WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Super
bardzo ładny domek 
Kamcia
Zdjęcia będą, jak tylko się do kompa dokopie. Najwcześniej to chyba pojutrze niestety. W mieszkaniu taki pierdolnik, że słów szkoda. Dziś zabraliśmy się za malowanie kuchni. -
nick nieaktualny
-
Oj Igi to wszedzie wariuje wchodzi na polke pod stolem cały. Noni w lazience ulubiona zabawa to odkrecac wode w bidecie haha pół lazienki mokre a dziecko do przebrania ale ile szczęścia
-
Ajrin,
Wszystkiego najlepszego dla Igunia !! Niech rośnie zdrowo !!
Piękny dom macie !! Oj jaki wielki dom !! Zazdroszczę pozytywnie
dzieci będą miały piękny dom 
Natka,
Gratulacje dla Amelki ! Dzielna dziewczyna !!
Hehe ale Kosmitka zostanie Kosmitka
nawet jeśli już nie daje tak popalić
hihi
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Dariah wam życzę powodzenia w szukanou własnego domu zobaczysz już niebawem a bedziecie w nim mieszkać.
-
Ajrin,
Oj chciałabym już bardzo
ale cierpliwie szukamy 
Mam duże nadzieje związane z domem który jutro będziemy oglądać ale wole się nie nastawiać żeby się nie zawieść

-
Kamcia,
Ja właśnie mam wyrzuty sumienia bo byłam z koleżankami z pracy i zjadłam z koleżanka pizzę na pół i stwierdziłam ze nadal jestem głodna i namówiłam ja na druga pizzę na pół... ale to nie buła dobra decyzja bo teraz jest mi tak ciężko
co prawda to były je baaaardzo duże pizzę i na cienkim spodzie ale zawsze...
Oczy zawsze chcąc jeść więcej niż brzuch może
Ehhh
Żabka.
Zapomniałam ostatnio napisać ze masz śliczna córeczkę ! I jak ładnie sobie radzi na rolach/wrotkach !! Zdolniacha ! Wysportowana dziewczynka

-
Dariah super u nas tez 1 pobudka i dlatego ze pampers przesikany i lozko mokre rampers też. Cos czuje ze bez tego moze i by spal cala noc.
-
I ja się witam
Można powiedzieć że też u nas 1 pobudka...o 6 mały przez sen krzyczał. To nie był płacz-dałam smoka i szybko wyszłam. Chwilę pokrzyczal i zasnął. Spaliśmy do 8 bez nocnego jedzonka
I zjadł pięknie śniadanko-cale musli na 200 ml mm plus duży słoik owocow
zapewne dlatego że w nocy nie jadł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 08:52
-
Kamcia,
Może Piotruś miał zły sen? Mam wrażenie ze Zosia tez czasami tak ma bo kwili przez sen i potem zasypia jak ja uspokoję - nie budzi się tal na prawdę.
Ale dobrze ze nocka udana
Ajrin,
Super ze ciężkie nocki Igunia już minęły i ze możesz się wyspać
U nas ustalono tez pampers puścił i wszystko pomocozne było

-
U nas ostatnio często pampers przeciekal...ale ja znam winowajce...Piotrek cuduje z pozycjami spania. Dużo śpi na brzuchu(jak to tak można tyłek w górze nazwać),w łóżeczku ma 2poduszki do spania. Po pampersie widać kiedy spał na brzuchu. I jak siadzie z takim to bokiem robi się kałuża. Dziś też było mokro ale ba bank to się stało w ciągu tych 10 minut co on wstal a ja doszłam do niego

Rozważam pantsy na noc wypróbować ale zawsze o nich zapominam
A ten płacz może oznaczać sen
Ale to ani szlochanie,ani lkanie,ani krzyk,ani płacz...wnioskuję że następnym razem nie będę w takiej sytuacji do niego szla poki nie płacze... -
Właśnie u nas ten pampers przeciekł góra z przodu w sensie jak się obudziła i się jeszcze chwile mizialysmy i tulilysmy to Zosia lezala na brzuszku i potem cały brzuszek i piżamę z przodu miała mokre

-
nick nieaktualnyI my się witamy.
Od rana biegam ale na własne życzenie zachciało mi się sałatki jarzynowej takiej z ziemniakami.
Więc wstalismy o 7:30 i zaraz wstawilam warzywa, to śniadanie im potem sobie ogarnelam wszystko teraz jemy truskawki i malinki i zaraz na spacer.
Warzywa mi ostygna, popołudniu zrobię sernika na zimno:-)
Na kolacje zapiekanki miały być wczoraj ale późno wróciliśmy z zakupów.
Robert zjadł kromke chleba tostowego z dżemem wow.
Diariah dziękuję
No widzę że nocka super u każdego u mnie dwie pobudki na picie ale to było ok 3 i 6.
Kamcia pozycja na brzuchu z pupa w górze u nas dominuje zastanawiam się jak tak można spać bo ja nie umiem hihi -
U nas też ta pozycja dominuje spi prawie cala noc tak albo na boku. Ostatnio kolo 4 jak mial pobudki na mm to robilam n an spiocha zmiane pampka ale dzis o 2 w nocy był caly zasikany i mokry. Ale pospal do 6:30 grzecznie.
Za to szkoda mi M bo ostatnio go godnie do nocnych pobudek może dlatego zmiana na lepsze i Igi mniej wstaje. No ale M wstal o 2 ogarnąć po czym o 3 dzwonili z pracy musial jechać jakas awaria wrocil po 4 o o 5 znowu dzwonili wiec sie totalnie nie wyspal.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

czynnik męski

[