WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ale mąż ma prawo troszkę się pocieszyć

No widokiem jasne że tak.
Tylko jak powiem nie to głupie gadki że mi ciężko dogodzić, bo ja to nie wiem sama gdzie chce mieszkać, nigdy nie będziemy mieli domu albo hit: sam sobie kupi dom i się tam wyprowadzi hahahahhah -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Rzeczywiście hit
Hahaha
Widać ze gadka faceta
To tak jak mój przy zakupie lodówki - jednak się ze mną nie rozwodzisz ? A my z kobita się smialysmy ze po rozwodzie będzie miał lodówkę albo sam kredyt
Hahha
Aż oplulam telefon.
To miałyśmy ubaw.
Ale jaki on pewny musi teraz być ze się nie chcesz rozwodzić hihi
Faceci.
Moje dzieci maja gdzieś spanie!
-
Jesteśmy !

Natka,
Wielkie gratulacje dla Amelki !! Wow !!!
Ale Kosmtka szaleje
Kamcia,
Śliczna ta lodówka !!! No No to teraz prosimy zdjęcie kuchni uzupełnionej o ten nowy nabytek
fajnie to się będzie komponować 
No a paluszki Piotrusia będą teraz wszędzie
Mamy taki filmik jak Zosia siedzi przed szafa z lustrem i widzi siebie zaczyna odkrywać ze to ona
macha łapkami i ta druga tez, bije brawo a ta druga tez aż w końcu robi jak E.T i paluszkiem trafia w jej paluszek
i tak się cieszy ze ho ho 
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
U nas Szymek padł o 18 koło 20zaczal się budzić ale mu nie pozwoliłam i śpi dałam mu mm na spiocha o ile się nie obudzi bo m się strasznie tłucze no ale cóż
Spkowal się byłam w Pepco mu kupić kapcie jutro ma 9 ma się stawić i zobaczymy oby w piątek wyszedł
Oby jutro nie padało bo znowu cały dzień w domu

-
nick nieaktualnyKamcia super:-)
My mieliśmy pobudka o 6 dopiero na piciu polezelismy chwilkę i mąż wpadł do domu po nocce.
Teraz spacerujemy i chyba drzemka się szykuje.
I coś się świeci od wczoraj marudzi i dziś od rana plus gile więc to wróży tylko jedno zebiska!
Byłam w lidlu wzięłam 2p pieluch co by mi nie brakło i pizamke dla siebie hihi
A teraz idę gdzieś w cień na laweczke co by odsiedziec min 2h? Drzemki Roberta.
A jak już śpi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 08:47
-
nick nieaktualny
-
A u nas nocka tez ładna jak na Zosię
jedna pobudka o 3
a potem matka zapomniała wyłączyć wczorajszy budzik i o 6 zadzwonił i obudził Zosię ;/ ale zasnęła i spała do 8 
Mamy wyniki, już wczoraj miałam ale dość późno i nie miałam siły już pisać. No wiec żelazo poniżej normy, hemoglobina i hematyt również. Czytałam na szybko w necie ze hemoglobina i hemakryt są poniżej normy jak żelazo spada.. na 14:30 idziemy do pediatry żeby zobaczyła wyniki i pewnie da nam żelazo dla Małej.
Czekam jeszcze na wyniki witaminy D. Możliwe ze będą dzisiaj albo jutro bo to max 3 dni.
Ehhhh

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:A u nas nocka tez ładna jak na Zosię
jedna pobudka o 3
a potem matka zapomniała wyłączyć wczorajszy budzik i o 6 zadzwonił i obudził Zosię ;/ ale zasnęła i spała do 8 
Mamy wyniki, już wczoraj miałam ale dość późno i nie miałam siły już pisać. No wiec żelazo poniżej normy, hemoglobina i hematyt również. Czytałam na szybko w necie ze hemoglobina i hemakryt są poniżej normy jak żelazo spada.. na 14:30 idziemy do pediatry żeby zobaczyła wyniki i pewnie da nam żelazo dla Małej.
Czekam jeszcze na wyniki witaminy D. Możliwe ze będą dzisiaj albo jutro bo to max 3 dni.
Ehhhh
Przykro mi.
Ale podasz małej żelazo, dawaj dużo buraka pod każdą postacią i zieleniny wrzucać do jedzenia.
Będzie dobrze.
A Wit d.
Poproś o receptę i podawaj wieczorem (lepiej się wchłania) tak zapobiegawczo żeby nie latać do niej jak będziesz miała wynik.
U nas w kraju jest nie dobór więc ja bym walczyła o receptę Vigantol.
Będzie dobrze nie podasz będzie nisko podasz.
Lekarz nic nie traci za wypisanie recepty.
Daj znać po wizycie. -
Żabka vigantol jest bez recepty ja daję szymkowi bo nie chce mi dzioba otwierać
Daria dla dzieci są inne normy ale pediatra ci powie będzie dobrze dasz żelazo i wszystko się poprawi
M już w szpitalu dziś tylko wywiad jutro badania moja mama jeszcze nie wyjechała więc pewnie będzie koło 18
Ja wysorzatalam mieszkanie i siedzę zrobiłam pranie gorąco jest rano nie wyszłam na spacer więc dopiero pójdziemy po obiedzie
Nocka niezła ale mało mm wypił więc zaraz zje deserek i może mm przed spaniem

-
nick nieaktualny
-
Żabka,
Wszystkiego najlepszego dla Juniorka !!!
Jaki piękny prezent zrobił Mamusi z tej okazji !!
Skali,
Trzymam kciuki za Twojego M!! Na pewno wszystko będzie dobrze i mam nadzieje ze to nic poważnego
Są wyniki - witamina D ładnie w normie a nawet dość dużo
tak wiec to jest ok 
Ewidentne żelaza jej brakuje. Ale myśle ze to nic groźnego i dostanie pewnie jakaś kuracje z żelaza i wróci do normy
A z dobrych informacji to jutro jedziemy do Gdańska i ma być całkiem spoko pogoda !!
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDiarah super.
Pewnie ze nic groźnego.
Jak się dzieci urodziły wrześniowe to kilka mam dawało żelazo i wszystko wróciło do normy.
Bez obaw będzie wszystko dobrze.
Cieszę się że pogoda ma być korzystacie:-)
No do lekarza nie jedziemy.
Mąż twierdzi że się przemeczy w pracy a jutro mam go zarejestrować do lekarza.
Taaaaaa pracus jeden.
A potem jeczy że wszyscy kombinują a on musi robić. -
Żabka, wszystkiego najlepszego dla Robcia

Dariah, jak wit D jest ok to przynajmniej jedna rzecz dobra, a żelazem się nie martw, będziesz podawać i wyniki od razu się poprawią.
Sakli. z mężem na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki.
U nas dzisiaj Antoś ładnie pospał w nocy ale obudził się wcześnie tak jak wczoraj po 6, coś za szybko się wysypia. Po śniadanku była drzemka ale tylko godzinka, a wczoraj 2. Teraz buszuje na macie, niedługo obiadek i druga drzemka. Mam nadzieję że na tej pośpi dłużej. A popołudniu spacerek bo u nas teraz jest gorąco 30 stopni więc nie wyszliśmy.
Dariah, żabka04 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[