WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po wizycie

Dostała Actiferol i za 3 miesiące mamy znów zrobić pobranie krwi. I tez słyszała ten szmer i to dość wyraźnie ale mówi ze to bardzo często od braku żelaza
No ale mimo wszystko zapisze ja do kardiologa niech zrobi badanie i osłucha
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDariah wrote:My już po wizycie

Dostała Actiferol i za 3 miesiące mamy znów zrobić pobranie krwi. I tez słyszała ten szmer i to dość wyraźnie ale mówi ze to bardzo często od braku żelaza
No ale mimo wszystko zapisze ja do kardiologa niech zrobi badanie i osłucha
Zapisz do kardiologa na pewno warto sprawdzić.
Liczę że to faktycznie od braku żelaza.
Choć pierwsze słyszę.
Trzymam kciuki.
No widzisz teraz trzeba się przyłożyć do regularnego podawania żelaza i będzie ok
Dziękujemy ciocie
Każda z osobna Robert całuję
My byliśmy po córke w przedszkolu potem poszliśmy do Auchan po myszę do kompa.
Wracaliśmy i kropilo ale zdążyliśmy do domu przed ulewa dopiero się zbiera na burze.
Robert mnie dziś zaskakuje pozytywnie.
Kamcia faktycznie magiczna 10!
Usiadłam przed kompem Robert podszedł raczkujac patrzy na mnie i krzyczy do kompa/do mnie ej! A! Ej! Mammmma! Itd ja zaczęłam powtarzać po nim a on się śmieje do mnie hahahaha
Słodkie to:-)
Jest inny to widać.
Kupiłam wszystko na zupę ogórkowy i pomidorowa i mam dylemat córka chce pomidorowa a ja myślę o ogórkowy bo Robert jadł pomidorowa z słoika.
Jakaś wymyślę hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 16:08
-
nick nieaktualnyJa bym stawiała: miłość do Petera hihi
Piękne ujęcia
My się usypiamy.
Parapet Roberta musi posprzątać jeszcze.
Dziś nowa umiejętność i to kilka razy ja powtórzył
Z sądu stanął na rękach i nogach tak jak mostek się robi i wytrzymał chwilkę
Moj kochany Synek:-)
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ja już leżę szyma śpi. Chałupa ogarnieta byłam u m wszystko ok jutro badania dowiozlam mu prowiant
Potem odebrałam mamę z dworca i do domu
Jutro pewnie jakieś wyprzedsrze zachaczymy
Szymek nie chce mówić mama w ogóle nie składa sylab tyko coś w swoim języku gada więc czekam na to wyraźne mama a nie takie jak ryk potwora

-
U nas nocka słaba o północy się już kręcił po 2 dałam mu pić a przed ,4 mleko teraz po 7 się napil chyba żeby bo idą mu dwie górne dwójki wczoraj m wypatrzyl.
U nas dziś burzowo więc idealnie na galerię zaraz wstaje idę się ogarnąć bo szyma śpi oby go smiecoara nie obudziła bo halasuje

-
u nas własnie w nocy lało i bardzo bardzo wiało, jak za pierwszym razem mały wstal, to mm nie wypił, dopiero o 4, więc u niego nocka dobra
ale ja dziwnie spałam, miałam wrazenie ze wlasnie ciągle nie spie, najpierw mąz poźniej wrócił, potem o 5 szedł na ryby, po 6 z ryb wrócił...pogoda kiepska, nie pada, na razie zimno -
nick nieaktualnyJa już zaliczylam przedszkole i szybki spacer. W tą i z powrotem.
Miał mąż córkę zawieść autem albo ja bo niebo było czarne ale się rozpogodzilo więc mówię że zaprowadzi i spacer zrobimy krótki bo nie wiadomo jak później będzie.
Córka nie chciała zostać w domu nawet zupa pomidorowa jej nie przekonała
Więc gotuje ogorkowa.
Śmiechu co nie miarą miałam jak obiecałam warzywa. Robert wszystko próbował zabierał i wkładal do buzi
Lata po całym mieszkaniu trochę udręki z tym bo tylko z oczu mu znikne i ryk albo jak ma za daleko do mnie ryczy.
Teraz się usypiamy.
Wstanie to chyba zupka będzie gotowa zależy ile po śpi.
Nocka? Robert spał pobudka o 6.
Ja wstałam ok 2 obudził mnie wiatr bardzo padało i wiało.
Więc musiałam iść na balkon bo pranie suszarkę złożyłam i zostawiłam niechcialam się tluc z nią żeby dzieci nie obudzić. Jakoś usnelam.
U nas teraz wieje zimno.
-
nick nieaktualnyRobert wcina kluski śląskie z sosikiem

Oby tak dalej bo mnie niedobrze jak otwieram słoiczek a co dopiero podgrzany cofa mnie.......
Jeżeli uda mi się w sobotę zrobić pierogi ruskie to w poniedziałek będziemy jedli na obiad chyba że w sobotę ugotuje na kolacje?
Dam Robertowi
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
U nas noc ok, całą przespał, spał od 20:50 do 6:30, chciałabym aby trochę dłużej spał jak kilka dni temu ale co poradzi jak się wysypia. Po śniadaniu była drzemka ponad godzinę a teraz bawi się i broi, ostatnio coś mu się podoba otwieranie szafek i szuflad, muszę je jakoś zabezpieczyć. Pogoda niefajna, silny wiatr, chociaż teraz nie pada ale jest pochmurno. Chyba dzisiaj spaceru nie będzie, zobaczę popołudniu, bo ostatnie dni właśnie popołudniu z nim wychodzę.

