WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Usnelam chyba że zmęczenia.
Na noc wypiłem elektrolity.
Muszę dziś jeszcze jakiś probiotyki sobie kupić.
Będę w aptece po receptę to przy okazji.
Nocka super.
Wstalismy 6:15.
Teraz ogarniam dzieci bo córkę sprzedam sasiadce a ja z małym muszę jechać do zakładu pracy.
Wypisać urlop wychowawczy i resztę paporologi.
Od rana byłam już trzy razy w WC ;-(
Aż mnie trzęsie jak mam tam jechać ale świadomość że jestem bliżej wypowiedzenia mnie bardzo cieszy
Popołudniu jadę do fryzjera więc liczę na 2h relaksu
Dobra idę znowu do WC.
Wrrrr
Edit.
Bozszzzz kiedy się to skończy?!!!!
Jutro wyniki z sanepidu.
Wiecie z jednej strony chciałabym żeby coś znaleźli bo będę mogła jakieś leki wziąść i to coś wstępie przy okazji ominęłaby mnie kolonoskopia.
A z drugiej strony lepiej nie bo jak coś tempego do wytepienia będzie to będę się dalej męczyć.
Oby te wyniki były jutro faktycznie.
Właśnie sobie przypomniałem że muszę iść swoją szafkę opróżnić
Skali może to zęby?
Mocno kaszle czy tak jakby mu tam sciekalo i od tego kaszle.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 07:41
-
Ja witam się z poczekalni w laboratorium.
Poszłam na krzywa cukier i insulinę. Trzymajcie kciuki.
Skali
Faktycznie może to zęby są przyczyną.
Zabko
Matulu, jak ty się męczysz
biedactwo
-
Witamy się i my

Nocka bardzo kiepska, często się budziła u była niespokojna
Już byliśmy na rehabilitacji - Zośka super ćwiczyła
następna wizyta 30.08 
Teraz jestem w NFZ żeby wyrobić EKUZ - mam nr 84!!! Maskara !
Żabka,
Na pewno wszystko będzie dobrze ! Nie ma innej opcji !!
Namęczysz się Kochana ;(
Natka,
Trzymam kciuki za wyniki!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Kamcia
A ja ci powiem, że nawet po cichutku się cieszę z tego wychodnego. Książkę nadrabiam
Tęsknie za kosmitka strasznie, ale te 2h samej też mi się przydadzą
-
U nas nocka super
o 4 nagle się przebudziłam z myslą, ze coś nie tak, że mały nie trzeszczał mi w niani-poszłam do niego ,właczyłam nianię
z godzinę zasnąć nie mogłam ale w końcu się udało, spaliśmy wszyscy do 8:30 mały nawet nie budził się na butlę
Natka-matka wariatka :), marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
A u nas tak gorąco że wytrzymać się nie da, przez to Antoś budził się w nocy kilka razy. Tyle dobrze że szybko usypiał, ostatecznie obudził się o 7:30, później zjadł 240 ml mm i buszował na macie. Teraz od 15 min ma pierwszą drzemkę i śpi przy włączonym wiatraku, dzięki temu ma chłodniej w pokoju.

