WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra co tam u was?
Kamcia jak obiadek na dzialeczce doczekał się Peter?
Dariah opowiadaj jak tam na tym wypadzie. Coś zwiedzilas? Jakaś dobra knajpy polecasz.
Baaaaa a pojadlas rybek?
Natka żyjesz?
Ajrin,skali, Marta jak po weekendzie?
U mnie Robert dwa razy zjadł ziemniaka i pulpeta z sosem koperkowym.
Chyba muszę mięso zmienić bo te w pulpetach długo mielil i się wkurzal a było to niby z karkowki nie pomyślałam o indyku.
Teściowa położyła sobie pijawki (bo jej kupiłam i pezywiozlam) w zamian oddała kasę, dała 100zł (to straciłam na pepco) i dała 40jaj swojskich wielkich
Umylam jej naczynia,zmylam podłogę po rzeźni
Także dzień szybko minął.
Dzieci posypały w drodze do domu i myślę teraz kiedy pójdą spać?!
-
Kamcia, ale Piotruś super się bawi na świeżym powietrzu i jak ładnie siedzi

A Aldi to taki sklep podobny do Lidla chociaż o wiele mniej znany. U nas jest blisko, akurat po drugiej stronie ulicy od Lidla a byłam tam tylko raz i mało ludzi, jednak wolę Lidla. Ale widziałam w ich gazetce większe body i dlatego Ci napisałam.
Żabka, śliczny Robercik, taki blondasek jak Antoś
U nas coś się dzieje z Antosiem, od wczoraj bardzo mało je, na śniadanie i na kolację zjadł tylko połowę porcji. Dzisiaj rano trochę więcej ale też nie wszystko, a najgorzej było z podwieczorkiem bo owoców zjadł tylko 4 łyżeczki, dobrze że chociaż na kolację zjadł wszystko. Ciekawe jak będzie jutro i w ogóle na urlopie bo jutro rano jedziemy na 2 tyg na działkę. Poprzednio jak byliśmy 4 dni na Boże Ciało to miał tam super apetyt, więc lepiej niech się poprawi.
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość

-
Kamcia, może tak, albo idą kolejne zęby bo tak się ślini że szok i wszystko gryzie, nawet mnie i męża

Aaa i zapomniałam napisać że tak mnie skusiłyście tym Pepco że dzisiaj poszłam i oczywiście kupiłam te nowe body z dinozaurami w promocji, 4 szt i jeszcze skarpetki do kompletu

-
nick nieaktualnyJa wzięłam zielony i biały.
Marta skarpetki też wzięłam teściowa podsubela bo antypoślizgowe:-)
A tylko dlatego bo wzięła Roberta pod pachy a on ładnie stanął przy łóżku i tak chciał stać potem go wzięła i prowadziła a ten jak bociek zaczął chodzić.
Ale się uśmiałam tak to wolno robił z powagą jak bocian
Kamcia piękne zdjęcia:-)
Mój mąż poszedł usypia małego.
Hahahah woooow!
Siedzę z nogą na wierzchu bo posmarowalam jakąś maścia z antybiotykiem.
Wszystko gorące, twarde, napuchniete i swędzi okropnie.
Teściowa mówi że to uczulenie na pijawki a ludzie co stawiają że to normalne
Komu wierzyć?
-
Kamcia
Piotruś jest super
takie małe słodkie ciasteczko 
Zabka
Jakie Roberto ma jasne włosy
kochany, słodki, mały mężczyzna :*
A co do twojego męża to nawet nie skomentuje, bo bym pewnie że złości to metalowe pudło na czterech kawałkach gumy zwane autem skopała
Marta
Może to żeby? Mela też miala kiepski apetyt jak jej wychodziły.
My dziś dzień na ogrodzie. Zrobiliśmy grilla z sąsiadami i do domu załadowaliśmy dopiero koło 18.
Bardzo miło spędziłam dzień
Nocka była ciut koszmarna, bo Amelka poplakiwala przez sen a ja wyczulona jestem i ciągle się budziłam, ale chyba będzie już lepiej, bo dziś zauważyłam, że ten drugi ząbek przebił już dziaselko.
Aaaaaa... I po wczorajszym mleku z 2miarkami kaszki na mleko obudziła się koło 5:20. Jak dla niej to był rekord
Chyba mnie natchnelas się tym Pepco i też się wybiorę
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka poszperaj w przecenach.
Piękne rzeczy dla dziewczynek.
Nie wiem jak u ciebie ale u teściowej w pepco widziałam piękne buciki
Super masz sposób na córkę
No ma jasne włosy niby po pradziadku.
Córka też takie miała ale teraz ciemnieja.
Pewnie jemu też
Dziwne ja szatynka mąż czarne a tu blondi dzieci hihih
Mały śpi córka jeszcze nie więc i ja idę bo już zasypiam a jutro do przedszkola córka chce iść także muszę wcześnie wstać.
Marta stawiam na ząbki ale wierzę że aptyt wróci w jego ulubionym miejscu:-)
Dobranoc -
Kamcia, ja te body z dinozaurami kupiłam w rozm 86 i pewnie Antoś będzie je nosił dopiero na zimę, więc może już wtedy minie sezon na dinozaury
Jak się zaczęły wyprzedaże to kupiłam też na rozm 92 inne wzory bo mniejsze rozmiary mam z poprzedniej promocji. Obecnie Antoś nosi 74 ale że już taki wzrost ma więc myślę że zaraz wskoczy w 80.
Żabka, mam nadzieję że to przez zęby bo wtedy wiem że to minie, oby szybciej w innym klimacie

-
Marta Szymek też mało je mleka nie chce a najgorzej jak jest wyjazd tak jak dziś to ja o niczym innym nie myślę tylko i jego jedzeniu
Ale dziś było super udało się pojechać nad to jezioro chociaż rano m był mocno wczorajszy ale go zapakowalam i go pospacerowalusky a na koniec grill
Potem odebrać gościa z autralii i jutro o 5 m go jedzie na lotsunko zawieźć wraca ma Chorwację zapraszał nas ale mamy morze Budowa a same bilety 1700 szkoda że tak późno dał znać ze przylatuje może w następnym roku

-
Skali
Trzymam kciuki by udal wam się wypad w przyszłym roku
teraz macie budowę i to zrozumiałe, że większość środków idzie na to. Odbijecie sobie później 
Zabka
Poszperam, poszukam. Obym cis fajnego znalazła w mniej jebitnym niż róż kolorze
Mela to ma może jednego bodziaka różowego i to ja go nie kupowałam hihi
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[