WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się i my.
Niewyspana jestem, nie mogłam zasnąć i jak już mi się udało ok 1:00 to o 1:30 Mela obudziła się na mleko. Wypiła 170ml i też zasnąć nie mogła. Zasnęła gdzieś koło 2:20 i ja też poszłam spać, ale od 5 się już kręciła. Wstaliśmy przed 7. Zapowiada się ładny dzień, więc spacer zaliczymy.
Czekam, aż tylko euthyrox się wkręci i już marzę o tym wielkim kubku nieprzyzwoicie słodkiej herbaty, która postawi mnie na nogi
A tymczasem życzymy wam miłego i pogodnego dnia. Do później!! :* -
U nas noc super 2 pobudki ja tylko zasnąć nie mogłam mialam napad zimna 24 stopnie a ja sie musialam kocem i koldra nakryc haha po 2 godzinach zbudzilam sie cala mokra

Igi na sniadankondostal maliny i agrest al3 jednak woli truskawki.
Musze zroboc kisiel fajny pomysl z platkami.
Skali niech je po czasie sie rozkreci na wszystko.
My zaraz na spacer poki duchoty nie ma i chyba zakupie jakiś obiadek bo pustki w lodowce.
A i mamy poerwsze mama
tak ladnie wyraznie powoedziane
Natka-matka wariatka :), żabka04, kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas nocka przespana

Oby tak dalej.
Matka wyspana,zaprowadzilismy córkę do przedszkola przywitał mnie komunikat na drzwiach"będzie remont przedszkola i proszą rodziców którzy nie pracują o zapewnienie opieki dziecku w domu!"
Wow pierwsze widzę żeby przedszkole takie info dawało.
A co zrobić jak dziecko się rwie do przedszkola?
A remont jest w piwnicy bo muszą przebudować przedszkole pod zerówki.
Nie wiem komu te dzieci przeszkadzają.
No ja dostosować się muszę ale dziecko raczej nie
Natka tule.
Pomogła herbatka?
Myślałam że napiszesz kubek kawyyyyyy
Skali kiedy ta nie pogoda na początku sierpnia?
Opowiadaj co tam widziałaś /wyczytalas? Nie żartuj ja 6.08 jadę wkurze się jak znowu trafimy na nie pogodę!
Kamcia chwała ci za cynk za serek piatus
właśnie wcinamy.
Przepis na kaszke cioci dariah :
90ml wody
2 łyżki kaszki manny gotujemy chwilke
Owoce
Dariah blenduje, ja nie i daje owoce 1 cała tubka do 90ml.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 08:51
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Ja piję kawę Inkę, więc od tego jakiś super nadprzyrodzonych sił mieć nie będę. Już w ciąży zauważyłam, że duży kubek czarnej, mocno posłodzonej herbaty stawia mnie na nogi i do dziś to stosuje
Super, że się wyspałaś
Tak sobie myślę, a co z dziećmi, których rodzice pracują? Ech, te przedszkola.
My piatusia też uwielbiamy, chociaż ostatnio Mela też bardzo lubi chlebek z białym twarożkiem
-
nick nieaktualnyDo inki mam obrzydzenie więc podziwiam że ja ruszylas.

