WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na próbę zagescilam raz i zauważyłam, że Mela wtedy śpi glebiej i wytrzymuje do kolejnego mleka dłużej. Budziła się ok 12-01 a teraz koło 2-3. Wtedy też dostaje mleko z kaszka i śpi do 8 a nie jak kiedyś do 6 max 7.
-
nick nieaktualnyMatka oj tam oj tam.
Idzie się przyzwyczaić do tych pijawek.
Teraz jak odpada sama z przehedzenia to jej dziękuję bo wiem co ja czeka "zaraz umrze i to był jej ostatni posiłek".
Oby mi wyleczyly nogi.
Mąż dziś znowu męczył żeby zrobić sobie maseczkę
Kurcze wiecie że chyba sobie zrobię?
Ja chyba mam zmarszczki!!!!!! Skoro mój mąż tak nalega hahahah
Robert lepiej bo na leku.
Coś się świeci bo gole po pas i marudzi strasznie:-(
Właśnie go usypiam i biedny miejsca sobie nie może znaleźć.
Co do kaszki i zageszczaniu nie pomogę bo nie wiem o czym mowa czyt ja tak nie robię więc nie wiem.
Mam dylemat.
Napalilam się iść jutro do pepeco ale dostałam nie dawno smsa od koleżanki czy chce ubranka po jej synku za butelkę balamtajsa.
Jakby nie było to taniej niż od Roberta chrzestny żony nie? Jej ostatnio dała 400zł za ubrania dla Roberta i córki po trochę dała.
Ale chyba znajdę może jakaś bluzkę sobie kupię.
A są jeszcze te wyprzedaże w pepeco?
Może coś większego kupię Robertowi.
-
nick nieaktualnyTa.
Oj to ja tam muszę iść hihi
Myślałam że te body za 5zł to jakieś wiesz gatunkowo słabe i będą szmatki.
Choć ja nie raz kupiłam bo się udało kupić po 5zł i są ok.
Dziś robiłam porządki w szafkach małego i przydałoby się na krótki rękaw body na 80 potem już 86 ale nie wiem czy w kartonie nie mam no i koleżanka teraz wyskoczyła czy chce.
Idę jutro z teściowa na spacer bo wózek kazała wziąść więc znajdę na pewno jak nic nie kupię to kupię może sobie
Aż się boję..... -
Te za 5 zł są właśnie z takiej zwykłej bawełny, bez tego poczucia sztucznosci:) mały śpi w body więc jestem zadowolona
4 wzory
Plus kupiłam wyprzedazowe m.in.na krótki rękaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 22:05
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sama z małym bo m poszedł do sąsiadów ma górę mieliśmy iść razem ale jakoś mi się nie chciało i Szymka wykapalam to nie będę go przenosić
Oglądałam tenis Kubot wygrał Wimbledon
Przechodzilam koło pepco ale mię weszliśmy bo zapasy są a na długi rękaw mam z lidla najgorzej ze spidenkami bo 74 są za krótkie a 80 za szerokie muszę zrobić przegląd i wywieźć te mąle i nieużywane tyle mam rampersow a nie ubieram mu po co to kupować po milion tego a potem leży
Jutro może pojedziemy nad jeziorem roznowskie bo kuzynka jest tam ze znajomymi na wakacjach ale to zależy w jakim stanie m wróci
Jutro wieczorem mamy gościa z Australii będzie u nas nocoeal bo w poniedziałek rano leci na Chorwacji może i my byśmy się wybrali ale Szymek nie ma dowodu a dwa ze drogie bilety
Kamcia Piotruś jest the beat Szymek rzemieślnik żeby stanąć to się ocharowal a Piotruś proszę leniuchowal a teraz lada chwila będzie chodził

