WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
od urodzenia co miesiąc wywołujemy dla chrzestnych piotrusiowe zdjęcia z cyferkami
to może fajny album na te zdjęcia ? mam upatrzony drewniany-30 kartek, resztę sobie z czasem sami zapełnią
gosci nie bedzie duzo bo chrzestny z zona i córka oraz chrzestna z chlopakiem i siostrzenica, moze moze bacia Piotrusia
więc nawet podziekowania zbedne...ale mysle nad takimi malutkimi
taki wzór albumu https://naforum.zapodaj.net/thumbs/207aae01c7ed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4f4c643dee9.png
jest jeszcze tańsza wersja-papierowa (album na 12 zdjęć), ale mąż wróci to mu pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 13:46
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kocioł zawieszony, dziury pod rurki wykute, łazienka zmasakrowana. Trzeba było skuć płytki

Jutro D będzie dalej działał.
Ufff...a ja właśnie trochę ogarnęłam mieszkanie i już mam dość.
A jak mnie ręce bolą od noszenia kafli. O matulu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 19:18
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj pobili rekord na dworze.
10-12 a potem 15-18.
Mam wrażenie za wpadłam do domu na obiad i byłam cały dzień na dworze.
I chwałę Roberto właśnie zjadł 100ml kaszki cioci Dariah i poprawił kanapka z szynka yeeeeeeee.
Kanapka była duża zostawił na gryza.
Ale matka zadowolona jest postęp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 09:25
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258, Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka, przystojny Robcio

AJrin, Skali, serdecznie Wam gratuluję, super że będziecie mieć kolejne kochane maleństwa
My z mężem też planujemy drugie bobo ale myślimy o staraniach po wakacjach. Jak narazie to czekam na okres bo po zakończeniu karmienia półtora miesiąca temu nadal nie mam. Umówiłam się już do lekarza na 9 sierpnia po tabletki na wywołanie bo chyba nigdy się nie doczekam.
Ja idę dalej świętować bo mam dzisiaj imieniny. Najpierw przyjechali teście na działkę a teraz będziemy imprezować z moimi rodzicami i wujkami, no i z mężem a Antoś sobie smacznie śpi
żabka04, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziękujemy ciocie

Marta wszystkiego najlepszego:-)
Świętuj korzystaj
My się właśnie usypiamy ale ciężko idzie.
Chciałam jutro jechać na wyścigi konne ale mój mąż milczy więc pewnie niechcenia nigdzie jechać aż dziwne to albo coś wymyśli rano:-(
A po drugie ma być jutro 35 st to prawda?
Oglądała któraś z was pogodę?
Kurcze tak starcie się o drugie dziecko a mi żal tylek ściska.
Naprawdę.!
Tak bym chciała jeszcze jednego synka ale chyba i coraz bardziej jestem tego pewna ze musze zrezygnować.
A wszystko przez mojego męża.
Ostatnio to są non stop awantury właśnie o opiekę nad dzieckiem.
Wiem mam takiego typa i nic mu nie przestawie w tej głowie żeby miał inne podejście.
A ja mam już dosyć ogarniania samej
Nawet myślałam o pracy i też oleje temat na razie bo nikomu na złość nie zrobię idąc do pracy tylko sobie a to dodatkowa robota czyt robota plus obowiązki co mam więc siedzę na tyłku.
Także zazdroszczam pozytywnie.
marta258 lubi tę wiadomość
-
Marta wszystkiego najlepszego z okazji imienin

U nas przełom Szymek zjadł PO DWIe łyżki zimniakow zupy i koktajli nie mam siły na szczęście 5 razy zjadł mleko ale ile na tym mleku może się to zacznie w końcu goic ?
Jutro powrót szybko zlecialo chociaż tylko dpacerowalysny ale podoba mi się tutaj także proszę o kciuki co by jutro nie padało bo inaczej kaplica mnie czeka
Żabka ale Robert się zmienił bardzo moim zdaniem przystojniak
Jutro odeioze mamę do domu przesiade się do auta do m i powrót do krk a we wtorek nad morze więc szybkie pranie trzeba zrobić przepakowac i go go
Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258 lubią tę wiadomość

