WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Brawo Amelko

Ja jestem wyrodna i zmieniam w dzien pieluche jak kupa albo jak to sie smieje wyglada jakby mial cohones byka czyli zasikana na maksa. Wychodzi max 5 w ciagu dnia i jedna w nocy.
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabko
peter bardzo grzeczny
zaczepiał cudnie jedną panią bo długo z ratami walczyliśmy
lodówka ma szklane lustrzane drzwi
w tym sie zakochałam
a co do kablówki-to nie było zerwanie umowy, po prostu sie skonczyła na tv internet stacjonarny i mobilny
teraz dali to samo a dokładnie wiecej mobilnego, wi-fi router za darmo (mamy modem) i HBO oraz C= pol roku za darmo-wszystko 56 zł -
Kamcia to udane zakupy my tez lodowka czarna szklana jak lustro
no i z kostkarka
Dariah lubi tę wiadomość
-
bez kostkarki

wystarczy cena wymiany drzwi w przypaku awarii wyswietlacza
no, ale myu mamy mala kuchnie...jakbym sie budowała...zaszalałabym na maxa hihi
więc skromnie, szklane lustrzane drzwi
cudo
mam zdjecie z kołobrzegu kartki na drzwiach, to moze uda sie pokazać to "lustro"
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73128b9117ea.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb7d7844dbc7.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 18:19
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia piękna

Ale ja sobie na taką pozwolę jak zmienimy lokum (najpewniej kupno domu /budowa).
Czyli za parę lat min 5 chyba że w lotto wygram hahahah
Ps ale większa sumę
I chciałam wam powiedzieć że założyłam Robertowi spodnie dresowe a on śmiga czyt raczkuje po parkiecie bez jekow stekow
Edition: moje dziecko od dzisiaj wie dopiero co to lek separacyjny.
Jej znikam tylko z jego oczu i płacz
Edition 2 kamcia już widzę paluszki PiotrusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2017, 18:42
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro jak się uda zrobię zdjęcie w mojej kuchni

Garnek nr 1 tez wypróbowany
Jedynie nowy telefon nie dotarł (pan kurier nawet nie oddzwonil )
Piotruś śpi od 19 -zaliczył tylko 1 krótka drzemkę w drodze do Międzyrzecza i na drugą późną juz mu nie pozwolilismy
ciekawe do której pospi 
Mąż i Zuzia właśnie wyszli "na ryby " czyli mąż chwycił jedną wędkę i pouczy ja zarzucać -
nick nieaktualnyNatka to prawda.
Poszłam do kuchni a ten w futrynie na czworaka jeczy za mną.
Niech idą już spać bo muszę się kąpać.
Ps jak tak dalej pójdzie to będę biegła do Tesco (24h) po jakieś pampersy mój synek ładuje bez opamiętania ostatnia pieluchy była zmieniona 10min temu? Z sikow a teraz kupa
Mąż znalazł dom nawet widział go na własne oczy.
Jemu pasuje bo jest garaż wielki w formie warsztatu na trzy wyjazdy dla aut a dom to dobudowka? Albo ten warsztat to dobuddowka.
Szkoła 500m dalej i do miasta dużego kiedyś wojewódzkiego aż 1km.
Hmmm siedzi i męczy.
Będę w niedzielę jechać do teściów to zasadę i obejrzę.
Na elewacje mam już pomysł żeby był piękniejszy hahahahah -
zabko
moja rada laika-nie spieszcie się z zakupem
a jak traficie NA TEN SWÓJ DOM to od razu poznasz
tak mielismy z naszym mieszkaniem-fakt, wielu nie ogladaliśmy, ale to od razu nas zauroczylo (mimo brzydoty i koniecznosci remontu), do tego lokalizacja...minus to 3. piętro ale wszystko inne to przebiło
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabko
moja rada laika-nie spieszcie się z zakupem
a jak traficie NA TEN SWÓJ DOM to od razu poznasz
tak mielismy z naszym mieszkaniem-fakt, wielu nie ogladaliśmy, ale to od razu nas zauroczylo (mimo brzydoty i koniecznosci remontu), do tego lokalizacja...minus to 3. piętro ale wszystko inne to przebiło
Dzięki kamciu.
Szczerze ja robię wszystko żeby nie kupić starego domu.
Boję się też nie można dużo przerobić a nowy to mój wy rany spośród wielu i to mój będzie.
Szukamy działki dużej z szopka hahahah stodoła to by nam teraz wystarczyło i mąż by był zadowolony.
A jak zobaczył ten dom z warsztatem o matko co za radość a mnie się coś robi.
Już mu powiedziałam że tyle go będę widzieć w domu na wieczór co by stosunek małżeństwa odprawić hahahah durna ja
Nie no raczej by tak nie było ale jakoś nie uśmiecha mi się mieć taki wielki garaż ala warsztat dlatego chcę zobaczyć na własne oczy.
Ja też muszę wrócić do pracy tzn zmienić ja to też trzeba czasu albo kupimy coś do grudnia póki będzie zaświadczenie o dochodach moich.
Ps Robert tak jeczy marudzi że mąż nie może spać a idzie do pracy na nockę. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[