WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój Robert dopiero zasypia.
Tak wysłał się na dworze do 18 to nic dziwnego że dopiero spać się kładzie.
Chyba się sfochowal na kaszki cioci dariah
Zjadł słoiczek kaszki z hip.
Kamcia uff bo myślałam że będę musiała jutro obiad szybko robić z kapustka.
Mąż zajrzał mi w gardło mówi że do lekarza mam jechać bo całe jest wywalone
I chyba pojadę.....
Obym się zarejestrowała.
To ładnie zescie się zaopatrzyly
I to do końca roku wam starczy!
Mi brakło po 1,5 mcu?
Co ile jest promocja na pompki ktoś zauważył?
Bo ja żyłem od promocji do promocji i czasami brakło:-( -
Zabka
Co ci się tam przypalalo
a tak myślę, czy czasem w trakcie zabiegu cię czymś nie podrażniło i dlatego ci wychodzi?
Kamcia
Musisz mi sprzedać przepis na kapustę
chętnie spróbuję 
A chłopem się nie przejmuj. Dziś byłam już na skraju załamania psychicznego, bo wszystko się wali, wszystko na mojej głowie a ten książę na białym koniu przykręcał dziś Nidę i taaaaki zmęczony k***a a dwa kawałki wyciął i przykręcił a ja w tym czasie byłam 3km w jedną stronę w Rossmanie po mleko bo na naszym osiedlu do Roska nie dojechało, potem w instalacyjnym, w gazowni i znów 3km w drugą stronę. Nie liczę tych kilometrów po drodze a jeszcze skosilam trawę w ogrodzie, opielilam cały ogród, umyłam meble ogrodowe, wygipsowalam ściany w pom.gosp. i w międzyczasie cały czas zajmowałam się dzieckiem. Plus ugotowałam obiad i jeszcze przed 21 załatwiłam sobie podwozke do marketu i zrobiłam te cholerne zakupy na roczek.
Teraz jaśnie pan zjadł kolację co.mu ja zrobiłam.
Zmęczony jest....uwierzycie??
A jutro ma fryzjera haha... Się rozleniwił jak w domu siedzi.
Ogólnie to on taki nie jest ale remontów nienawidzi i mogą się jak moze ale dziś to już przegiol.
Marta
To niezły zapas masz. U nas schodzi około paczka na tydzień, więc średnio tak 4-5opakowan na miesiąc. Twój synek oszczędny
Skali
Może taki jego urok jest? Mela też ma tak brzuszek wypchany jak się naje
Ajrin
U nas te piatusie witaminki idą jak woda
Mela wcina zarówno serek jak i placuszki-racuszki robione na piatusia jest. Pyszne są i nieraz sama jej podbieram
-
nick nieaktualnyNatka być może mi coś sprzedali.
Daj przepis na te racuszki.
Czyli te typy tak mają
Zastanawiam się gdzie babeczki co mają takich co pomagają we wszystkich znalazły takiego męża zajebistego????
Bo mój też się wykręca od robienia.
Idę spać bo raczej pojadę jednak do lekarza.
Dobranoc. -
Natka, mój Antoś zużywa ok 6 pieluch dziennie, a noc całą przesypia więc śpi w jednej, no i dlatego na tyle nam wystarcza

Żabka, wcześniej zauważyłam że promocja w lidlu była co 2 miesiące, a ostatnia była po dłuższej przerwie. Więc wolałam zrobić większy zapas do końca roku. A na święta na pewno będzie kolejna promocja więc znowu zrobię większy zapas.

