WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka oczywiście że będziemy trzymać kciuki będzie dobrze zobaczysz

U nas ciepelko dziś szyma śpi jak wstanie to idziemy zrobić zdjęcie do dowodu a potem popołudniu odbiore i złożę wniosek
M był zamnknac firmę bo okazało się że zawieszeni nie wystarczy a od czerwca jest zawieszona okazało się że robi się w urzędzie miasta a on był otwarty w poniedziałek ale i tak z ys potrzeba zaświadczenia oczywiście pani nie było itd szok

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Igi dziś ma apetyt po kilku slabych dniach jest lepiej i zjadl lacznie z 2 bulki z bieluchem. No bieluch dziś rządzi

Bidak ma tak tylek odparzony do krwi nie wiem kiedy az tak mocno sie to zrobiło
Pół dnia biegal na golasa a teraz kapiel w krochmalu mam nadzieje że pomoże, jutro znowu z golym tylkiem polata. -
U nas dziś pobodka i dostał mleko bo przepojenie nie pomogło teraz też się obudził ale udało się ze uznałem pewnie jak wstanie to już mleka nie będzie chciał
Może dziś uda mi się dotrzeć do fotografa i do urzędu zapytać czy już jest zaświadczenia bo muszę do jutrea złożyć ale oczywiście skarbówka żyje własnym życiem jak to oni
Więc jak się ofarnieny z rana to ruszamy

-
Cos kurde mój Igi sie popsuł gdzie nasza dwie pobudki na papu. Dzis wstal o 1 pozniej o 3 i kurde do 5 nie chcial spać. Troche nasza wina bo musielisny zmienić pampersa ale zeby to nie spac do 5.o 5 dostal butle i padł spi dalej az M prawie zapał do pracy. My budzika nie nastawiamy bo zawsze Igi przed 7 wstaje.
-
A ja sie dziś cieszę bo mój brat chrzestny Igusia akurat bedzie służbowo miał miedzyladowanie bliskoni na weekend przyleci do nas na roczek Igusia
A mielismy sie rok nie widzieć wiec fajnie, że sie uda i to akurat na roczek.
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia nie wiem juz 3 tygodniw tu jestesmy i niespelna tydzien temu była pierwsza nocka w zyciu Igusia bez pobudki. A tak do tej pory miał tu dwie czasem 3 tak jak i w domu. Napewno zęby mu idą i może jakis skok mamy? Dawno nowych umiejetnosci nie było.
-
ze skokami juz dawno sie pogubiłam
ale zeby bardzo bardzo prawdopodobne
a z drugiej str my tez raz lepiej raz gorzej spimy
u nas tez róznie bywa, najczesciej jedna pobudka a sa noce bez mm i takie z placzem przez sen
oby wróciły te lepsze normy
-
nick nieaktualnyByłam dziś w sądzie złożyłam wniosek o odrzucenie spadku po wujku moich dzieci.
Jeszcze chwila i będzie z głowy.
Wracałam z buta trochę było tych km (pomysł męża) ale Robert ładnie cała drogę spał.
Zaraz nakarmić małego i idziemy na dwór.
Jutro jadę po obiedzie do babci mojej
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

czynnik męski

[