WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam z lidla.
Kupiłam pizamke Robertowi 86/92 za 11zł córka wzięła sobie skarpetki z minionkiem
A ja rybaczki dresowe sobie uszczelilam dobrze na jutro będą w sam raz do opatrunku na nodze.
A teraz siedzę na placu zabaw mus chyba z 2h bo Robert śpi.
Dobrze ze ja mam bezrękawnik, kurtki,kombinezon, czapki wszystko jedyne co muszę kupić to jakiś śpiwór do wózka.
-
Witamy się i my

Noc całkiem, całkiem, choć troszkę poplakiwala. Pewnie ząb jest winowajcą. Przeżyjemy i to
Dziś Amelia z tatą na spacer a mama będzie gotować. Może jeszcze zdążę odpocząć...kto wie
Teraz rozglądam się za kotłem do gazu. Masaaaaaaakraaaaa. -
a co do telefonu...co dwa lata wraz z nową umową biorę nowy telefon i przyznam, że w tym roku mieli bardzo słaby wybór, zazwyczaj słabszy tel niż miałam wczesniej ( a przeciez i ten nie był jakiś wypasiony)
zdecydowałam się na inna marke - huawei honor 6x -
tata poszedł z małym na spacer-z myśla że może ten pójdzie spać, ale nie spiący jeszcze po pobudce o 8:30...
Zuzia oglada tv...
a ja przebieram ciuszki małego, tzn juz mam kolejny karton tych małych
ostatnio dobrze ida mi takie porzadki
inny przykład-kupiliśmy w lidlu nowa kołdre z poduszkami więc wywaliłam 2 stare poduszki, kupę szlafrokow i starych pizam
-
My dzisiaj też noc spokojna, Antoś ładnie spał prawie do 7. Teraz mąż zabrał go na spacer więc mam trochę wolnego czasu.
A mnie dzisiaj się śniło że byłam w pepco i wybierałam kolejne ubranka dla Antosia, chyba za dużo tych wyprzedaży że aż śnią mi się po nocach
Antoś dzisiaj skończył 10 miesięcy, waży 8 kg, mierzy 74 cm i ma 2 ząbki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 10:51
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Marta
Brawo za ząbki, wagę, wzrost i gratulacje dla Antosia.
Przystojny chłopaczek z niego. Buziaki na te skonczone 10miesiecy od ciotuni i Amelci :*
marta258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia hahahahhaha
Ale się uśmiałam.
Ciotka żabka ściska mocnooooooooo Petera!
Oj skarbie ale bym cie dorawala i wyciskala a buziakow i laskotek ile bym ci dała
Pięknie stoi no pięknie jestem pełna podziwu a jaki mam uśmiech na twarzy z radości że ty tak pięknie tam stoisz i robisz bam bam i cacy tej lodówce ahhhh
Kamcia super Piotruś sobie radzi:-))
Ja już po pijawkach.
Dziś dostałam jedna gratis
Odpoczywam mały śpi ale co chwila budzi się z płaczem przez sen
A dostał nurofen.
Na obiad dałam pulpeta w sosie joperkowym z makaronem zjadł troszeczkę bo mu chyba makaron przeszkadzał długo mielil
Jutro dostanie z ziemniakiem u teściów.
Potem zagraża cała brzoskwinia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 16:35
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż?
A ile drzemek ma w dzień?
Daj dziubaska w czoło od cioci:-)
Dumna jestem z niego ze tak ładnie stoi i rozrabia.
Zaskoczyłas mnie pozytywnie:-)
Bo ciągle w pamięci mam że on nic nie umie hihi
A ja...... Zalalo mnie krwią!
Przeciekly opatrunki jak nigdy.
Męża wygonilam do apteki bo jak tu iść spać?
Robert ogląda teletubisie właśnie się żegnaja a on z nimi wydając dziwne dźwięki hahahah
Yhmmmm,kmmmmm,gryyyyy?????
Pocieszne dziecko.
Najedzony zjadł kaszki cioci dariah.
Zrobiłam zapas manny bo wczoraj zapomniałam kupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 19:57
-
Zabka
Ty to jesteś odważna z tymi pijawkami. Podziwiam cię!!
A jak tam Roberto? Humorek lepszy?
Jak córa? Daje zyc? Napady złości już się skończyły?
Kamcia
U nas też jedną drzemka dziennie i faktycznie też jest tak, że jak jestem sama to zasypianie idzie nam migiem.
Trzymam kciuki za spokojna noc.
Skali
To poszalalas na zakupach
My dziś popołudniu byliśmy rodzinnie na spacerku i cały spacer czyli godzinę Amelia szła po swoich nóżkach że mną za jedną rączkę. GODZINE!! A potem jeszcze latała po ogrodzie. Niezmordowana jest
Dziewczyny
Czy wy zagęszczanie wieczorne mleko kaszka? Jeśli tak to ile miarek kaszki wypięcie na ile mm??
Ja od tygodnia zagęszczanie i najpierw spałam szczyptę dosłownie (bo Mela zrobiła się niekaszkowa) a teraz na 230ml mm wsypalam 2miarki kaszki ryżowej i wszystko wypiła. Tak się zastanawiam ile tego sypać.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[