WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka, teraz jest promocja na pieluchy w Biedronce na Dady, pudło z 2 op kosztuje 43,98 zł. Nie wiem czy takie też używacie oprócz lidlowych ale cenowo wychodzi korzystnie.
My tak naprawdę używamy różnych pieluch, zależy gdzie akurat jest promocja i wtedy robimy zapas. Najczęściej kupujemy właśnie dady i lidlowe a kilka dni temu pierwszy raz kupiłam tescowe. Najpierw mąż kupił paczkę na próbę i spokojnie dają radę, nawet całą noc, więc dlatego zrobiliśmy zapas. Promocja jest do jutra, paczka kosztuje 21,99 zł.

-
nick nieaktualnyDzięki Marta, natka za info.
My tylko lidlowe używamy.
Biedronki nawet nie odwagę się kupić bo robus jak był noworodki to go uczulily mega mocno więc odpuscilam i trzymam się pampersy zielonego albo lidlowskich.
Robert ma drzemke miałam iść z nim spać ale obiad trzeba zrobić.
Męża wyślę po paczkę chociaż zaraz obejrzę gazetki nowe w lidlu -
Zabka
My też używamy tylko lidlowe. Jak Mela była mała czytaj pierwsze 3mies używaliśmy Pampersy te białe i tylko te. Rady przepuszczały, zielone pampki też. Widocznie taka budowę ma, że akurat te się nie sprawdzają. Te rossmanowskie też źle leżały. Zostaliśmy przy tuzurkach
-
nick nieaktualnyJa dziś w rosmanie jak byłam to myślałam czy nie wziąść ale se myślę nie daj Boże uczula i co z nimi zrobię? Kupić pampersy pampersa białe czy zielone? Za te cenę dołożę albo i nie i mam dwie paczki lidlowskich.
Więc stwierdziłam że bez sensu będę szła po córkę czy mąż pojedzie to kupimy.
Marta on miał tylek jak pokrzywa.
Fajnie ze możecie wszystkie używać.
To tylko w promocje strzelać i zapasy robić
No widzisz mój ma dupke delikatna hahahhah
Też bym tak chciała Marta:-)
Nie ma u nas w lidlu promocji.
Właśnie wlazlam na niemiecki Lidl przeglądam.
-
U nas już pada. Kosmitka grymasi. Praktycznie nic dziś nie zjadła (kilka kęsów jajecznicy), mleka wypiła tyle co kot napłakał. Jęczy dziś i smęci.
Pogoda ewidentnie jej nie służy.
Marta
Zazdroszczę, że używacie wszystkich pieluch z powodzeniem
tak jak pisała Zabka tylko polować na promo i zapasy robić 
Kamcia
Ja mam nawet przystojnego dentystę z poczuciem humoru i szczerze bardzo lubię do niego chodzić
Zabka
Nie ma promo niestety
jeszcze nie pojawiła się gazetka na czwartek. Może w tej będzie.
-
nick nieaktualny
-
Beda couszki w lidlu ale pamkow w promo brak. Ja jeszcze na szczescie mam 3 0aki z poprzednien promo, wiec licze ze do następnego promo styknie.
-
nick nieaktualnyJa jutro pójdę sobie sama po pampersy do lidla.
Leje u mnie od rana.
Mówię do męża pojedzie odebrać córkę z przedszkola bo leje przy okazji zajdzie do lidla po paczkę pieluch ale oczywiście on ma sto innych rzeczy ważnych.
Bo mu się tłumik w drugim aucie rozwalić trzeba spawac, musi jechać 30km w jedną stronę do sklepu bo tutaj tego nie mają itd itd.
Na szczęście mi starczy pampersa na dzisiaj więc sobie jutro pójdę ale wezmę chyba dwie paczki skoro piszecie że nie ma promocja
Kamcia z jednej strony będzie z głowy z tymi zębami a z drugiej strony musi się to psuć?
Jakby nie było innych wydatków:-)
Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale nie miałam wyjścia bo syn dzioba otwierał patrząc w mój talerz.
Jadłam sos z kasza jeczmienna i jadł że mną
-
nick nieaktualnyTo ile wy paczek kupujecie jak jest promocja?????
Bo ja 5-6.
Teraz kupiłam 5p bo została mi jedna z poprzedniej promocji i mam paczkę jeszcze rozm 6. (leży czeka.....).
Może ja za mało kupuje?
Skali korzystaj.
Mój marudzi od 1h:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 13:34
-
Ja w promocji najczęściej kupuję 4-6 paczek. Ale że Antoś może używać wszystkich pieluch to zawsze gdzieś jakaś promocja jest. Jeszcze mi się nie zdarzyło kupić pieluch w normalnej cenie, zawsze udaje mi się w promocji. Teraz np kupiłam 4 paczki tescowych bo zostały mi tylko 3 dady i mam zapas do września.

-
Ja kupiłam ostatnio 4 paczki bo parzyscie promo ostatnio była. Ale ja tez używam pantsy pampersa czasem w ciagu dnia.
U nas paczka na 2 tygodnie starcza -
Zabka
Ja kupuję 4-6paczek. No tak starcza 1paczka na tydzień około.
Co do jedzenia to ja już szczerze nie przejmuje się tym. Jak jemy obiad i Mela KONIECZNIE chce też to jej daje. Aż tyle nie zje, dziubnie kilka razy i odchodzi, więc narazie jest ok. Daje jej też to samo co nam tylko mniej przyprawione. -
nick nieaktualnyWychodzi ze dużo /często zmieniam mu pieluchy? Hahahahha
Żartuje.
Czyli tak jak wy kupuje:-)
Robert marudzi strasznie.
Czepie się pogody bo na nic innego nie wskazuje.
Był że mną w łazience pranie wstawić ale się patrzył co ja robię hahahahha
Coraz kumatsze te nasze dzieci.
Właśnie wcina serek piatusia.
Natka ja się wystraszylam że ta kasza mu zaszkodzi.
Ale jak twoja wcina wszystko to raczej mu nic nie będzie:-)
Dobrze niech je z nami skończę z kupowanie tych sloiczkow.
Patrząc na regał w sloiczki mam już dosyć a jak go karmie nimi to aż mnie cofa i śmierdzi mi nie wiem czemu może że metformine biorę to tak mam ale horror przechodzę.
-
Cioteczki!!!
Amelka zrobiła dziś samodzielne kroki!!! Sama! Stała przy D i poszła do mnie a ja stałam kilka kroczków od niej.
Się wzruszyłam
moja kosmitka kochana :*
żabka04, Dariah, kamciaelcia, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

lekko kropi. Ferajna spaceruje, ja robię zęba i do marketów

[