WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka na szybko idź do cukierni zamów torba zrób kawę herbatę i umów gości na podwieczorek słodki.
Tyle roboty będziesz miała.
Kamcia dziękuję już z góry
Tak dobry pomysł żeby nie kusilo hahahaha
A z pocztą no brak słów.
Pewnie rzucają czym popadnie mają gdzieś.
Czekam aż Robert wstanie nakarmić go muszę choć je znikome dziś ilości.
Nawet odmówił piatusia!
I pojedziemy.
Marta????????
Gdzie Antoni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 14:19
-
Na urodziny też planuję torta i już. Jedzenie dla przyjezdnych i tak muszę mieć. Może grill na działce?bez planowania bo przecież pogody nie zaplanuje. Będzie to wejdzie się do sklepu,kupi co trzeba i będzie grill... Tort truskawkowy a więc smaki Piotrusia. To najważniejsze!Porzadzimy w sobotę-a że wrócimy z kościoła jakoś o 17 jedzonko na zimno musi być na juz kiedy to mięsko będzie się podgrzewalo
Tyle z moich planówWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 14:24
-
nick nieaktualny
-
Hej Cioteczki,
Serducho bije
zarodek rośnie wyglada że ma sie dobrze pomimo że moj organizm chce go wykończyć 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35bab164154d.jpg
Dostalam wytyczne zemam sprobowac z urospetmw i zuravixem przez dwa dni jak nie da rady to brac 3 dni furagine. Ale jesli dam rade bez furaginy w sensie bedzie ok bez mega pieczenia to zrobic posiwe i w czwartek na wizycie coś pomyslimy. Dostalam też docipny lek poniewaz pecherz moze byc wtórna infekcja wiec nie zaszkodzi.
Wiec kamien z serca sraczka przeszla na szczescie smecta dala rade i jak cos to moge ja brać jesli bedzie cos dokuczac.
Zabka wspolczuje diety też przez to przechodziła fajnie waga spada szczegolnie w ostatnim dbiu jak sie pije to co kazali wykupić. Dobrze że w znieczuleniu masz ja mialam na żywca oba ale w innym czasie.
Trzymamy kcouki za pozytywne wynki.
Skali no to już rozumiem czemu brak zapalu my tu co spotkanie rodzinne slyszyny koedy bedzie wnusie i teaciu już nie raz rzucal tekst wy tam isc wnuczke robic a nie tu filmy ogladacie
Wiec u nas sie nie mogli doczekać.
Kurcze to brzmi jak swoje niespelnione ambicje chce twoimi rekami spełnić
przykre ale pewnie jaknsie urodzi to bedzie szczęśliwa.
Kamcia brzmi apetycznie menu. Ja pomalu musze pomyslec i tort zamówić bo u nas chyba beda 3 imprezy koniec końców. Ale na jedna najwieksza dla najblizszej rodziny zamowie tort na resztę zrobie coś sama.
Natka kurcze tule a pies nie mial kleszcza? Czynto nie babeszioza czy jakos tak u nas psybzawsze to mialy i wlasnie sie slanialy na nogach a pozniej krew w moczu. Trzymam kciuki aby szybko wyzdrowil znam ten ból ratowania zwierzecia my na naszego kota przez 7 miesiecy wydalismy 5 tysiecy.
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po wizycie u weta.
Więc badania krwi nie wykazały jednoznacznie ale on podejrzewa zapalenie przytarczyc. Wysoki wapń, niski fosfor. Zaproponował kolejne badanie krwi pod kątem hormonów,jedyne kolejne 250zl (a dziś zainkasował 150). Jeśli to badanie potwierdzi to znów USG przytarczyc i jeśli będą powiększone to operacja wycięcia (następne 600stow). Ale już pal licho pieniądze.
Niestety nasza suczka ma już prawie 13lat i serce też nie do końca dobrze pracuje i jest ogromna szansa, że z narkozy się nie wybudzi. 2 lata temu miała operację (mastektomia) i wybudzila się ale ciężko juz było. Dlatego nie wiem czy podejmiemy się operacji. Szczerze zastanawiam się czy nie lepiej dać jej przeżyć te tygodnie/miesiące/lata (bo zapalenie przytarczyc jest niezwykle rzadkie i nie wiadomo ile z tym pożyje i czy w ogóle to bo jak nie to to kolejne badania proponuje, nawet tomografie) przeżyć najlepiej jak się da a nie ryzykować, że serce nie wytrzyma a pies rasy dużej i jej rasy żyje ok 13-15lat max.
Kurcze ciężko mi się z tym pogodzić, ale lata lecą, ona młoda nie jest i kiedyś odejdzie ;( -
AJrin, gratuluję serduszka u maleństwa

Skali, z mamą trudna sytuacja ale jak już się dowie o drugim wnuczku to na pewno się ucieszy i pokocha jak pierwszego.
Natka, współczuję chorej suni, oby jej się poprawiło i była z Wami jak najdłużej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 21:35
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Skali89, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość

-
Dobry wieczor dziewczyny!
Wieki tu nie zagladalam
Skali, Ajrin serdeczne gratulacje! Oby bezproblemowo ciaze przebiegaly! Kamcia widze ze Piotrek lada dzien roczek skonczy
My dopiero 14-stego mamy roczek ale w poniedzialek lecimy do Polski i bedziemy chrzcic mlodego 27.08 i polaczymy to z mala przedwczesna imprezka urodzinowa
No bo w sam dzien urodzin juz nas w Polsce nie bedzie.
Zabko jak zdrowko? Nie nadrobie Was ale cos mi sie w oczy rzucilo ze badania mialas porobic.
Marta sliczny synek
-
Ja już też roczek organizuje bo będzie grill za tydzień ale będzie grill dwie sałatki tort i ciasto z malinami na luzie jutro kupię część rzeczy bo w niedzielę jedziemy do Krakowa i wrócimy w piątek więc co się da to wcześniej torta z mamą zrobię a noi szampan bezalkoholowy musi być

U nas idzie dolna ost dwójka i też maruda że hoho je ale ode mnie od babci wydziwia

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[