WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka,
U nas nocka wzgledna 4 pobudki wstal o 6:30 i dopiero padlna drzemke.
Dzis idziemy na rozmowe do żłobka i na sama mysl chce mi sie ryczeć jak ja go tam zostawie
Ogolnie to slabo ze zlobkami bedziemy musieli sporo jechać aby mlodego w rozsadne miejsce zostawić.
Obecnie gdzoe mieszkamy to wnet pod blokoem ale przeprowadzamy sie i to juz bedzie 5 kilometrow a najgorsze ze przez tory, które wiecznie sa zamknięte.
Żabka to jak tak nieoznakowana klatka słabo co za problem dobrze oznaczyć.
Kamcia ja mojego ostatnio też na przeglad wygonilam i do fryzjera tez z 2 tygodnie go gonilam haha.
-
Żabka, oby tą klatkę rzeczywiście dobrze oznaczyli, przecież policja czy pogotowie muszą trafić w razie jakiegoś wypadku.
Dzisiaj Antoś jakoś dziwnie spał, wczoraj zasnął normalnie o 20:30 a obudził się o 5:20 i nie chciał dalej spać, w końcu usnął dopiero o 6:40 i przed 8 wstał na śniadanie. Teraz ma drzemkę ale muszę go obudzić na kaszkę, żeby później nam się wszystko nie poprzestawiało. A spacer narazie odpada bo gorąco prawie 30 stopni, może popołudniu wyjdziemy.

-
U nas deszcz zdążyliśmy na spacer i do biedronki Szymek zjadł trochę kaszki i śpi a ja sobie zrobiłam kawę .
Wczoraj mieliśmy goscia przyjechał znajomy z Australii bo jest na wakacjach u rodziny na Chorwacji . Pojechał teraz do mojego rodzinnego miasta tam ma Ala rodzinę. Będzie do niedziekue jeszcze w piątek lub sobotę będziemy się z nim widzieć potem wraca na Chorwację chcieliśmy jechać do niego ale bilety strasznie drogie. Także odpada. On do aystrali wraca dopiero we wrześniu ma 3,5 miesiąca wakacji. Nie wiem jak to możliwe ale chyba taka kumulacja z dwóch lat

-
Ja dziś mam mega stresa chyba kumulacja wszystkiego az mnie brzuch boli i cala sie trzese.
-
nick nieaktualnyAjrin i jak po rozmowie?
Uda się?
Nie martw się każda z nas na samą myśl że gdzieś dziecko trzeba zostawić ma siódme poty.
Ja córkę zostawiłam w klubie malucha żłobek w pierwszy dzień babka zamknęła drzwi mi przed nosem a ja szłam do domu i płakałam minęły 2h a mi już nudno,teskno itd a siedziałam w domu bo szukałam pracy bo się przeprowadziliśmy i czekałam też żeby się zaklimatyzowala i w razie choroby być w domu.
Opiekunka wysyłała mi zdjęcia jak ja usypia (córka żeby zasnąć bawiła się jej włosami) a mnie zazdrość zżerala albo jak się bawi czy je.
Opiekowała mi się córka super razem córkę odpieluszkowalysmy, ona nauczyła ja sztuccami jeść itd.
Do dziś kobietę miło wspominam.
Dziś otworzyła swój klub maluszka i się zastanawiam czy Roberta tam nie posłać.
Tyle że muszę to przemyśleć bo nie opłaca mi się iść na pół etatu zarobić bo oddam i jeszcze dołożę na ten klub.
Żeby można było pracować na cały etat np na umowę zlecenie czy dzieło to bum poszła do pracy a tu ciągła wychowawczy a mały do żłobka.
U nas daleko daleko jest burza.
Zanim wyszłam po córkę burza poszłam bo przestało padać wyszłam z przedszkola kropilo i to mocno.
A duszno..... Bo świeciło słońce.
A teraz gdzieś grzmi.
Zjadłam bitą śmietanę z truskawkami i jagodami mniam ale za mną chodziło.
Natka, dariah, Marta a wy gdzie?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 16:05
-
nick nieaktualny
-
My po rozmowie jakoś żłobek mnie nie powalił
Ale Igi dziecmi zachwycony.
Generalnie czystko osobne pomoeszczenoa wszystko ok ale panoe strasznie mlode dwoe to studentki jeszcze ostatniego roku.
No noc w srode kolejny żłobek M by miał go po drodze do pracy o nie trzeba jechac przez wiecznie zamkniete tory więc zobaczymy.
Generalnie zla jestem bo wiekszosc fajnych zlobkow kuz w marcu nie mialo miejsc nawet nie woedzialam ze prywatnie tak szybk trzeba zorganizowac zlobek
Liczylam ze jak zapisalam panstwowo zaraz po urodzeniu to dostaniemy, och naiwna ja.
U mas burza o deszcz Igi dopiero padl na 2 drzemke ale chyba nie pozwole mu za dlugo spać bo kiedy nocne spanie wyjdzie. -
Kamcia jest bo to jednak Warszawa ale dwa fajne blisko domu jiz dawno brak miejsca. Zostały albo drogie 2000 miesiecznie albo daleko bo 8 kilometrów ale to w strone M pracy więc nie tak źle a i autobus bezposredni też jedzie gdyby coś.
Az sie prosi aby u was otworzyć żłobek skoro tak słabo. -
Witam sie wywołana do tablicy.
Podczytuje was w każdej wolnej chwili ale jakoś nie odzywam się bo i humor nie taki jak trzeba, to co będę tu smecic.
U nas ciągle na etapie wybijania się Zabka. Mela ciut krzykliwa, ale da się to ogarnąć pod warunkiem poświęcania jej 100% czasu. Wieczorem szłam spać praktycznie prawnie z nia.
U nas też dziś była burza, ale Amelia zdążyła jeszcze pomoczyć dupkę w basenie.
Ajrin, trzymam kciuki za żłobek doskonały.
Kamcia, jasne, że lepiej zapłacić za mała dziurkę niż za kanałowe. Dobrze, że męża wygoniłas na przegląd.
Zabka, ja czuję, że będę wyła jak tylko przekrocze próg żłobka. -
AJrin wrote:Kamcia jest bo to jednak Warszawa ale dwa fajne blisko domu jiz dawno brak miejsca. Zostały albo drogie 2000 miesiecznie albo daleko bo 8 kilometrów ale to w strone M pracy więc nie tak źle a i autobus bezposredni też jedzie gdyby coś.
Az sie prosi aby u was otworzyć żłobek skoro tak słabo.
kiedyś na studiach myślałam o tym...ale prywatny u mnie w mieście-mogłoby być za drogo a ja jednak nie mam głowy do zarzadzania srodkami zewnętrznymi...może kiedyś -
nick nieaktualnyKamcia o cholera brzmi groźnie

Na konsultacje może iść.
Ajrin no musisz przemyśleć gdzie i który ten żłobek.
Bo w razie będziesz musiała go odebrać to dojechać też czymś trzeba a jak auto nawali to dobry i autobus.
To że są młode tym się nie przejmuj bo to nie ma znaczenia młoda czy stara musi być z powołania albo to lubić.
I stare też są zmęczone wypalone.
Tu bym sie sugerowala opinia ludzi lub w necie -
nick nieaktualnyZrobiłam małemu kaszki cioci dariah (standardowo na kolacje) że 120ml wody tym razem dodałam truskawek świeżych owoców.
Ola Boga mina bezcenna "co to jest"?!!!!
Jadł długo z niechęcią ale zjadł że 100ml.
Brzuch mu taki urósł że myślałam że pęknie
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[
trzymam kciuki za moc

czynnik męski