WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia dzięki spij spokojnie to ja nie powinnam spać

Rano mam nadzieję się potwierdzi czy to cien cienia kreska czy bobas
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś kolejne 2 testy i kolejne 2 blede kreski, a wiec 3 różne testy pokazuja.
Wiec ciotki chyba będziecie ponownie ciociami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f30c6d1157a.jpg
żabka04, Skali89, kamciaelcia, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Gratulacje!!! O matulu jak się cieszę!!!
Wszystkiego naj, naj dla Igusia. Niech nam rośnie duży i kochany braciszek dla tego kropeczka w brzuszku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 07:48
-
To żeby Was zmotywować do aktywnego działania oraz żeby ajrin nie było samej smutno to pochwalę się w końcu i ja dziś 8 tydzień 2 dzień
termin na 8 marca 2018 r nikt oprócz mnie i męża nie wie no i w pracy bo musieli ale zdecydowaliśmy ze dopiero po roczny Szymka powiemy bo jakieś dziwne komentarze były no ale ciężko mi było do nikgo gęby nie otworzyć nawet na marcowki się nie zapisałam także proszę o dyskrecję i nie czujcie się urazone że tak późno tak ustaliliśmy co prawda m nie wie że to piszę no ale raz kozie śmierć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 08:11
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258, Dariah lubią tę wiadomość

-
Skali
Super super super
Ty spryciulo!!tyle czasu milczeć!!gratuluję o dawaj suwaczek nowy
skali
i na pewno nie czuje się urazona
bo sama w rodzinie o Emilce i Piotrusiu mówiłam po 12 tc :)rozmumiem wasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 08:46
-
nick nieaktualny
-
Ja bede kwietniowka. Wychodzi 10 kwiecień a z okresu 6 kwiecien ale mi na bank przesunela sie owu.
No chyba ze cesarke ustawia na marzec ale to jeszcze nic nie wiem za szybko by cos spekulować.
Ja sie czuje jak na okres wiec poki co szampana nie otwieramy haha i nikomu w rodzinie nie mówimy. Dopiero jak zobaczymy bijace serducho to moze powiemy.
Ale pewnie zeobimy bibke na nowym miescu i tam nowina zaskoczymy rodzinke.
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ciężko było tym bardziej że mało mnie tu ostatnio bo bardzo źle się czułam dużo gorzej niż w pierwszej ciąży. Jak na kacu cały dzień. Teraz muszę się trzymać bo z mama na wyjeździe. Ogólnie m uważa że wpadł bo on owszem się nie zabezpieczal ale do głowy mu nie przyszło ze za pierwszym razem na urodziny dałam mu test to prawie zemdlal ale bardzo się cieszy. Byliśmy na 1 ust w 6i4 bilo serduszko. Muszę brać eutyrox bo znowu wysokie tsh do tego cała jestem w pryszczaxh więc może dziewczynka ? Moja mama cały czas tylko buzia ci się pipsula spróbuj to czy tamto a mnie gotuje ale wytrzymam. Prenatalnych jeszcze nie ystalam ale chyba początek września bo chce sobotę

-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Skali
Gratulacje!!! Jejku jak fajnie.
Słać proszę do mnie te wuruski ciążowe!!!
Ty siadaj na męża i sami pracujecie
Poważnie dobry przyjazny widzę sezon sprzyjający zajsciu w ciążę
A nóż się uda i was natura zaskoczy hihi
-
Zabka
Natura nie zaskoczy, opcji nie ma niestety
ale czekają na nas śnieżynki i już niedługo po nie wracamy. Tak bardzo bym chciała by się udało. Nic innego mi już do szczęścia nie brakuje.
Oby ten sezon był szczęśliwy również dla nas. -
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Zabka
Natura nie zaskoczy, opcji nie ma niestety
ale czekają na nas śnieżynki i już niedługo po nie wracamy. Tak bardzo bym chciała by się udało. Nic innego mi już do szczęścia nie brakuje.
Oby ten sezon był szczęśliwy również dla nas.
Ok.
Jest szczęśliwy i będzie fasolka
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[