WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy się witamy !! Czytam ile mogę

Wczoraj wróciliśmy do domu z przebojami...w połowie drogi się wracaliśmy bo wielu rzeczy zapomnieliśmy bo pakowaliśmy się trochę na hurra bo byli goście na imieninach mojej mamy. Wiec gadu gadu a tu nagle 18 i trzebaby jechać a tu walizki nie spakowane wiec szybko szybko
Potem bałam się ze Zośka spać nie będzie bo prawie cała ta historie przespala ale około 23 wreszcie zasnęła i spała do prawie 10
U nas upał 31C !! Duszno jak nie wiem ale nie pada chociaż burza gdzieś krąży.
I zapomniałam co chciałam napisać bo pisZe tego posta na raty
Wybaczcie Kochane!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyDariah wybaczamy

Kamcia bo tam Niemcy zbierają zielonki.
Nawet robi się wymianę Niemiec zbiera dla ciebie prawdziwka i podgrzybka a ty mu zielonki np reklamowe.
Ja wysiadalam z auta odpalalam papierosa weszłam w las i już zbieralam daleko nie wchodziłem w las bo zaraz musiałam wychodzić z pełnym wiadrem.
My tam zbieralismy workami po 15l.
Także były pieniądze i fajne czasy.
Ile się nakrzyczalam w lesie jak wariatka jak wlazlam w pajeczyne z pajakiem hahahaha centralnie na twarzy miałam pajeczyny.
I nawet się kiedyś zgubiłem w niemieckim lesie z moim byłym jego rodzice pojechali do domu a my z buta droga do granicy. Ale bolały nogi nawet picia nie miałam ale klnelam na nich ale odwazylam się i podeszłym do jakiegoś domu i poprosiłam niemke o butelkę wody i mi dała.
Bo mój były się wstydził?
Ciucmok głupi a teraz mnie nawiedza w snach
Co do snów.
Dziś w śnie dwa trupy w trumnie wiozlam i jeden ozyl.
Ale to wina wczorajszego programu oglądałam jakiś ruski szpital i się naogladalam jakiś operacji i krwi:-(
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Dariah zaginelas to żadna z nas nie widzi suwaczka.
Odezwij się chociaż czy wszystko ok?!
Zosienko wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i samych słonecznych dni.
Buziaki od ciotki

Dariah wiem wiem dlatego składałem życzenia dla córci
-
Żabka ,
Teraz widziałam !!! Dziękujemy Kochana !!
Jaką Ty masz pamięć !
I uwaga, jutro idziemy na pobranie krwi....już umieram ze strachu
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

-
Daria sto lat dla Zosi

My byliśmy w synku odebrać szymka kurtkę i od razu kupiłam mu druga za 35 zera i 3 pajace na zimę za 43 zł także spoko potem spacerek i teraz leżę
U nas rąk gorąco się zrobiło ze ledwo szliśmy masakra ale lody dla ochlody dają radę
Szymonem ładnie zjadł i zasnął dziś był mamowy oby się nie zaczęlo że tylko mama hehe
Ajrin Igus będzie zadowolony ze żłobka najgorzej jest matce bo my wiemy że on zostaje oby się znalazł dobry żłobek i oby się zaklimatyzowal
Ja średnio lubię grzyby ale mój m bardzo a jego mama to ma bzika mają dom na wsi blisko lasu i jak się zaczynają to jeździ codziennie i na nic nie ma czasu
Dariah lubi tę wiadomość

-
Ajrin,
Młode opiekunki to nie jest wada
w zasadzie nie ważne czy młode czy nie...ważne żeby miały powołanie i serce 
I myśle ze to nam najtrudniej jest się pogodzić ze żłobkiem bo dzieciaki to będą się super bawić

-
Witamy sie po ciezkiej nocy oj chyba zeby już tuż tuż. Masakra jak on plakal i chlipal przez sen 20 min lezal przytulony do mnie i chlipal przez sen
-
Najlepszego dla Zosienki rośnij zdrowa i wesoła
Dariah lubi tę wiadomość
-
My już w stali nocka ładna bo tylko jedna pobodka o 5 30.I o 8 wstał gania już za piłeczką a ja jem śniadanie.
Chciałam iść do roska bo mi się skończył Klein i kaszka ale pada i jest burzowo więc dostanie manna
Jutro przyjeżdża moja mama a m idzie do szpitala na badania zazdroszczę mu trochę polezy sobie mam nadzieję że nie długo.
Muszę chalupe ogarnąć zdeka także deszcz sprzyja .

-
u nas noc idealna, zero pobudek, ja nie miałam "odwagi" wchodzić w nocy do malutkiego
fakt-zasnął późno, ale spał do 8:15 niemal w bezruchu (czyt: niania matki nie budziła)
mnie ogólnie obudził żygający kot
pogoda kiepska, tzn wieje, pochmurno i chłodniej (jak przewidywałam) stąd po dentyscie ploanujemy wyjazd do pracy męza, media expert i tesco -
nick nieaktualnyU nas nocka bez pobudek.
Pobudka była o 6 ale napil sie i usnal wstał po 7.
Ja po 6:-(
Zaprowadziłam córkę do przedszkola i nas złapał deszcz kropi cały czas.
Dobrze ze folie mamy.
Ajrin tule i cierpliwości życzę.
Zajrzyj dzisiaj w dziubek może już się przebił.
Daj coś przeciwbolowego niech się nie męczy Igus.
Biedny......
Skali życzę żeby m szybko wyszedł a wyniki były ok.
No fajnie ma ale ty będziesz miała też super mama pomoże
U nas pada więc pewnie będziemy siedzieć w domu po południu.
Muszę do lidla ostatnia paczkę pieluch zuzywam
Ktoś widział kiedy promocja na pieluchy? -
U nas nocka nawet nawet, jedna pobudka koło 2 a potem po 5 i miała duży problem żeby zasnąć. Niespokojna była i tez tak trochę popiskiwała przez sen.
A potem byliśmy na pobraniu krwi. Zosieńka dzielna
mamusia tez hehe
Dziękujemy Kochane za życzenia !!

-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my.
Noc bajka. Jedna pobudka na mleko. Sen od 20 do 8!! Woooow!! No i to było tyle z dobrego.
Pogoda u nas kiepska, co prawda jeszcze nie pada ale niebo stalowe. Mela ma humor jak pogoda. Wyje, krzyczy. Śniadanie bleeee. Nie zjadla nic.
Ajrin
Oby szybciutko wam ząbki wyszły i Igus się nie męczył. Biedaczysko.
Skali
Trzymam kciuki by m szybko wyszedł i pozwolił mamie też ciut odpocząć
Kamcia
Brawo za spokojna noc
oby tak dalej 
I miłego wyjazdu
Dariah
Brawa dla Zosi i ciebie za dzielność. Teraz czekamy na wyniki i trzymamy kciuki by były zadowalające.
Zabka
Niestety w Lidlu cisza na temat pieluch
wczoraj byłam i musiałam kupić chociaż jedną paczkę bo zostało mi kilka sztuk dosłownie. Z tego co widziałam to promo było ale na Pampersy giga pąki.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[