-
My też wiatrak zostawiamy włączony. Nawet wieczorem, wyłączamy jak kładziemy się spać. Dziś Piotrek spał w pajacu bez przykrycia,był cieplutki,ale stwierdziłam,że skoro śpi,to mu dobrze.
Najśmieszniejsze jest to, że kiedy nie budzi się w nocy na butlę,rano nie jest bardziej głodny. Dziś przykładowo dojadl gruszki ze słoika ale kaszki nie chciał
dziś waga pokazała 11,09 a więc spadek,ale u nas to nie powód do zmartwień.
No i pada u nas deszcz
-
U nas od kilku dni od kiedy jest ciepło apetyt słaby
a do tego żeby męczą 
Wiec nie dość ze apetyt osłabiony od zębów to i od upału ;/ jedyne co działa to dawanie jedzenia zimnego ...! Wczoraj nawet dałam jej owoce z lodówki prosto...mam nadzieje ze nic jej nie będzie od tego
ale zjadła z wielkim aptetytem
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Oj widze sie dzieje zdrowka dla Szymka i Zabko dla Ciebie. Natko dla Ciebie widze też.
Przez tą duchote komary uciekaja do domu i niestety Igi wyglada jak dziecko z buszu caly pogryziony ale jak
Mamy cala batalie wytoczana przeciwko komarom i mam nadzieje ze juz nie beda grysc. Lozeczko spikane po bokach na komary, dziala elektryczny noebieski lapacz komarow do tego do gniazdka podlaczone badziewie na komary. Ale poki co sprawdzilo sie tylko naciagniecie na lozeczko moskitiery.
Tak bidak wyglada a nogi o rece nie lepsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a716b0980f98.png -
bez ciazy cukier norma do 99Natka-matka wariatka :) wrote:Cukier na czczo 96 więc cudów się nie spodziewam

W ciąży na czczo miałam 74.
ja teraz mam 97/98 z glukometru
w ciązy to by była cukrzyca ciązowa
i rozumiem , że podajesz wynik z krwi a nie z glukometru? -
nick nieaktualnyDzięki.
Ajrin o matko biedny igus.
Oby dzisiejszą nocka była chłodniejsze.
Byłam w pracy.
Robert mi usnal więc wciagnelam go z wózkiem na pierwsze piętro a jak zaczęłam papiery wypisywać to się obudził
Pan dyr mnie przywitał wow!
Byłam na sklepie po bułkę dla Roberta gdyby się obudził to miałby zajęcie pracownicy chcą żebym wróciła.
Personalna też nawet chciała dzwonić po dyr żebyśmy się dogadali.
Odmówiłam bo wiem że się nie dogadamy choć niby dwóch osobom poszedł na rękę ale to zwykły pracownik a ja kierownik więc niebezpieczne takiej opcji? Może przez kilka miesięcy
Po drugie nie ma ludzi do pracy są przyjęcia ale nikt nie chce przyjść do pracy wiec nie będę robić za 20 ludzi:-(
Zrezygnowałam i kazała pisać wychowawczy na 3 lata.
Tak więc z dniem moich urodzin czyt 6.12 zrobiłam sobie prezent i zaczynamy wychowawczy hihi
Wypowiedzenie dyr da nawet w trybie natychmiastowym także jak coś znajdę to nie będzie problemu niby bo w praniu się okaże.
Po 14 jadę do fryzjera mam nadzieję że odpoczyne.
Biegunka ustala.
Natka trzymam kciuki za krzywe.
Na czczo że masz duże to jeszcze nic strasznego spokojnie resztę musisz mieć.
Ja robię 14.08 brrrrr
A jak się czułas jak wypilas glukoze? -
ajrin
plaga?
a jaką grupę krwi ma Iguś? bo ja B i wszystko co lata oraz gryzie zawsze do mnie leci
mąż i malutki maja spokój...
Na Piotrku wwidzę tylko jedno ugryzienie, ale u niego w pokoju okno zazwyczaj zamkniete, drzwi wieczorem również
współczuję Igusiowi
bidulek -
skali
jak macie możliwość przełożyć wyjazd to też bym tak zrobiła...gorzej jak zarezerwowane, opłacone...
jak byliśmy w Kołobrzegu też malutkiego zeby meczyły, co w domu okazało się że ma już wielkie górne jedynki
ale byłam u rodziny, więc łatwiej i mniej żalu, ze pogody nie ma, dziecko marudzi i cierpi...
-
Przyszły albumy
Są piękne
Cuda normalnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/765301d8bde2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/251159209cbf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 11:52
żabka04, Skali89, Natka-matka wariatka :), AJrin, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[