-
Kochane jesteśmy !!
ale ciagle coś wiec czasu nie ma na pisanie ;( choć czytam czytam jak tylko Adam czas
Co u nas?
Wczoraj znów byliśmy oglądać jeden dom - odpadł bo położony zaraz przy głównej drodze, duży hałas i pełno samochodów
Jutro jedziemy oglądać dwa kolejne
Dzisiaj rano basen, pojechaliśmy na szybko kupić większa walizkę bo w środę na 3 tygodnie lecimy do teściów a potem na piknik firmowy w pracy i wróciliśmy o 21!!! Szybka kąpiel Zosi i usypianie co łatwe nie było bo dzień pełen wrażeń dla niej
ale była taka kochana na pikniku...generalnie Kochane możemy z nią wszędzie iść i ona zawsze jest taka grzeczna i urocza...wystarczy ze mamy dla niej kocyk i zabawki i cały wieczór się bawi ładnie 
Ajrin, Skali !!!
Jezuuu gratulacje Kochane !!! O Matko ale cudownie
❤️❤️❤️❤️
Ciekaw czy tym razem będą dziewczynki do pary czy chłopcy do kompletu
Kamcia, Żabka,
Ale macie pięknych przystojniaków !!! Cuda !!!
Marta,
Wszystkiego najlepszego !!
Natka,
O Matulu jaka macie rewolucje w domu!!!
I jestem pewna ze już nie długo Melka tez będzie mieć rodzeństwo !!
Leć spać bo padam !!
marta258 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dziękuję dziewczyny za życzenia

U nas dzisiaj upalny dzień, opalałam się trochę i słoneczko ładnie mnie złapało. A Antoś po wczorajszym dniu pełnym wrażeń spał ponad 11 h, miał tylko małą pobudkę po 5 ale mąż go ululał i spał dalej. Tylko śniadanko marnie zjadł, za to kaszkę wsunął całą michę. A teraz baraszkuje po dworzu w cieniu. No i dzisiaj wracamy już do domu po 2 tyg odpoczynku. Ale za 2 tyg znowu jedziemy na działkę.
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyStraszny upał.
Ja uwielbiam taki skwar ale musi być woda koło mnie i bez dzieci bo ja wtedy się robię na murzyna.
Skończyły się dobre czasy.
Co u nas.
Wstalismy o 7:30!
Zjadł ładnie śniadanie i trzy plasterki cienkiej parówki.
Jest kolejny przełom.
Tak kamcia chyba znowu skradlismy apetyt!
Zjedliśmy obiad.
Mały zjadł zupki i poprawił drugim daniem.
Więc długo nie myśląc mówię zbiórka jedziemy do galerii matka musi się ubrać a Robert idzie spać.
Wszystko fajnie.
Troszkę marudzil, kupiłam lody w MC donald bo obiecałam deser rover przysnal.
Wlazlam do sklepu sportowego za dresem dla siebie słyszę dziecko się drze na całą galerię a uwierzcie mi nie jest mała zaglądam przez wejście patrzę Robert się drze.
Zostawiłam wszystko i wyszłam.
Zabrałam go i poszłam go przebrać do WC.
I na rękach nosząc poszłam do kolejnego sklepu sportowego 4f (obiecałam sobie ze juz więcej tam nie kupię ubrań) ale mąż chciał też.
I tak robiliśmy zakupy z nim na rękach.
Jak tylko zniknęłam mu z oczu ryk.
Od razu pojechaliśmy do domu.
Dałam mu nurofen na noc.
Strasznie pcha rączki do buzi, szoruje palcami po zębach /działach.
Dziś widziałam że dwójka na dole prześwituje przez dziaslo.
Jutro zaczynam badania.
Bo tu nie ma kolejki.
Oby nic nie wykryto.
I mam nadzieję że tam dojadę znowu z dwójka dzieci bo mąż na rano do pracy.
A popołudniu endokrynolog.
Za to we wtorek przyjemność po południu fryzjer.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[