-
Natka
Podam przepis ale jak wieksze grono wyrazi zdanie
Z drugiej strony szwagierka uwielbia tę kapustę. Raz ją uczyłam-nie wyszło jej dobre...drugi raz uczyłam i dalej twierdzi że jej wychodzi inna...a myślę że o podając przepis z głowy nie będzie łatwo go zrobić
N najpierw niech szczerze żabka się wypowie. Bo to jednak inny smak -
Kamcia to ja proszę o przepis bo ja fanka kapusty a wekowana brzmi rewelacyjnie.
Ja też pierwszej chwili myslalam że Piotrusia chcesz oddac ale po zastanowieniu doszlam ze chyba chodzi o tesciowa mąż.
Igi cos niespokojne spi rzuca się oby nocka spokojna bo padnieta jestem a juteo intensywny dzień. -
Zabka
Racuszki mega proste i pyszne:
2piatusie
1 jajko
Szklanka mąki
Pół łyżeczki proszku do pieczenia lub sody
Łyżka oleju
To razem mieszam na gładko. Odstawiam na jakieś 20min by proszek podziałał i łyżka nakladam na patelnię. Ja patelnie lekko prześladowane olejem, tak ciut, ciut by poślizg był
Rumienia się po ok minucie i na drugą stronę można
Mela uwielbia je bez niczego, ja lubię z drzemem a D że cukrem pudrem
żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się i my.
Ja i moje dziecko. Już nie niemowlę, dziecko.
Jak ten czas przeleciał, szok!!
kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia:
Urodzinki pierwsze masz
Wśród rodziny gwiazdę grasz
Pierwsze słowa, pierwsze kroki
To dzieciństwa są uroki
Rośnij zdrowo, nie płacz wcale
Poznawaj świat wytrwale.
Życzy Robert i ciocia żabka
Buziaki
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Też myślę że te afty to ze szpitala...ty sprzęt jakiś niedomyty i jest efekt,
Brrrrrr
Na samą myśl że to każdemu wkładają mam odruch wymioty Kamciu.
Wcale bym się nie zdziwiła.
Ale muszę coś dostać bo nie dam rady jeść ja je mam w gardle!
Kamciu czy ćwiartki z kurczaka jadłam z tą kapusta?
Mam w zamrażarce ćwiartki bym zrobiła na jutro z frytkami czy ziemniakami hmmm?
Robert wcina te placuszki hihi
Dziękujemy ciociu Natko
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane

Wróciliśmy w środę wieczorem wiec cały dzień z głowy, Zosia w drodze na lotnisko (3h jazdy autem) zrobiła taka histerie ze myślałam ze już nie dojedziemy
No ale udało się i w samolocie spała cały lot 
Wczoraj spędziłam aly dzień na poszukiwaniach lokalu na roczek Zosi bo oczywiście się zgapilam i u mojego brata nie ma już opcji bo ma wszystko zajęte
szukałam w Poznaniu ale myśle ze zrobimy w Koninie bo cała rodzina tam a poza tym dużo taniej
myślałam żeby zrobić u moich rodziców i wziąć catering z restauracji ale moja mamuśka stwierdziła ze ona chce tez być gościem na roczku Zosi a jak będzie w domu to będzie musiała latać i potem sprzątać itd .... ehh super !! Zapytałam się jej czy można u nich w domu tylko dlatego ze Zośka nie chodzi wiec łatwiej na czworakach w domu niż w brudnej restauracji...No ale Pani Królowa lubi luksusy wiec restauracja brzmi bardziej szykownie niż urodziny w domu !!
Eh trzymajcie mnie !!
Kamcia,
Spóźnione życzenia dla Piotrusia !! Samych pięknych dni w życiu !!
I dla Mamusi zadowolenia z cudownego synka !!
Eh faceci ...durne to istoty
nerwów nam naszarpia 
Natka,
100 lat dla naszej kochanej Kosmitki !!! Niech Królewna rośnie pięknie i niech będzie szczęśliwa !!
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Ah i dodam tylko ze u nas nocka do dupy...Zośka się obudziła w nocy z bólem brzuszka i nie mogła spać i się wiercila i kręciła aż w końcu zasnęła h nas w łożu i tak została bo bałam się ja przenieść ze się obudzi
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[