WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia gdzie weszlas?
-
Kamcia
Gdzie ty weszłaś?
Zabka
Chciałam sobie cały pakiet zrobić krzywa cukrowa i insulinowa oraz TSH. aTPO, FT3 i FT4 mam z zeszłego miesiąca, więc nie chciałam robić.
Polatam, popytam co i jak. Może się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 20:49
-
nick nieaktualnyKamcia hahhahaha
I co tam?????
Co kupiłaś?
Natka pogadaj trzymam kciuki może się uda.
Gratki gdzieś je znajduje hihihi
Mój wstał po 18.
Próbuję go teraz uśpić ale marne szanse
Jutro o 14 mam kolejny zabieg z pijawkami.
Ostatni bo potem jedziemy na wczasy więc muszę jakoś wyglądać a nie straszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 21:15
-
nick nieaktualny
-
Ale znów skarze się na żabkę bo oglądałam gazetkę Ale przez nią zakodowalam promocje

I gazetka oszukiwala bo pokazywala 4 body(po 2 dla chłopców i 2 dla dziewczynek)
A dla małego kupiłam 4za te 5zl plus wyprzedazowe
Ale pepcowe 92 nosimy aktualnie zatem to nasza ostatnia promocja na body(juz przeszukuje 98)
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ale znów skarze się na żabkę bo oglądałam gazetkę Ale przez nią zakodowalam promocje

I gazetka oszukiwala bo pokazywala 4 body(po 2 dla chłopców i 2 dla dziewczynek)
A dla małego kupiłam 4za te 5zl plus wyprzedazowe
Ale pepcowe 92 nosimy aktualnie zatem to nasza ostatnia promocja na body(juz przeszukuje 98)

Chyba jednak się przejdę do tego pepco hahahha
Ręką lewa mnie swędzi pytanie czy wygrałam w totolotka życia będę jutro wydawać?????
Mały odlatuje super bo muszę się iść kąpać bo później dopiero w poniedziałek jakiś prysznic szybki zalicze:-( -
Ta moja znajoma już działa w tym swoim sklepie z uzywkami tzn ciuchy plus różne (przejęła ten komis co kupiłam m.in. krzesełko do karmienia na działkę
Dziś upolowalam małemu strój kąpielowy hihi
Poprzednio koszulki
Piotruś był dzisiaj maskotka
Ale miał tam frajdę
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:No jak jak?
Jutro idziesz do pepco więc wydasz kasę
Jutro mam pijawki więc tu wydam jakieś 250zł plus dla teściowej mam kupić 10szt pijawek więc 200zł.
Do pepco znajdę w niedzielę jak będę u teściowej tam więcej rzeczy zawsze jest (chyba mniej kupują).
A totolotka puściłem normalnie hazardzistka się robię.
Idę się kąpać.
Dobranoc:-) -
Dziewczyny, kusicie mnie tym pepco, a kilka dni temu byłam i kupiłam Antosiowi 3 body z krótkim rękawem. A wcześniej byłam 3 tyg temu na łowach bo zaczęły się wtedy wyprzedaże i oczywiście nakupowałam body i bluzeczek. Ja chyba za każdym razem jak tam wejdę to coś wynajdę. Już trochę ubranek mam, nawet w większych rozmiarach więc się zastanawiam czy jeszcze coś dokupić czy może narazie wystarczy do kolejnej wyprzedaży.
A orientujecie się czy na koniec sezonu letniego są jeszcze wyprzedaże tego co teraz w promocji nie jest?

-
A ja sie nacielam na pepko kupilam dwa rampersy ometkowane 100 bawelna a w donu na metce jeden 60 % bawelna a drugi 90%

Pierwszy raz bo sprawdzilam reszte ubranek o maja te 100% bawelny co poprzednio kupilam.
No o dzień dobrerek cioteczki.
Natka gratulacje zabka.
Zabka powodzenia na pijawach.
Kamcia brawo za udane zakupy i ppchwal sie co za nowy telefon wybralas.
My wczoraj bardzo aktywny dzien a dzis i jutro zapowiada sie intensywnie.
Dzis grill urodzinowy u znajomych a jutro sami kladzieny glazure w ogrodzie zimowym. -
nick nieaktualnyDzień dobry weekendowo.
Nocka dla dzieci super dla mnie kiepska do 23 darl się syn i tatuś pijani mi pod oknem siedzieli w aucie.
Tatuś pilnował synka bo chciał się przejechać i rozwalić na drzewie (tak krzyczał) oboje pijani, policja kogoś spisywała nie daleko potem przejechali obok i żadnej reakcji:-(
Ja się budziła co chwila.
Pospalismy do 7.
Mąż mi strachu narobił bo wrócił 1h później a ja od zmysłów odchodzilam i pełna strachu i najgorsze wizję.
Niestety praca w kopalni i takie stresy żony przechodzą
Pracować gdzieś musi.
Robert daje czadu od rana.
Nawet się nie uśmiecha coś nie hallo.
Idę właśnie z nimi na dwór bo potem nie wyjdę z tymi opatrunkami
Najwyżej basen na balkonie rozłoże jak będzie pogoda.
Ajrin dzięki.
Kamcia właśnie jaki to tel?
Chwalimy się
))
Miłego dnia
Dariah,Marta,natka, skali żyjesz? -
Witamy się i my
Szyma już buszuje z baba na dywanie m robi śniadanie a ja zamknęłam się w łazience i mam chwilę dla siebie
Dziś też jedziemy na wyprzedaże może Zajde do smyka na większe rozmiary popatrzeć ostatnio kupiłam kurtkę za 35 zł więc fajnie będzie na dziś
Marta ja też tak mam niby dużo na teraz ale np body nie mam bo wszystkie poplamione

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nowy telefon zadziałał po swojemu

[