Ważne że ci smakuje.
A herbatka jak cie stawia na nogi to jeszcze lepiej niż kawa.
Ja bez kubka kawy rano nie umiem żyć dzień bez niej to dzień do niczego:-(
Wcześniej piłam nawet trzy dziennie a teraz jeden i to do śniadania obowiązkowo.
No właśnie dzieci rodziców pracujących mogą przyprowadzic.
A tych co nie pracują to dobrze by było żeby nie przyprowadzic.
Kurcze przecież nawet w halasie dzieci się bawią one patrzą na nie czy to aż taki problem?
Mogą wyjść na dwór mają swoje podwórko trwaki.
Po drugie cały sierpień przedszkole jest zamknięte.
Nic nie zrobisz jak dziecko chce iść do przedszkola.
Jak ja siespytalam mojej rano czy idzie do przedszkola to w min się ubierala idzie bo dzieci będą że szkoły może jej koleżanka maja będzie ona idzie i koniec.
I co mam ją na smycz przywiazac?
Po drugie wiem że tam zje a tu będę się używać będzie się może nudzić jak to dziecko coś robi i już jej się nie podoba np.
Dla mnie trochę dziwny ten komunikat.
Ale będę prowadzić może mniej nie wiem zobaczymy będę udawać że nie widzę komunikatu?
Czemu mój nie lubi mm,mleka,chleba,parówki?????
Mój ma drzemke od 9
Wstawiłem mięsko,umylam włosy i zamierzałam położyć maseczkę na buzię żeby mały się nie wystraszyl ale chyba nie długo wstanie więc nie będę ryzykować.
Jutro sesja pijawek hihi
-
Zabka
A co to za przeproszeniem ich obchodzi czy ty pracujesz czy nie? Przecież równie dobrze mogłabyś pracować dorywczo, mobilnie z domu. Ja bym prowadziła. Szczególnie, że córa chce.
Co do parówki czy chlebka, spokojnie. Dojdziecie do tego. Ja bym mogła napisac dlaczego Amelia nie zje kaszki, owsianki, kiślu czy owoca. Nie chce i opcji nie ma by zjadła. Pije mleko lub wodę, sok nie wchodzi w grę. Cóż. Nawet ostatnio pije wodę tylko z butli. Kubek360, bidon a nawet zwykły kubeczek (który bardzo lubiła) są bleeee. Butla ok, więc mi dziecko się cofa zamiast przeć do przodu z umiejętnościami picia. Cóż...wróci jeszcze, przecież do 18nastki pić akademia nie będzie.
-
nick nieaktualnyOczywiście że będę ją prowadzić.
Niech sobie piszą.
Mówiłam do męża że chyba myślą że jestem na wakacjach ps tak jak maz hahaha
Kamcia tak masz rację w sierpniu powinni to robić w dzień w dzień.
Ale pewnie problem bo one wszystkie mają urlop i nikt ich nie będzie tam pilnował.
Po to jest to przedszkole dlatego będę udawać że nie widziałam porostu to zlekcewaze.
Kamcia nie pijesz herbatki żadnej?
Natka nie nie cofa się Amelka choć z boku tak to wygląda.
Być może jej dziaselka doskwieraja smoczek miękki więc lepiej jej?
Może sobie stukla kubkiem o dzisala i dlatego woli z butli?
Mały śpi dalej.
To już 2h! -
mały własnie usnął
zatem ide sprzatać i gonić męza do sprzatania
bo chciałabym w tym tyg (w czwartek?) jechac do rodzinki do Kołobrzegu
jeden warunek-posprzatane pucus glancuś mieszkanie
a kiedy zależy od tego, kiedy zrobimy tłumik w mazdzie
dziś mam dentystę-już się cieszę
-
Jezuuuu nadrobialam Was!!

U nas nocka znow średnia. .
A ja od wczoraj rana siedzę w internetach i szukam jakiegoś fajnego ale nie bardzo drogiego campingu we Francji bo jedziemy na 3 tygodnie w sierpniu do rodziców mojego D. Więc fajnie byłoby jakis tydzień pojechać gdzieś. No i siedzę i szukam jak głupia. Tego jest pełno ale chciałabym zeby byl basen i brodzik dla Zosi i jakos plac zabaw dla niej i coś noe daleko do zobaczenia i żeby nie kosztowalo fortuny hehe
Tak jak mówi Żabka
90 ml wody
2 lyzki kaszy manny lub płatków jaglanych
6 min gotowac
I dodajemy owoce
Blendujemy lub nie
Smacznego !
Ja ostatnio jak robie owoce które sa trochę kwaśne np morela to dodaje daktyle (wczesnien sparzone). Slodza dobrze a maja dobry cukier w sobie.
Ajrin,
Brawa dla Igunia za pierwsze Mama!!
Skali,
Ale Szymus ladnie przybiera! ! Super!!
Paluszki sie rozejda pod wagą
stopa kształtuje sie do 8 albo 9 roku życia. Oczywiście potem jeszcze rośnie alr mowie o układzie kostnym 
Kamcia,
Noo i będzie pierwszy ząbek! !
brawa dla Piotrusia! ! 
Żabka,
Hehe a co będą sprawdzać czy pracujesz? A poza tym Ty pracujesz - jalo opoekunka Juniora i to 24h!!
a do tego Mała chce chodzić do przedszkola to temat dla mnie sam sie rozwiązal
Skali89 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDariah już miałam krzyczeć gdzie ty jesteś?

Nie pomogę bo kompletnie nie w temacie jestem:-(
Ale fajnie macie nie byłam we Francji
Mój wstał jakieś 10min temu zjemy sobie zupki pomidorowej.
Kamcia sprzątaj a męża wagon z tlumikiem.
Ale fajnie ja też chcę nad morze!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[