. ..
Kamcia,
Oj Tatus psuje dziecko?
Natka,
Tule..mocno. ..
Ja z moim charakterem już dawno bym wybuchla i zrobila awanture...
Rozumiem gdy trzeba isc do pracy ale dla chętnych. ..??
no zabilabym!!
Skali,
Miłego wypoczynku
odpoczywajcie!!
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyNatka dobrze zorganizowany dzień minie szybko a jutro mężowi w ręce kosmitke a ty leniuchuj.
Kamcia a byłaś na wysokim kamieniu?
Da radę wózkiem wjechać?
Mąż zostawił temat mam obczaić gdzie co zwiedzamy.
Na pewno:
Tor saneczkowy
Park tropikalny odpada mąż chce zwiedzać a nie pływać(nad morzem będzie pływał)
Ten wysoki kamień i zakręt śmierci mnie się podoba i te widoki.
Co jeszcze?
Był ktoś? Będę wdzięczna za info.
Jadę z wózkiem choć mąż mówi że weźmie nosidlo a za tym nosidlo to nie jestem bo i tak wszystko muszę Roberta zabrać do tego kurtki i resztę ubrań bo na ścieżce był śnieg jeszcze.
A w górach przecież zimno.
Więc wózek lepsze rozwiazanie -
Kamcia,
Tez lubie Szklarska! Tam sie uczyłam na nartach jezdzic jak bylam mala mala
i przez kilka lat z rzędu tam jezdzilismy
sentyment mam do tego miejsca 
Żabka,
Udanego wypadu!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualny
-
chyba wodospad Kamieńczyk
pisze chyba bo my zawsze długim szlakiem wchodzilismy a tam jest taki krótki-na poczatku tej trasy jest wielki parking i stamtad własnie nawet starzy wchodza
do wod0ospad szklarka tez mizna by podejsc od strony ulicy, głownej trasy, gdzie stragany stoja-blisko i jakby droga lesna
ale nie dam sobie reki uciac
my wybieralismy kilometrowe trasy bo bez dzieci hihi
-
Dariah
Biedna
może pogoda jej nie odpowiada, dlatego tak kiepsko spala. Albo....szykuje wam się kolejny ząb?
Powiem ci, że jeszcze kiedyś zrobiłabym awanturę, bo ja pyskata jestem, ale co z tego jak to typ człowieka, który i tak zrobi swoje? Szkoda moich nerwów. Przykro mi tylko bo cały tydzień Mela ze mną i tęskni za tatą. Dobrze, że jeszcze tyle nie rozumie, bo nie wiem jak bym to wytłumaczyła gdyby była starsza. O mnie już teraz najmniej chodzi, jeden dzień na najwyższych obrotach więcej czy mniej.
Czasem sobie myślę, że za długo byliśmy sami i niezależni, bo D jeszcze się nie pogodził z tym, że trzeba 99% swojego wolnego czasu poświęcić komuś. Kiedyś mieliśmy chęć wyjechać, wyjezdzalismy. Chciał iść do pracy dorobić i szedł, z kolegami? Nie ma sprawy, to ja byłam umówiona z koleżankami. Że względu na nasz wiek i problemy raczej obracalismy się w towarzystwie ludzi, którzy jeszcze dzieci nie posiadali i tak to leciało. Widzę, że mu brakuje tego, że jeszcze ma takie rzuty zachowania sprzed pojawienia się Meli. Ja mu to tłumacze, ale .... Sam musi zrozumieć, co nie?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[