-
Witam sie i ja.
Najlepszego dla Robcia
U nas sporo komplikacji i na sam koniec remontu chyba zmienimy ekipe nosz nie pokazuje sie od prawie tygodnia kontakt zerowy szlak nas trafia mialo byc dawno skończone.
Igi spał srednio zęby plus chyba taki mamy model co ciężko śpi.
Wczoraj drugi żłobek miejsce super sale i plac zabaw extra poprostu trampolina 3zamki wielka piaskownica duzo miejsca i pelno samochodzikow skuterow i bujakow. Ale zeby nie bylo zbyt pieknie jest jedna duża grupa 34 dzieci w wieku od 1 do 2.5 latek i 6 pań. Troche dużo tych dzieci jednak mnieksza grupa bardziej do mnie przemawia. Wiec mamy zagwozdke bo lokalizacja i samo mieksce spoko ale ta duza grupa? Drugi za ta sama cene jest spoko bo grupa 13 i wszystko kameralnie ale lokalizacja słaba.
Wiec jutro idziemy kolejne 2 obadac ale za o wiele wieksza kasę no ale chce miec porównanie bo do zadnego poki co nie jestem przekonana M wsumie też nie.
Wiec mam kiepskie dni wszystko pod górkę wiec troche pomilcze.
Kamcia lodowka extra widac chyba kawałek ten naklejko na zmywarke też fajnie wyglada :d To masz po cześć nowa kuchnie
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O matulu co za dzień

Ledwo stoję na nogach. Dziś tyle załatwiłam, że już więcej się nie dało
ale przynajmniej jestem zadowolona i dzień mi tak szybko zleciał, że szok.
A jak tam u was cioteczki? -
Zmęczenie poziom ekspert:
Wstaje z kanapy, biorę kubek po herbacie do ręki, mówię D, że jestem zmęczona i idę się położyć
Po czym wychodzę do innego pomieszczenia, zamykam drzwi, zapalam światło i wkładam kubek
Do umywalki w łazience haha!
I polapalam się po tym jak dziwnie stuknął a nie powinien
Nom...zatem dobranoc
-
My znowu o 2 pobodka ale dałam tylko pić a teraz mm.
Wczoraj jeszcze na wieczór jadł kisiel popołudniu był z moją mamą bo ja pojechałam do m dziś wychodzi wyniki badań za ok 2 tygodnie
Kupiłam sobie tylko bluzkę bo same szmaty w tej galerii
Ajrin może jeszcze się uda znaleC inny żłobek żebyś nie miała zastrzeżeń.

-
Znowu ktoś kasuje posty ? Bo nie miałam Pola do pisania. Tak jak wcześniej
Jestem drugi raz sama w domu od porodu mama wzięła Szymka na spacer a ja pije kawę i jakoś tak dziwnie raz mam wyrzuty ze nie poszłam dwa jakoś pusto ale będą się dobrze bawić
A ja zaraz odkyrze i zacznę robić obiad o i sera zapomniałam do obiadu
A dziewczyny Szymek ma wysyłkę na plecach nad pupa niby nie zmienialam pampersow ale Nowa paczka ewentualnie do wywaru dodałam liść selera ale potem wyciągnęłam no i chyba mango w sloiku ale chyba już kiedyś jadł wygląda jak pokrzywka wczoraj zauważyłam czym to nogę posmarować co Dax ? Wapno ? Cały czas te same pieluszki może jakaś seria

-
My wstalysmy po 8
więc obie wyspane 
Skali
Ja ostatnio poszłam na zakupy dla siebie i wróciłam z ciuchami dla D i Meli
nic dla mnie nie było. Masakra. Spodnie z dziurami na kolanach, bluzki jakieś powyciągane, obecna moda nie dla mnie.
Kamcia
Raz na jakiś czas można wcześniej wstać, ale i tak życzę wam więcej dłuższych
poranków w łóżku niż przy kawce
Ajrin
Trzymam kciuki za żłobek &&
Zabka
Nie baw się w słoiczki jeśli Roberto tak ładnie je wasze rzeczy a ciebie od słoiczków odrzuca. Ja bym dawała to samo tyle, że mniej doprawione no i raczej nie smażone czy zbyt tłuste,ale ty IO, więc zapewne nic takiego nie jecie
Marta
Zabezpiecz koniecznie te szuflady i szafki, bo dzieciaczki to pomysłów mają 1000na minutę
my mamy zabezpieczenia z Ikea i super się sprawdzają. Pozwalają na otwarcie szafki na dosłownie 3cm i Meli to odpowiada, bo coś tam się otwiera więc radość ale łapki nie wsadzi więc ja czuję, że jest bezpieczna 
Dariah
Faktycznie, lepiej sprawdzić u lekarza co tam za szmery są, ale nie denerwuj się, to na pewno nic poważnego, ja to wiem
trzymam za was kciukasy &&
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[