-
piotruś troszke za szybko puszcza się tego czego przytrzymuje sie do wstawania...ale ja mu daje w pelni szanse na kombinowanie
stad mamusi nie marudził ani razu...i śpi hihi
marta
nie wiem co to aldi???
ostatnio kupiłam małemu wyprzedazowe 92 w tesco...35 zł za 5szt (są wieksze)
ale aldi nie znam -
nick nieaktualnyToż to ja tez należę do wygodnych matek hihi.
Od rana biegam ogarniam wszystkich poszłam umyć włosy mówię dobra Robert matka się przebierać bo pewnie nasiurales, ściągam spodnie energicznie a tam zasypalo mnie żelem z pieluchy!
Cały on w żelu i wokoło
U nas nocka cała przespana do 7.
Marudzimy ale nie wiemy czemu.
Zaraz Roberta nakarmie i będziemy jechać.
O ile planów Robert nie pokrzyzuje.
Przy okazji obejrzę z zewnatrz ten dom co mężowi się podobał.
Miłego dnia.
Do pewno znajdę na pewno hahahah
Kamcia to zarazliwe
Pieluchy by dali na promocję w lidlu
-
Witam się niedzielnie
Malutki wstał o 8:30 co mnie bardzo cieszy
W sumie to nawet w nocy się nie budził,po 4 nakarmilismy go na spiocha by po prostu się nie budził nad ranem z głodu. Wtedy byłby nie wyspany. 12,5 h snu to super . Gorzej z moim spaniem właśnie nad ranem. Zazdroszczę tym którzy umieją położyć głowę na poduszce i zasnąć... -
nick nieaktualnyPiękny Piotruś.
Widzę że się bawi latarka:-)
Super mój też ją lubi.
Wróciłam z pepco
Wzięłam skarpetki antypoślizgowe, 2x body dl. Rękaw i krótki, córce spódnice i bluzke i sobie bluzke taka aby była i mnóstwo spinek i gumek (jakby miała mało).
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to witam się i ja !!!

Czytałam Was wolnych chwilach
Właśnie wróciliśmy z weekendu w Gdańsku
pogoda dopisała - może nie była plażowa ale spacerowa 
I spędziliśmy dużo czasu z moja koleżanka i jej córeczka (3 dni młodsza od Zosi) - na początku tamta bardzo się bała Zosi i co chwila płakała i chciała do mamy na rece, za to Zosia od razu poleciała do zabawek i się super bawiła i zaczepiała O i chciała się z nią bawić i dawała jej zabawki hehe
Jestem z niej bardzo dumna
❤️❤️❤️
Marta,
Wszystkiego najlepszego dla Antosia
jaki on piękny blondynek
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyKamcia

Nie trzeba było
Ale czekam na te żabki miła niespodzianka.

Dopiero usiadłam. Właśnie wróciliśmy od teściów.
Po drodze mąż mnie wkurzyl porobani ci faceci.
Jego zdaniem powinnam spr olej w silniku "bo honda zre"!
Nawet cycki mi opadły kurna co jeszcze mam robić?
Ahhhhhh powiedziałam że ma sprzedać auto bo ja mam to w dupie a on co będzie robił? Do tej pory on o auta dbał,sprawdzał itd teraz sobie wymyślił.
Jego niedoczekanie jakbym miała za mało obowiązków.
No to se ponarzekalam.
Dariah cieszę się że miło spedziliscie czas i pogoda dopisała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 20:08
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Żabka,
No chyba sobie marzy !! Pewnie ! Jeszcze może powinnaś zmieniać filtry i robić przegląd?
Faceci!!
Też mu to powiedziałam.
Nawet powiedziałam że ma coś z psychika i wyobraźnia.
Zero nawet wyobraźni co ja robię w dzień.
Pytam a jak ty to widzisz kiedy mam to sprawdzić.
Załóżmy idę na dół z gratami do wózków po wózek wyciągam wózek do klatki z Robertem na rękach rozłożyć wózek jedna ręką jedz do auta zapakuj graty i dzieci i co mam spr olej? Hahahahhaha
Już mi się odechciewa jechać.
Szkoda gadać wypił trochę i wpadł na genialny pomysł bo przecież jestem kierowca!
Mówię że pojechałabym do mechanika Hahahahhaha specjalnie tak powiedziałam to mówi że jestem wariatka a mechanik by pomyślał debilka bo jej się niechce spr.
Oczywiście mogłabym ale do tej pory robił to on, mam za dużo obowiązków a mój Pan chodzi tylko do pracy,zre, śpi i bzyka? Czasami to też już ukrucilam nie jestem dupodajka na jego żądanie a oni by tak chcieli czasami przyniesie duże zakupy ot tyle jego roboty!
No zagotowalam sie sory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 20:17
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[