WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dopiero przyszliśmy z ogrodu.
Do południa byliśmy na zakupach budowlanych, później Mela w domu pospala i na ogród zeszliśmy ok 14:30 aż do teraz.
Teraz Amelia stara się zasnąć, ją pod prysznic i mam ochotę na karmi
-
Ale upał a my w te 34 sropnie kartony z 2 pietra nosilismy masakra.
Zabka kciuki za badania i idź chociaż z 2 dzieci to nie łatwe. -
Kamcia, od razu widać że Piotrusiowi się podoba

Super prezent na roczek. A to jest pchacz i stolik edukacyjny w jednym? Jakiej firmy?
Ja nadal zastanawiam się jaki wybrać ale jest taki ogromny wybór że nie wiem na co się zdecydować. W ostateczności poproszę chrzestnych żeby kupili Antosiowi

-
Kamcia swietny prezent i czy ja widze pierwsze kroczki?
-
To taki pchacz 5w1 dla dziecka leżącego siedzącego chodzacego lub sam panel do zabawy(kierownica, kierunek muzyczka)
Smilly play czy jakoś tak
Na zdjęciu pozycja do siedzenia ale fajny stoliczek jest. Blokuje się kółka by nie odjechał. Ale masą trochę Piotruś pchal stąd chcąc nie chcąc zrobił mini kroczki w przód
jeszcze nie chce iść więc nie zmuszam
Pozycja pchacza ale oczywiście Piotruś usiadł od tyłuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2017, 21:06
-
Dziś mamy do odebrania prawie 300 zdjęć Piotrusia z okresu 3 miesięcy. Ostatnie wywolamy tuż przed chrzcinami(włącznie z tymi dla chrzestnych z 12) i będą pamiątkowe albumy dla malutkiego z pierwszego roku

I byłam w aptece
Rutinoskorbin na to oko bo nawet aptekarz zareagował-ojej!! -
Zostawiłam w aptece 70 zeta oby leki pomogły jest stan zapalny dziąseł moi ta opryszczka do tego ma dostawać czopka 3 razy dziennie najgorzej bo mam mu psikac do buzi zobaczymy co z tego wyjdzie
Ale gorąco masakra ale pranie mi wyschnie wieczorem m wyprasuje i jutro pakuje bo we wyborem w w nocy jedziemy nad morze o ile m naprawi wycieraczki mieliśmy jechać mazda ale renowka wygodniejsza więc dał się przekonać
Doktor dała skierowanie do gastrola ile się czeka ? Idę sprawdzić

-
Co tu tak pusto
Już mam dość dalej nie je nawet mleko trudno to na wardze zasycha trochę ale w buzi chyba nie wesoło no ale może jutro będzie coś lepiej szkoda mi go bo płacze jak mu to aplikuje no ale muszę
M ma od jutra wolne ale dziś go jeszcze nie ma i mam kryzys szyma padł ale pewnie przed nocą jeszcze wstanie

-
U nas dzień spokojny, upalny !!
Do tego dzisiaj prasowałam wszystko co prałam od kilku dni hehe bo jutro muszę nas spakować bo w środę lecimy na wakacje
Przed chwila wróciłam do domu bo bylam z przyjaciółka w restauracji
Jutro rano n 7!!! Jedziemy na rehabilitacje z Zośka
a potem muszę jechać wyrobić nam karty EKUZ i załatwić jeszcze milion rzeczy przed wyjazdem a ma być 35C !
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyJa przepraszam za brak odzewu ale źle się czuję a przy małym trzeba robić.
Dałam radę pojechałam do endokrynolog byłam 5min? Skasowala 150zl!!!!
Powiedziałam jak jest ze odstawilam metę bo się rozchorowalam poważnie i myślałam że to od tych tabsow mówi że nie ze bardziej stawia że coś podlapalam od dzieci,może lody albo coś, piaskownica?
Mam uspokoić jelita i przyjść za 3 mce wprowadzi mi inny lek.
Jak chce mogę powtórzyc obie krzywe.
Na koniec:" pani to nie może spokojnie się leczyć dłuższy czas min 2 lata tylko co pół roku coś się musi zrypac
odp moja: taki ze mnie typ.
Nie miałam siły z nią dyskutować.
Usypiam Roberta i się zwijam z bólu
Skali zdrówka dla szymka.
Nie martw się nadrobi, jest gorąco, ta opryszczka może nie potrzebuje niech dużo pije.
A leki dawaj nawet na siłę musisz dać no trudno.
Lepsze to niż wizja szpitala.
Kamcia pięknie Piotruś sobie daje rade.
Fajny chłopczyk.
Wybaczcie jak o kimś zapomniałam.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[