WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co 4h ale inne leki tzn paracetamol zamiennie z ibuprofenem
Ten sam lek co 6h
Oficjalnie gorączka zaczyna się od 38,5...
Ja zbijam od 38 zwłaszcza jak mam przeczucie że jeszcze urośnie
Zazwyczaj godzinę czekam na działanie leku, w miedzyczasie robię okłady -
Na szczęście spadła okłady i czopek zadziałały teraz śpi
Kamcia chodzi o to że wcześniej jak nie miał gorączki to nawet buzi nie otworzył chyba przez zajada bo go boli mleko teraz wypił bo tak szeroko nie trzeba owtietac smaruję mu maściami ale słabo się goi do tego głowa mnie boli bo słońce przygezalo trochę
Wieczór z głowy szyma śpi i my lezymy

-
nick nieaktualny
-
Kamcia wow 3mam kciuki może pojdzie na reke po tak naprawde moze udzielic bez jak chce. Czyli nie rozwod a slub Cieszy mnie to
dla was to i tak nie zmieni bo cywilny macie.
Natka dziękuję za przepisy
Skali ja dawalam naprzemiennie Ibuprom i paracetamol. Paracetamol. Co 4 godziny a ibuprom 6 godzin odstepu.
-
Ajrin
I nie pojechaliśmy do księdza
Jednak bez ślubu
Z jedynej strony byłoby super ale nie o to chodzi by robić na siłę...zdaję sobie sprawę że okazja może się nie powtórzyć ale chociażby finansowo lepiej nam poczekać
O rozwodzie już dziś mówiłam... -
Jeny dziewczyny jeszcze ma wysyłkę ale to nie trzy dniowka bo gorączką była jednorazowo dwa dni tenu i dziś ma na plecach i raczkach nad Pupa już miał w zeszłym tygodniu teraz od nowa nie wiem nic nie je nowego kaszka wielozbozowa ślę to już jakiś czas ale może ona ? Wczoraj trzy kupy dziś jedna zadsza dziś jadł samo mleko ja już nie wiem sama

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas nocka super.
Lało strasznie raczej to była burza bo grzmialo gdzieś blisko.
Odezwę się wieczorem?
Jadę do rodzinnego miasta do mojego lekarza rodzinnego bo już dłużej rady nie dam.
Miałam jechać w przyszłym tygodniu żeby mąż w tym czasie zajął się dziećmi ale no nie dam rady.
Jakoś sobie sama poradzę przy okazji wezmę trochę skierowana na badania jak wrócę z wczasów to zaatakuje laboratorium
Tsh wyszło mi 0,75 także super.
Miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 07:49
Dariah lubi tę wiadomość
-
A u nas znowu idą górne jedynki, widać białe pod dziąsłami i przez to Antoś tak pcha wszystko do buzi że aż płacze. No i znowu nie chce jeść podwieczorku czyli apetyt słabszy. Wczoraj na noc dałam paracetamol bo tak cierpiał i posmarowałam dziąsła żelem i dzięki temu przespał spokojnie całą noc. A dzisiaj od rana problem ze śniadaniem, w końcu zjadł na 2 razy i śpi od godziny, niech odpoczywa póki nic go nie boli.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[