WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka
A może mąż chce Henia....ale jemu bardziej chodzi o etap produkcji Henia
hihi 
Kamcia
Piękne ząbki!! No suuuper
gratulacje dla Piotrusia :*
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Hej Ciotki my po urodzinach wujka.
Wczoraj upieklam 2 ciasta dzis robilam szaszłyki i surówke. W miedzyczasie pojechalismy do outletu lampowego i kupilismy wiekszosc lamp, nie moglismy zdecydowac sie na lampe do jadalni bo to co nam sie podobalo o by pasowalo kosztowało sporo. Koniec koncow po 2 godzinach teściowa stwierdzila ze jak chcemy zrobi nam orezent na gwiazdke ale juz nic nie dostaniemy i kupo ta vo nam sie podoba
Kamcia, gratulacje pięknych jedynek.
My dzis brzegi pizzy dalismy Igusiowi jeny jak ciumkal normalnie szok oczywoscie na koniec dzielil sie z psem
.
Zabka super ze wozio sprzedany i niech zebiska wychodza.
U nas też w natarciu czuje ze juz blisko dziasla twarde do jak je cycka czuje ból ale test łyżeczki nic nie pokazał.
Natka brzoskwinia wow no to przecież owoc
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się.
Poszłam spać razem z Robertem 21 a mnie nie było
Robert o 4 stwierdził że się wyspał i zaczął po łóżku się przesuwać w każdą stronę.
Parapet jego trzeba było posprzątać
Ok 5 zasnął ja razem z nim i pobudka o 6:30 i tak siedzimy bawimy się,zjadł z 60ml wody kaszki bobovity.
Natka tak tak o ni akurat tylko o jednym myślą. Ahhhhhh
Ajrin no super przyspieszony prezent
Ważne że kupiliscie to co się podobało
Mądry synek z psem się nawet podzielił hihi
Aż spróbuję dać mojemu pizzy jak będzie okazja:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2017, 07:48
-
Jeju telefon mi się zaciol i słownik też i dodało mi tego posta bez ładu i składu
Gratki dla Piotrusia za ząbki
I kciuki za Roberta niech mu szybko wyjdą
My dziś mamy spotkanie z tynkarzami wczoraj było dwóch hydraulukow
Ja jeszcze leżę ale zaraz wstaje się ogarnąć pewnie odewzee się dopiero wieczorem
Miłej niedzieli
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
AJrin, super prezent gwiazdkowy, przynajmniej macie to co Wam się podobało i najważniejsze że jesteście zadowoleni.
My wczoraj mieliśmy gości, przyjechała koleżanka z Irlandii z dziećmi więc Antoś pierwszy raz bawił się z innymi maluchami. Najpierw się bał i trochę płakał ale później szaleli razem na maci. Byliśmy też na spacerze i na pizzy, Antoś dostał kawałek brzegu i mu zasmakowało. Później po takich wrażeniach szybko padł po butli i spał 11h. Dzisiaj pogoda bardzo ładna więc spacerek zaliczony, zapas pieluch zrobiony i byliśmy też na lodach.

-
Marta super pospal Antos wow.
Kamcia unas też już kilka razy byly dni z jedna drzemka. Generalnie ta druga u nas pozno wychodzi i kladziemy go dopiero o 21. Jak niwma 2 drzemki to idzie spac 19:30 i spi tak samo do 7. Wiec chyba będę go przestawiac na jedną wszystko zalezy ile ta jedna śpi.
My wlasnie wróciliśmy do domu od teściów zasiedzielismy sie tam ponad tydzień i jeszcze chcieli nas zatrzymac teściu płakał wręcz że już jedziemy i bedzie pusto w domu, z kim na spacerki wieczorne będzie chodził
A my dziś pol dni na remoncie skonczylismy pokój Igusia malować
Pochwalę sie efektem końcowym
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5e40ec2ee2c.jpg
A tu moje wypieki weekendowe
a raczej to co dziś zostało 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a34ce61dfe9.jpg
Natka-matka wariatka :), Dariah, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZebrałem tylko pół litra i uciekłam.
Pogryzly mnie komary i muchy wielkie:-(
Stwierdziłam że sobie kupię litr 10zł.
A z rodzinką to żadna przyjemność cała trójka jeczala a komary mnie doprowadziły do szału więc zwialam.
Wracamy z przedszkola, mały śpi, starszy też śpi i niech śpi bo kam nerwa na niego i przez niego.
Mam ochotę jebmac wszystko i iść do pracy.
Ahhh aż się poryczlam wczoraj dlatego nie pisałam z resztą czytałam ale słabo pisalyscie
Dziewczyny gdzie wy?
Co tam słychać.
U mnie duszno strasznie duszno.
-
na weekend zawsze tu ciszej

my niue spimy od 8, pierwsza wstała Zuzia
myślimy co by tu dzisiaj robić...mąż chciałby na działke...ja średnio...przydałby się wyjazd do pracy męza, a wtedy i media expert oraz tesco, jednak na taki wypad lepiej jak gorsza pogoda
mąż wczoraj się spiekł hihi
pogoda ładmna, ale własnie rześko i słonecznie, podobnie jak wczoraj, stąd dało się posiedzieć tyle godzin na działce
malutki pięknie w nocy spał, tak pięknie, ze matka postanowiła go podejrzeć i tym samym obudziła, ale zjadł i spał dalej -
nick nieaktualnyWczoraj dałam brzoskwinie małemu ale wcinal hahaha zjadł tylko pół z całej.
Powiem wam że mamy żałosna policję u nas w mieście.
Pamiętacie jak pisałam że byłam u dzielnicowego zgłosić że mamy towarzystwo w piwnicy że cpaja i przy okazji wózek mi zalatwili?
Dzielnicowy kazał się wspierać policja żeby dzwonić i przyjadą.
To sąsiadka zadzwoniła w sobotę bo dzielnicowy nie odbierał tel i nasz wspaniały patrol nie wiedział gdzie nasza klatka!!!!
My mamy klatkę z tyłu bloku.
Pojechali pierw w inną ulice potem zwrócili znaleźli nasza ulice w końcu pojechali prawie pod klatkę z wlaczonymi światłami ale nie wyszli z auta i pojechali!
Dziś ją rano zgłosiłem do spółdzielni rozwalone i zdemolowane drzwi od klatki mają przyjechać i naprawić.
Po mnie zadzwoniła druga sąsiadka do spółdzielni i prosiła o oznakowanie gdzie jest nasza klatka bo nawet policja ma problem nie wspominając o kurierach hahaha to przyjęli tylko zgłoszenie i przekażą kierownikowi
Byłam w totolotku wygrałam 21XL znowu bozia zapomniała dodać zer:-(
Siedzę na ławce czekam aż mały się wyspi.
Ale cisza
-
nick nieaktualnyTak wiem kamciu że na weekend ciszej a szkoda.
Z drugiej strony trzeba korzystać z pogody z dziećmi:-)
Oj nie dobra ty hihi
Ale muszę Ci powiedzieć że ma wyczucie Piotruś.
Racja zakupy latanie po marketach to lepiej zostawić na okropna pogodę.
Chyba naprawili już drzwi bo sąsiad wchodził i patrzył do góry (ten silownik czy jak to się nazywa rozwalili i wyrwali).
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

czynnik męski

[